Generell tannlegebehandling

Tilbake til alle

Tannundersøkelse

En tannundersøkelse bør gjennomføres én til to ganger i året. Om det er mer enn ett år siden du sist fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen.

Redd for tannundersøkelse?

Hos Oris Dental møter du erfarne tannleger med spesialisering innen en rekke ulike felt, blant annet tannlegeskrekk. Enten du besøker oss jevnlig eller om det er lenge siden sist du fikk gjennomført en tannundersøkelse, kan du være helt trygg på at du hos oss er i gode hender.

Grundig og skånsom tannsjekk

Når du kommer inn for en tannsjekk vil vi foreta en skånsom, men grundig, undersøkelse av dine tenner. På bakgrunn av undersøkelsen vil vi kunne gi deg informasjon om dine tenners tilstand. Etter undersøkelsen hender det at tannlegen eller tannpleieren utfører en tannrens, for å fjerne eventuell misfarging og tannstein. Tannstein består for det meste av kalkstoffer fra spyttet som avleires og legger seg på tannflaten som et hardt belegg. Det sitter så godt fast at det er nærmest umulig å fjerne på egen hånd med tannbørsten.

Du vil også få råd om hvordan du best kan ta vare på dine tenner hjemme mellom tannlegebesøkene og vi vil gi deg svar på hvor ofte du bør komme inn for en tannsjekk.

Tannundersøkelse med prisoverslag

Dersom det er nødvendig med ytterligere behandling, vil vi gi deg utfyllende informasjon om dette. Du vil også få et prisoverslag og forslag til behandlingsforløp.

Bestill time for tannsjekk i dag

Uansett om det er ett eller flere år siden sist du besøkte tannlegen, eller om du mistenker at du kan ha hull i tennene, tannstein eller behov for annen behandling – bestill time for tannsjekk i dag, og få svar på hvordan det står til med tennene dine samt hjelp til å ta vare på dem.