Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:00
Tirsdag 08:00 - 15:00
Onsdag 08:00 - 15:00
Torsdag 08:00 - 15:00
Fredag 08:00 - 15:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Ved Oris Dental Moelv utfører vi all slags akutt behandling, konserverende behandling, implantat behandling, og de fleste kirurgiske behandlinger, som fjerning av visdomstenner. Vi utfører også implantatbehandling med refusjon fra Helfo.

Vi er alltid oppdatert på det nyeste innenfor tannbehandling og har fokus på pasienters trygghet, helse og velvære.

Velkommen til oss!

Akutt behov for tannlege?

Vi hjelper deg ved akutt tannverk eller akutte tannproblemer. Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll. Akutte problemer må behandles så fort som mulig.

Ta kontakt med oss om du trenger akutt hjelp. Ring oss og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Ta din årlige tannsjekk hos oss!

Om du ønsker en fast tannlege hos oss, kan vi sette deg opp til årlig innkalling hos den behandleren du foretrekker.

Er du ny pasient hos oss? Da setter vi av lenger tid for å kartlegge ditt behov og bli kjent med dine ønsker.

Helhetlig tannhelsetilbud for deg og familien

På våre klinikker finner du et vennlig og serviceinnstilt helseteam, som er opptatt av at du skal oppleve å bli lyttet til og føle deg trygg når du besøker tannlegen.
Vi holder åpent året rundt, og flere av våre klinikker har også åpent på kveldstid.

Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Oris Dental Moelv har oppnådd Miljøfyrtårn-sertifisering!

En sertifisert Miljøfyrtårn-klinikk bidrar til å redusere miljøbelastningen, fremme en bærekraftig og grønn omstilling, og styrke vår konkurranseevne.

Ønsker du å lese mer om vår sertifisering og hvordan vi bidrar i kampen for et bedre klima og miljø, kan du laste ned rapporten her.

Vi setter pris på dine synspunkter og forslag til vårt arbeid med miljø og klima, så vennligst gi oss dine tilbakemeldinger ved å klikke på denne linken.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Gry Karina Kjølle

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Lone Johanne Reisænen Nilssen

Tannlege

Nora Nedland Førre

Tannlege

Benedicte Fjellstad Thomassen

Tannlege

Jana Sieber

Tannpleier