Om oss

Dentistry Reimagined

Enkel, trygg og oversiktlig tannhelse

Jeg er gjerne den første til å innrømme at tannhelsebransjen har lang tradisjon for å snakke et språk det kan være vanskelig for andre enn oss å forstå. Som profesjonsutøvere har vi nok lenge vært bedre på fagteknikk enn kommunikasjon. Sånn har vi innsett at det ikke kan være i moderne tannhelsepraksis. Munn og tenner er en vesentlig del av kroppen, derfor må vi snakke et felles språk som sikrer at den totale helsen ivaretas.

At du som kunde og pasient alltid skal oppleve å bli forstått og erfare at tannbehandlingen foregår på dine premisser, er bakgrunnen for at vi i Oris Dental legger stor vekt på å hele tiden utvikle kunde- og pasientreisen vår. Det er også derfor vi har valgt “tannhelse på dine premisser” som overskriften som skal definere din opplevelse i møte med oss fra A til Å. Det samme gjelder for “dentistry reimagined”- en overskrift som rommer ambisjonen vår både faglig, teknologisk og medmenneskelig.

Velkommen til oss i Oris Dental!

Eirik Aasland Salvesen
CEO & tannlege, Oris Dental

Hvem er Oris Dental?

Da Oris Dental så dagens lys i 2016, var det med seks tannklinikker som ønsket å utnytte potensialet i et større faglig fellesskap. Siden har seks vokst til 108 klinikker og 9 laboratorier i Norge og Sverige.

Helt fra starten har det vært essensielt å ha tannleger i sentrale posisjoner for å sikre at kjeden driftes med beslutningstakere som setter faget og kunde/pasient først. Med spesialister i administrasjonen på våre regionale servicekontor, kan klinikkene ha fullt fokus på pasient, samtidig som de sikrer moderne, effektiv og bærekraftig drift.

Våre verdier

På dine premisser

I Oris Dental anerkjenner vi at du er både pasient og kunde, og vi legger derfor stor vekt på kundeservice. Vi garanterer deg høy kvalitet på behandlinger, og sikrer god oppfølging mellom besøk for å ivareta din munn- og tannhelse over tid.
tannkjøttsykdom

Alltid oppdatert

I Oris Dental holder vi oss oppdatert innen ny teknologi og behandlingsmetoder for å sikre trygg og smertefri behandling for pasienten. Hos oss kan du dermed være trygg på at du får tilgang til bransjens beste behandlingsalternativer.

Dedikerte eksperter

Våre medarbeidere er i konstant kompetanseheving gjennom kurs og videreutdanning, både i Oris Academy og ved eksterne institusjoner. Vi prioriterer både teknisk- og faglig kunnskap, og mellommenneskelige aspekter, og tilpasser løsninger til hver enkelt pasients behov.

Premium behandling

“Premium behandling” handler ikke bare om den tekniske kvaliteten på behandlingen, men om kvaliteten på hele opplevelsen, fra hvordan klinikkene våre oppleves, til hvordan vi tilrettelegger for at behandlingen skal passe best mulig inn i pasientens hverdag.

Lidenskap i alle ledd – for faget, pasientene og den interne på-lag-kulturen vår. Det er nok det som i størst grad definerer Oris Dental

Eirik Aasland Salvesen
CEO, Oris Dental

Tryggere tannhelse

Et informasjonsunivers på nett, og omsorg på klinikk

Inspirert av alle pasientene som har delt åpenhjertig om sine frykter, erfaringer og behov, har vi utviklet Trygg; Et digitalt- og fysisk konsept.

Les mer om Trygg
spørsmål tannlegen