Vanlige åpningstider

Mandag 07:00 - 19:00
Tirsdag 07:00 - 19:00
Onsdag 07:00 - 19:00
Torsdag 07:00 - 19:00
Fredag 07:00 - 16:00

Andre åpningstider

Mandag 8. juli 07:30 - 15:30
Tirsdag 9. juli 07:30 - 15:30
Onsdag 10. juli 07:30 - 15:30
Torsdag 11. juli 07:30 - 15:30
Fredag 12. juli 07:30 - 15:30
Mandag 15. juli 07:30 - 15:30
Tirsdag 16. juli 07:30 - 15:30
Onsdag 17. juli 07:30 - 15:30
Torsdag 18. juli 07:30 - 15:30
Fredag 19. juli 07:30 - 15:30

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Ved Oris Dental Trondheim Torg får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til estetisk tannbehandling.

Vi tilbyr blant annet kirurgi, usynlig tannregulering for voksne, spesialistbehandling av tannkjøttsykdom (periodonti) og «krone på dagen».

Velkommen til oss!

Har du tannlegeskrekk?

Om du er en av de som får frysninger bare ved å tenke på tannlegen, så fortvil ikke! Vi har tannleger med lang erfaring innen behandling av pasienter med odontofobi.

Vi er din tannlege i Trondheim med beliggenhet midt i sentrum. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Trondheim Torg

Ved akutt behov for tannlege strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag. Ring oss i dag for å få akutt tannlegetime fortest mulig.

Etter du har fått bekreftet tannlegetime for akutt tannproblem, så anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Flere tannklinikker i Trondheim som samarbeider

Vi samarbeider med flere tannklinikker i nærområdet. Om vi ikke har kapasitet på Trondheim Torg, vil vi gjøre vårt ytterste for at du får time hos en av de andre tannklinikkene i Trondheim. Hos Oris Dental finner du alltid en tannlege eller tannpleier, som vil hjelpe deg med å lindre tannpine og behandle dine tannproblemer.

Er du TOBB-medlem?

Da får du 10 % rabatt og 3 % bonus hos oss. Les mer om dine fordeler i medlemsbrosjyren til TOBB.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Mia Knudsen

Avdelingsleder

Ivar Morten Fagerholt

Tannlege

Anne Kristine Solheim

Tannlege

Anette Svenson

Tannlege

Eli Audunson

Tannlege

Kenneth Brænd

Tannlege

Anne Ingeborg Slupphaug

Tannlege

Anne Sætherø

Tannlege

Camilla Eldrup Henriksen

Tannlege

Linda Ulvan Olsen

Tannlege

Tore Andre Ohm

Tannlege

Trond Havstad

Tannlege

Oskar Lillemyr Engan

Tannlege

Mona Rønning

Tannpleier

Ellen Katrin Skog

Tannpleier