FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Tannlege Trondheim

Tannlege i Trondheim sentrum, Lade, Brundalen og Malvik

Har du behov for tannlege i Trondheim eller på Orkanger, kan du velge mellom våre 5 flotte og moderne tannklinikker i Trondheim sentrum eller på Orkanger. Oris Dental sine tannklinikker har sentral beliggenhet, gode parkeringsmuligheter og er i nær tilknytning til kollektiv transport.

I oversikten nedenfor kan du enkelt finne din tannlege i Trondheim og på Orkanger. Ønsker du å kontakte klinikken direkte anbefaler vi at du ringer eller klikker på bildet.

Ved akutt behov for tannlege i Trondheim

Har du et akutt behov for tannlege i Trondheim utenfor ordinær åpningstid, kan du kontakte vår tannlegevakt i Trondheim. Vi har åpent 365 dager i året og er tilgjengelig på vakttelefon 920 94 999 hver lørdag og søndag fra kl. 10.00 til 14.00.

Oversikt over tannlege Trondheim

Oris Dental Munkegata

Ligger midt i Trondheim sentrum, i en eldre bygård i Munkegata, og er kanskje den Oris-klinikken med mest sjel i veggene. Tannlegene utfører alle typer behandling av munnhule og tenner og tar i mot henvisninger.

Oris Dental Leutenhaven

Klinikken ligger midt i Trondheim sentrum med gode parkeringsmuligheter på Leutenhaven. Tannlegene utfører allmennbehandling og våre spesialister utfører alt innen kirurgi, proteser og kompliserte tannbehandlinger. Det tilbys time på dagen!

Oris Dental Trondheim Torg

Tannklinikken ligger i fjerde etasje inne på kjøpesenteret, med inngang fra gågata ved Trondheim Torg. Her får du alle typer tannbehandling, og akutt tannlegetime på dagen!

Oris Dental Orkanger

I andre etasje inne på AMFI Orkanger finner du klinikken. Her tilbys de fleste tannbehandlinger, og får tilgang på tannlege med spesialisering i behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Klinikken gir deg tannlegetime på dagen!

Oris Dental Sirkus Shopping

I toppen helsesenter inne på Sirkus Shopping kjøpesenter finner du tannklinikken. Du får alle typer tannbehandling, utført av høyt kompetente tannleger og spesialister. Her får du time på dagen!

Hvilken Tannlege i Trondheim skal jeg velge?

I Trondheim har vi store flotte klinikker som samarbeider godt. Når du trenger time hos tannlege kan du kontakte den klinikken som ligger nærmest deg, og du kan stort sett alltid få time på dagen!

Ved alle tannklinikkene møter du erfarne tannleger og spesialister med høy kompetanse innen sitt fag. Sammen med tannpleiere og annet personell sørger vi for at du får den beste tannbehandling vi kan tilby. Klinikkene har moderne utstyr og er tilpasset både ansatte og pasienters behov.

Våre tannleger i Trondheim har åpent 365 dager i året, og flere holder åpent utover kvelden slik at tannbehandling din ikke kommer i veien for arbeidsdagen. Ring en av tannklinikkene for å avtale tid, gjerne noen dager i forkant.

Hvor finner jeg kampanjer for Tannlege i Trondheim?

Vi har jevnlig tilbud og kampanjer ved våre tannklinikker. Det er også rabatter ved tannklinikkene for de som er TOBB-medlem. Følg med på klinikksidene for å se pågående kampanjer.

Student med behov for tannlege i Trondheim?

Alle våre tannklinikker i Trondheim, Orkanger og Ålesund tilbyr fast studentrabatt. Du får alltid 10 prosent rabatt på alle behandling hos oss (gjelder ikke tannteknikerarbeid eller tjenester kjøpt utenfra). I tillegg har du alltid fast lav pris på undersøkelse med røntgen og enkel rens til 450 kroner.

Jeg trenger en tannlege i Trondheim som er spesialist

Klinikkene har ulike ekspertiseområder. Disse kan du lese mer om under våre behandlinger: