Åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 07:40 - 20:00
Onsdag 07:40 - 16:00
Torsdag 07:40 - 16:00
Fredag 07:40 - 15:30

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Munkegata er en tannklinikk som ligger i hjertet av Trondheim sentrum, med Nidarosdomen som nærmeste nabo.

I Munkegata møtes du av erfarne behandlere som har jobbet sammen i flere tiår – noe som har resultert i et fantastisk arbeidsmiljø og samhold. Vi tannleger, tannpleier og kjevekirurg tilknyttet klinikken.

Hos oss får du utført ordinær tannbehandling, kirurgi, snorke-/apnebehandling og estetisk tannbehandling i flotte lokaler med sjel.

Vi tar i mot pasienter og henvisninger for alle typer oralkirurgiske inngrep.

Vi er din tannlege i Trondheim sentrum. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Trondheim

Vi tar imot pasienter i akutt behov for tannlege. Ring oss i våre åpningstider for å få time fortest mulig, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Etter du har fått time for akutt tannlegetime kan du lese artikkelen vår Akutt behov for tannlege her.

Oralkirurgi i Trondheim

Klinikken, som i 1986 ble etablert av tannlege Rolf Isaksen, har i stor grad vært drevet som en henvisningsklinikk innen oralkirurgi.

Her har pasienter fra hele Trøndelag kommet for å få hjelp med små og store tannproblemer.

Er du medlem av Midt-Norges boligorganisasjon TOBB?

Da får du 10 % rabatt på behandling hos oss i Munkegata og 3 % bonus.

*For å få bonus må betalingen gjøres med bankkortet (debet) du har registrert kontonummer opp mot medlemskapet i TOBB.

*Ved valg av annen betalingsløsning kan ikke bonus registreres/etter-registreres.

Smertefri tannbehandling i Trondheim

Gjennom flere år har vi hjulpet en rekke mennesker med tannbehandling, og vårt fokus er at den skal være så smertefri som mulig.

Behandling for de med tannlegeskrekk

Mange kvier seg for å gå til tannlege, og våre behandlere har lang erfaring i å hjelpe pasienter som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi).

Vi setter av god til deg og møter deg – ikke som en pasient – men som en venn. Hos oss vil du bli ivaretatt og lyttet til, og vi forklarer tydelig alle stegene i et behandlingsforløp. Vil du vite mer om odontofobi kan du lese mer om dette her!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Trine Hoff

Avdelingsleder

Attila Nagy

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Marianne Sigerstad

Tannlege

Farok Mazumder

Tannlege

Ivar Morten Fagerholt

Tannlege

Eirin Hakvåg Anderssen

Tannpleier