Tannlege Oslo

Tannleger i Oslo sentrum, vest og øst

Finn din Tannlege i Oslo blant våre 6 tannklinikker spredt utover hovedstaden. Uansett om du leter etter tannlege i Oslo sentrum, på vestkanten eller østkanten av Oslo, så har Oris Dental tannklinikker det er enkelt å komme frem til. Samtlige av våre klinikker er i nær tilknytning av kollektiv transport, slik at du slipper kø og trafikk.

Finn din tannlege i Oslo i oversikten nedenfor. Ring klinikken direkte eller les mer om klinikken ved å klikke på bildet.

Ved akutt behov for Tannlege i Oslo

Er du i akutt behov for tannlege i Oslo utenom normal åpningstid? Da kan du benytte deg av vår tannlegevakt på Aker Brygge.
De holder åpent hele året rundt og er tilgjengelig på telefon fra kl. 10.00 til 14.00.

Oversikt for Tannlege Oslo

Oris Dental Rommen

Kun 350 meter gangavstand fra Rommen T-banestasjon finner du tannklinikken. Tannlegene utfører alle typer behandling av munnhule og tenner.

Oralkirurgisk Klinikk

Klinikken ligger i kort avstand fra Majorstuen T-banestasjon. Tannlegene er spesialister innen kirurgi, proteser og kompliserte tannbehandlinger.

Oris Dental Homansbyen

Homansbyen er i Bydel Frogner. Der finner du flere allmenn- og spesialist tannleger som kan hjelpe deg. Alt under ett og samme tak!

Oris Dental Bryn

Helsebygget ligger i 5. etasje på Bryn Senter, og der finner du klinikken. Det er kort avstand til T-banestasjonen Høyenhall. Tannlegene her kan hjelpe deg med alt fra undersøkelse, kirurgi, kjeveortopedi til implantater.

Oris Dental Lysaker

På motsatt side av Lysaker stasjon, like utenfor Oslo, finner du klinikken. Det er gode muligheter for parkering. Her tilbys nesten alt av tannbehandling, og ved akutt behov oppfordres det til å ringe.

Oris Dental Aker Brygge

Tannklinikken ligger i de gamle verkstedhallene ved kjøpesenteret, med gangavstand til buss, tog og båt. Her tilbys alle former for tannbehandling og spesialisttjenester.

Kjeveortoped Aker Brygge

Vår kjeveortoped Yngvil Zachrisson og hennes dyktige team finner du ved klinikken på Aker brygge. Teamet hjelper deg med alle typer tannregulering. Ring klinikken for å bestille time!

Oris Dental Løkketangen, Sandvika i Bærum

Kun 2 minutters gange fra Sandvika stasjon finner du tannklinikken, ved Løkketangen Senteret. Det er gode muligheter for å parkere i underetasje. Her tilbys alle former for tannbehandling og spesialisttjenester.

Hvilken Tannlege i Oslo skal jeg velge?

Uansett hvilken tannklinikk du velger for å finne din tannlege i Oslo, så vet vi at du treffer erfarne spesialister med høy faglig kompetanse. Sammen med velutdannede assistenter sørger våre tannleger for at du får den best opplevde tannbehandling. Klinikkene er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.

Åpningstidene varierer fra klinikk til klinikk, men flere holder åpent utover kvelden, slik at tannbehandling din ikke kommer i veien for arbeidsdagen.

Hvor finner jeg kampanjer for Tannlege i Oslo?

Vi har jevnlig gode tilbud og kampanjer for både nye og eksisterende pasienter. Følg med på klinikksidene for å se hvilke klinikker som har pågående kampanjer.

Jeg trenger en tannlege i Oslo som er spesialist

Klinikkene har ulike ekspertiseområder. Disse kan du lese mer om under våre behandlinger: