Bestill time

Oris Dental ble startet i 2016 da seks renommerte tannklinikker fra ulike landsdeler slo seg sammen. I dag er Oris Dental en av de største aktørene innen tannlegebransjen i Norge, som landsdekkende kjede. Virksomheten har over 50 klinikker og tanntekniske laboratorier med over 500 engasjerte medarbeidere.

Et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse

Oris Dental er et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse med klinikker fordelt rundt om i hele landet – og vi vokser stadig.

Vårt mål er å bli landets ledende tannlegekjede, og vi er stolte av å ha fått så mange dyktige mennesker med på laget.

Det er menneskene som er vår suksessfaktor.

«Vi legger sjelen vår i at pasientene skal bli ivaretatt på best tenkelige måte, og det starter med våre ansatte. Faglig oppdaterte, trygge og fornøyde medarbeidere skaper et godt arbeidsmiljø. Det igjen skaper smil, og smil det smitter. Sånt merker pasientene!»

– Eirik Aasland Salvesen, CEO i Oris Dental

Tannleger i ledelsen

Vi har et godt konsept hvor vi tilbyr tannklinikker støtte på de tidkrevende og nødvendige oppgavene i en virksomhet.

Det som skiller vår virksomhet fra andre tannhelsekjeder, er at vår er bygd opp av tannleger, for tannleger, og med tannleger i sentrale posisjoner. Vi ledes av mennesker med bakgrunn fra helsesektorer, som også inkluderer leger og farmasøyter.

Ved hovedkontoret sitter et supplerende team, som innehar den nødvendige kompetanse for å vedlikeholde administrativ drift. Dette er et knippe mennesker med sine spesialområder. Alt fra økonomistyring til markedsføring.

Vår kompetanse innen tannhelse

Oris Dental har satset sterkt på faglig utvikling for hele tannhelseteamet, og vi har som mål å tilby den beste pasientopplevelsen.

Gjennom Oris Academy bidrar tannlegekjeden til utvikling av kompetanse både for eget personell og resten av tannlegebransjen.

Som et av landets største fagmiljø innen tannhelse investerer vi mye tid i å videreutvikle og etterutdanne våre ansatte.

Med fagspesialister og kursholdere holder vi oss oppdatert på teknologiske utviklinger. Hos oss vil du derfor alltid ha god tilgang på kompetanse og spesialisttjenester.

Fagansvarlig Eirik Salvesen ved Oris Academy holder kurs for tannhelsepersonell.

«Da vi bestemte oss for å etablere Oris Dental, og veksle inn vårt «arvesølv» i en helt ny konstellasjon, var det tanken på å få bygge en genuint faglig fokusert tannlegekjede som tiltalte oss. Her ønsket vi ikke bare å fokusere på fag, men bygge virksomheten rundt faget.»

– Tore Berset, CCDO i Oris Dental
Tannlege ved Oris Dental gir konsultasjon til pasient om usynlig tannregulering.

Kvalitet, fag og mennesker

Vi ekstremt opptatt av kvalitet og fag. Våre klinikker er fremtidsrettede og har stort fokus på å hjelpe mennesker som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi).

Med oppdaterte teknikker, de nyeste behandlingsmetodene og tilgang på tverrfaglige team, får våre pasienter en trygg og omsorgsfull tannbehandling.

Når du besøker oss skal du føle deg sikker på at du får den beste behandlingen tilpasset ditt behov.  Fra det øyeblikket du kommer inn døren, til det øyeblikket du forlater klinikken, skal du føle deg ivaretatt.

Tilgjengelig når du trenger oss mest

Vi ønsker å være tilgjengelig for pasienter når de trenger det mest, og har derfor utvidede åpningstider. Flere av våre klinikker holder åpent hele året rundt – enkelte holder også åpent på kveldstid, ved helligdager og helg.

Våre team går i turnus for å begrense risiko for smittespredning. På denne måten vedvarer driften av våre større tannklinikker om uforutsette hendelser skulle oppstå.

Vi er detaljorientert og systematisk i vårt virke.  Derfor skal du sitte igjen med en helhetlig og positiv opplevelse etter et besøk. Vårt mål er å tilby deilig tannbehandling.

«Jeg valgte å selge til Oris Dental fordi de har et ekte fokus på faget. Det er en kjensgjerning at det blir vanskeligere å være en enkeltstående klinikk i tiden som kommer. Kravene til teknologi, faglig utvikling og virksomhetsstyring blir bare større. Etter hvert kommer bransjen til å bestå av utenlandskeide kjeder og det blir enda vanskeligere å stå alene. I så måte valgte jeg å selge min klinikk til en Norsk kjede som setter fag i fokus.»

– Paul Arne Hordvik, tidligere eier av Arken Tannlegesenter i Bergen

Ønsker du å bli en del av Oris Dental?

Bli med i Oris Dental

Vårt støtteapparat

Som en del av Oris Dental vil vi kunne bistå innen de fleste administrative områder. Ved vårt hovedkontor i Trondheim hjelper vi våre klinikker med faglig støtte innen klinikkdrift.

Vi har støttesystemer som gjør hverdagen enklere for våre tannklinikker, og en organisasjonsstruktur som gir utviklende roller til mennesker rundt i klinikkene.

Hverdagen som behandler skal være så lik som den alltid har vært, men med en følelse av et stort støtteapparat i ryggen.

Nyhetsbrev

Finn din klinikk

Ta kontakt med en av våre klinikker