Eksklusiv rensing av tenner

Med Airflow rengjøres tennene med en skånsom høyttrykkspray. Denne kommer til på vanskelige steder som i tannkjøttlommer og mellom trange tenner. Med denne teknikken fjernes både tannstein og overfladisk misfarging. Airflow tannrens virker også forebyggende på tannkjøttsykdommer og sykdom i tennene.

Fjerner overfladisk misfarging på tennene

Hverdagslige ting som kaffe, juice og brus vil over tid misfarge tennene dine. Det samme gjelder røyk, snus og rødvin. Dessverre er ikke grundig tannpuss, bruk av tanntråd og munnskyll i seg selv alltid nok til å fjerne tannstein og belegg på tennene.

Vi anbefaler alle våre pasienter å gjennomføre en rensing av tenner hos tannlegen minst en gang i året.

Airflow tannrens ved undersøkelse

Rensing av tenner er en grunnleggende del av tannlegeundersøkelsen og er helt smertefritt. Dersom du ønsker det, kan tannrensen gjennomføres med Airflow.

Med denne typen grundig tannrens fjernes tannstein og plakk som har bygget seg opp. Plakk og tannstein gjør tennene vanskeligere å holde rene, så tannrensingen gjør det lettere for deg å opprettholde god tannhygiene hjemme.

Tannlegene og tannpleierne ved Oris Dental har lang erfaring med Airflow, og vi benytter kun det beste og mest moderne utstyret til behandlingen.

Ønsker du et enda hvitere resultat enn hva Airflow kan gi? Les om vår tannbleking for hjemmebruk!

Bestill Airflow ved en av våre klinikker

Få tennene dine renset, fjern misfarging og ivareta en frisk pust!

Ta kontakt med oss om du ønsker å kombinere andre behandlinger.