Om oss

Dentistry Reimagined

Enkel, Trygg og Oversiktlig Tannhelse

Jeg er gjerne den første til å innrømme at tannhelsebransjen har lang tradisjon for å snakke et språk det kan være vanskelig for andre enn oss å forstå. Som profesjonsutøvere har vi nok lenge vært bedre på fagteknikk enn kommunikasjon. Sånn har vi innsett at det ikke kan være i moderne tannhelsepraksis. Munn og tenner er en vesentlig del av kroppen, derfor må vi snakke et felles språk som sikrer at den totale helsen ivaretas.

At du som kunde og pasient alltid skal oppleve å bli forstått og erfare at tannbehandlingen foregår på dine premisser, er bakgrunnen for at vi i Oris Dental legger stor vekt på å hele tiden utvikle kunde- og pasientreisen vår. Det er også derfor vi har valgt “tannhelse på dine premisser” som overskriften som skal definere din opplevelse i møte med oss fra A til Å. Det samme gjelder for “dentistry reimagined”- en overskrift som rommer ambisjonen vår både faglig, teknologisk og medmenneskelig.

Velkommen til oss i Oris Dental!

Eirik Aasland Salvesen
CEO & tannlege, Oris Dental

Hvem er Oris Dental?

Da Oris Dental så dagens lys i 2016, var det med seks renommerte tannklinikker fra ulike landsdeler som ønsket å utnytte potensialet i et større faglig fellesskap. Siden den gang har vi vokst fra seks til 94 klinikker, med 9 laboratorier i Norge og Sverige.

Hele veien med tannleger i sentrale posisjoner for å sikre særlig én ting: At kjeden vår driftes med beslutningstakere som setter faget og kunden/pasienten først. På hovedkontorene våre jobber det i tillegg over 50 medarbeidere som er spesialister innenfor fagfelt som er kritiske for moderne, effektiv og bærekraftig drift.

Våre verdier

På dine premisser

I Oris Dental anerkjenner vi at du er både pasient og kunde, og vi legger derfor stor vekt på kundeservice. Vi garanterer deg høy kvalitet på behandlinger, og sikrer god oppfølging mellom besøk for å ivareta din munn- og tannhelse over tid.
tannkjøttsykdom

Alltid oppdatert

I Oris Dental holder vi oss oppdatert innen ny teknologi og behandlingsmetoder for å sikre trygg og smertefri behandling for pasienten. Hos oss kan du dermed være trygg på at du får tilgang til bransjens beste behandlingsalternativer.

Dedikerte eksperter

Våre medarbeidere er i konstant kompetanseheving gjennom kurs og videreutdanning, både i Oris Academy og ved eksterne institusjoner. Vi prioriterer både teknisk- og faglig kunnskap, og mellommenneskelige aspekter, og tilpasser løsninger til hver enkelt pasients behov.

Premium behandling

“Premium behandling” handler ikke bare om den tekniske kvaliteten på behandlingen, men om kvaliteten på hele opplevelsen, fra hvordan klinikkene våre oppleves, til hvordan vi tilrettelegger for at behandlingen skal passe best mulig inn i pasientens hverdag.

Lidenskap i alle ledd – for faget, pasientene og den interne på-lag-kulturen vår. Det er nok det som i størst grad definerer Oris Dental

Eirik Aasland Salvesen
CEO, Oris Dental

Pasient og TRYGG-ambassadør

Heidi

“Dårlig tannhelse går utover så mange grunnleggende behov. Tannleger som ser oss pasienter for mer enn bare tenner, som lytter og tilrettelegger, er helt avgjørende for folkehelsen”

Trygg tannhelse