FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Generell tannlegebehandling

Tilbake til alle
Tannundersøkelse Tannpleie Hull i tennene Rotfylling Trekke tann Bedøvelse hos tannlegen Tannfylling  Tannlegeskrekk

Tannfylling 

En tannfylling erstatter den delen av tannen som forsvinner når et hull oppstår. Hos Oris Dental tilbyr vi både fyllingsterapi i tenner med hull og utskiftning av gamle eller mistede fyllinger.  

Komposittfyllinger mest vanlig 

I dag er det komposittfyllinger som er mest vanlig. I de største hullene kan vi også benytte porselensfyllinger, da porselen er et meget sterkt materiale. I mindre hull velger vi vanligvis kompositt, som er billigere og fungerer godt til å fylle i små hull.

Både porselensfyllinger og komposittfyllinger lages i samme farge som tannen, slik at vi sikrer et estetisk best mulig resultat.

Skifte av gamle amalgamfyllinger

Noen velger å bytte ut amalgamfyllingene sine grunnet innhold av kvikksølv og fordi de oppleves som skjemmende. Noen har også mistet fyllingene i tannen og har behov for å få erstattet disse med nye fyllinger. Vi hjelper deg gjerne med å bytte ut dine gamle fyllinger med nye porselens- eller komposittfyllinger.

Informasjon etter endt Tannfylling – ukomplisert og smertefritt

Hos oss i Oris Dental vil du alltid få utfyllende informasjon om dine behandlingsalternativer og prisoverslag på foreslått behandling. Du står naturligvis fritt til selv å velge den behandlingen du foretrekker.

Behandling med tannfylling er et ukomplisert og enkelt inngrep. De aller fleste velger å benytte seg av lokalbedøvelse for å sikre en helt smertefri behandling, men dette er naturligvis helt opp til deg. I enkelte tilfeller, for eksempel ved tannlegeskrekk, kan det også være aktuelt med beroligende medikamenter eller narkose.

Har du behov for tannfylling eller trenger du å skifte ut en gammel tannfylling? Bestill time hos oss i Oris Dental!