VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

10% Studentrabatt hos vår tannlege

Vi er din studenttannlege og gir deg 10% rabatt på tannbehandling.

En undersøkelse med røntgen og enkel rens koster kun 450 kroner for studenter.

Husk studentbevis!

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke tannteknikerarbeid.

Les mer om studentrabatt

Din tannlege i Trondheim

Oris Dental Munkegata er en tannklinikk som ligger i hjertet av Trondheim sentrum, med Nidarosdomen som nærmeste nabo.

Klinikken, som i 1986 ble etablert av tannlege Rolf Isaksen, har i stor grad vært drevet som en henvisningsklinikk innen oralkirurgi. Her har pasienter fra hele Trøndelag kommet for å få hjelp med små eller store tannproblemer.

I Munkegata møtes du av erfarne behandlere som har jobbet sammen i flere tiår – noe som har resultert i et fantastisk arbeidsmiljø og samhold. I dag er fire tannleger, en tannpleier og en kjevekirurg tilknyttet klinikken.

Hos oss får du utført ordinær tannbehandling, kirurgi, snorke-/apnebehandling og estetisk tannbehandling i flotte lokaler med sjel. Vi tar i mot pasienter og henvisninger for alle typer oralkirurgiske inngrep.

Akutt tannlege Trondheim

Vi tar imot pasienter i akutt behov for tannlege. Ring oss i våre åpningstider for å få time fortest mulig, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Etter du har fått time for akutt tannlegetime kan du lese artikkelen vår Akutt behov for tannlege her.

Smertefri tannbehandling i Trondheim

Mange kvier seg for å gå til tannlege, men våre behandlere har lang erfaring i å hjelpe pasienter som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi). Vi setter av god til deg og møter deg – ikke som en pasient – men som en venn. Hos oss vil du bli ivaretatt og lyttet til og vi forklarer tydelig alle stegene i et behandlingsforløp. Gjennom flere år har vi hjulpet en rekke mennesker med tannbehandling og vårt fokus er at den skal være så smertefri som mulig. Vil du vite mer om odontofobi, les mer om dette her!

Studentrabatt på tannlege i Trondheim

Studenter i Trondheim får 10 prosent rabatt på alle våre tannbehandlinger. Med landets største universitet og campus i nærområde, er vi godt vant med å ta imot ivrige studenter som pasienter. Vi vet hvor vanskelig det er å få økonomien til å gå rundt som student. Til tross utfordringene dette medbringer, blir ikke tannhelsen mindre viktig, men heller enda mer vesentlig. Utsetter du et tannproblem kan kostnadene faktisk bli enda større i ettertid. Derfor har vi studentrabatt på tannbehandling, og fastpris på undersøkelse til 450 kroner.

Les mer om studentrabatt på tannbehandling i Trondheim her!

Er du medlem av Midt-Norges boligorganisasjon TOBB? Da får du 10 % rabatt på behandling hos oss i Munkegata og 3 % bonus. *For å få bonus må betalingen gjøres med bankkort (debet) du har registrert kontonummer til. Ved valg av annen betalingsløsning kan ikke bonus registreres/etter registreres.

Vi er din tannlege i Trondheim sentrum. Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Flinke folk som er rolige og får deg til å føle deg trygg i stolen. Det er tydelig at de vet hva de gjør og er trygge i faget sitt. Topp!»

«Effektiv og suveren behandling. Jeg kommer tilbake!»

«Takk for en god opplevelse på time i Munkegata i dag! Følte meg godt ivaretatt på alle mulige måter.»