Få studentrabatt hos oss!

Få studentrabatt hos oss!

Hos oss får studenter 10 % rabatt på tannbehandling
*Ved utvalgte klinikker
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Bestill time

Obs! Det er egne avtaler for studenter i Stavanger med tilknytning til SIS (Studentsamskipnaden i Stavanger). Ring klinikkene i Stavanger direkte for mer informasjon.

Vi vet hvor vanskelig det kan være å balansere økonomien under studietiden, men tannsjekken er like viktig selv om man er student!

*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid (tjenester som kjøpes utenfra, f.eks krone, bro, protese, implantatkomponenter, Invisalign). Studentrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

Våre tannleger gjør studietiden enklere!

Tannlegene våre har også vært studenter, og de vet hvor utfordrende det kan være å leve på stipend og studielån. Ved Oris Dental tilbyr vi derfor studenter tannbehandling til rabattert pris.

Tannlege i full smittevernsdrakt gjør peace-tegn med fingrene.

Husk studentbevis

Du får studentrabatt ved våre tannklinikker helt frem til du fyller 31 år!

Husk å ta med studentbevis, så du kan vise til tannlegen at du faktisk er student.

*Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Ung kvinnelig tannlege ved Oris Dental, som tilbyr rabatt på tannbehandling for studenter.

Grundig og skånsom tannsjekk

Når du kommer inn for en tannsjekk vil vi foreta en skånsom, men grundig, undersøkelse av dine tenner. På bakgrunn av undersøkelsen vil vi kunne gi deg informasjon om dine tenners tilstand.

Om det er behov for videre behandling, så får du et kostnadsoverslag på dette før vi setter opp ny time.

Etter undersøkelsen

Etter undersøkelsen hender det at tannlegen eller tannpleieren utfører en tannrens, for å fjerne eventuell misfarging og tannstein. Tannstein sitter så godt fast at det er nærmest umulig å fjerne på egenhånd med tannbørsten.

Du vil også få råd om hvordan du best kan ta vare på dine tenner hjemme mellom tannlegebesøkene og vi vil gi deg svar på hvor ofte du bør komme inn for en tannsjekk.

Bestill time