QuickSleeper er et ledningsstyrt verktøy for lokalbedøvelse, som gjør det mulig å sette bedøvelse uten tradisjonell sprøyte.

Datastyrt bedøvelse hos tannlegen

Quick Sleeper er en datastyrt bedøvelse som gjør at kun tennene dine blir bedøvet. Du slipper altså å miste følelsen i tunge, kinn og lepper. De fleste pasienter merker ingenting eller svært lite av denne bedøvelsen. Én injeksjon holder til å bedøve opptil seks tenner.

Tannbehandling uten tradisjonell sprøyte

Med QuickSleeper doseres bedøvelsesvesken svært langsomt inn i vevet rundt tannen, ved hjelp av en digital pumpe. Kanylen på instrumentet er nesten ikke synlig, slik at du som pasient slipper å se en sprøyte, noe som i seg selv gjør opplevelsen enklere psykologisk sett.

Bestill tannlegetime med denne typen bedøvelse

Klikk på «Bestill time»-knappen og velg en klinikk som tilbyr denne typen bedøvelse.

Se hvilke av våre klinikker som tilbyr denne bedøvelsen, nederst på denne siden i kartet.

Hvordan fungerer Quicksleeper?

Tannlegen kan styre hvor hurtig bedøvelsen blir tilført området, og på denne måten redusere presset som skapes. Kanylen på instrumentet roterer slik at stikket heller ikke kjennes.

Teknikken forenkler jobben med å sette anestesi og oppleves ofte som mer komfortabel. Med Quicksleeper får du anestesi uten smerte, nummenhet eller andre bivirkninger.

Med denne typen bedøvelse opplever flere pasienter et redusert stress i forbindelse med tannbehandling, og dette gjør metoden spesielt velegnet for barn og pasienter med tannlegeskrekk.

Les mer om bedøvelse hos tannlegen her.