Bestill time
Kvinnelige tannleger ved Oris Dental som utfører tannundersøkelse.

En tannundersøkelse bør gjennomføres én til to ganger i året. Om det er mer enn ett år siden du sist fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen.

Redd for tannundersøkelse?

Hos Oris Dental møter du erfarne tannleger med spesialisering innen en rekke ulike felt, blant annet tannlegeskrekk. Enten du besøker oss jevnlig eller om det er lenge siden sist du fikk gjennomført en tannundersøkelse, kan du være helt trygg på at du hos oss er i gode hender.

Grundig og skånsom tannsjekk

Når du kommer inn for en tannsjekk vil vi foreta en skånsom og grundig undersøkelse av dine tenner. På bakgrunn av undersøkelsen gir vi deg informasjon om dine tenners tilstand.

Du vil få råd om hvordan du best kan ta vare på dine tenner hjemme mellom tannlegebesøkene, og vi vil gi deg svar på hvor ofte du bør komme inn for en tannsjekk.

Etter tannundersøkelsen hender det at tannlegen eller tannpleier utfører en tannrens, for å fjerne eventuell misfarging og tannstein.

Tannstein består for det meste av kalkstoffer fra spyttet, og legger seg på tannflaten som et hardt belegg. Det sitter så godt fast at det er nærmest umulig å fjerne på egen hånd med tannbørste.

Kort ventetid

Få time når det måtte passe for deg! Våre klinikker har lange åpningstider og kort ventetid.

Behagelig

Lider du av tannlegeskrekk? Fortvil ikke, sammen finner vi gode løsninger for ditt behov.

Pasient i fokus

Fra øyeblikket du kommer inn, til det øyeblikket du forlater klinikken, skal du føle deg ivaretatt.

Ta den årlige tannsjekken

Bestill time for tannundersøkelse ved din nærmeste klinikk for å komme i gang!

bestill time

Tannundersøkelse med prisoverslag

Dersom det er nødvendig med ytterligere behandling, vil vi gi deg utfyllende informasjon om dette. Du vil også få et prisoverslag og forslag til behandlingsforløp.

Bestill time for tannsjekk i dag

Uansett om det er ett eller flere år siden sist du besøkte tannlegen, eller om du mistenker at du kan ha hull i tennene, tannstein eller behov for annen behandling – bestill time for tannsjekk i dag, og få svar på hvordan det står til med tennene dine samt hjelp til å ta vare på dem.

Klinikker som tilbyr denne behandlingen