Tannrens med Airflow

Under en tannrens med Airflow sprayes tennene med en blanding av pulver tilsatt smaksstoffer, trykkluft og vann. Tannstein, plakk og misfarging fjernes raskt og effektivt, og resultatet er renere tenner og et hvitere smil.

Tannbleking hos tannlege

Oris Dental hjelper deg å komme i gang med enkel og trygg tannbleking hjemme. Vi undersøker tennene dine og støper blekeskinner, så du skånsomt kan bleke tennene dine selv.

Tannkrone

En tannkrone er et kunstig skall som festes utenpå din egen tann. Tannkrone er aktuelt i tilfeller der en tann er så skadet at behandling med tannfylling ikke vil gi et godt holdbart resultat.

Tannbro

En tannbro (tannstøttet bro) er en tannerstatning som brukes til å erstatte én eller flere manglende tenner og som festes til nabotennene. Behandlingen gir et naturlig resultat som ser og føles ut som dine egne tenner.

Skallfasetter

Skallfasetter er et tynt skall som limes på fremsiden av tennene for å reparere eller forbedre skadde eller slitte tenner. Behandlingen gir et pent og naturlig smil og et resultat med lang holdbarhet.

Design ditt eget smil

Holder du tilbake når du smiler eller ler? Velger du å skjule tennene når du blir tatt bilde av? Det kan vi gjøre noe med, og best av alt - du kan være med på å designe ditt eget smil!