Vanlige åpningstider

Mandag 07:30 - 15:30
Tirsdag 07:30 - 15:30
Onsdag 07:30 - 15:30
Torsdag 07:30 - 15:30
Fredag 07:30 - 15:30

Andre åpningstider

Mandag 20. mai Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Levanger er en moderne klinikk med både allmenntannleger, tannpleiere og spesialist. Hos oss får du trygg og god tannpleie, med fokus på tannbesparende og forebyggende behandling. Vi stiller høye krav til faglig dyktighet for alle våre ansatte som skal gjenspeiles i godt håndverk og bred faglig innsikt.
Vi tilbyr alle former for tannbehandling, hvor våre erfarne tannleger har ulike kompetansefelt. Ut fra dette kan vi samarbeide om kompliserte problemer, før behandling bestemmes i samråd med pasient.

Vi er stolt over å tilby Invisalign, en usynlig metode for tannregulering. Med Invisalign kan du oppnå en rettere tannstilling på en diskret måte. Vil du vite mer om hvordan Invisalign kan hjelpe deg med å få et strålende smil? Klikk her for å lese mer om vår Invisalign-behandling.

Telefonnummer til tannlegevakt i regi Trøndelag fylkeskommune – Telefon: 800 41 101 Åpen i helger og høytider 10.00 – 15.00

Akutt behov for tannlege i Levanger?

Har du akutte tannsmerter som tannverk, en knekt tann, en fylling som har falt ut, eller en tannbyll? Da bør du oppsøke hjelp så snart som mulig. På Oris Dental Levanger har som mål å hjelpe akutte pasienter samme dag.

Ring oss, og les om akutt tannbehandling her: Akutt behov for tannlege.

Din faste tannklinikk i Levanger?

Vi utfører det meste av tannbehandlingen du har behov for i et livsløp. En årlig tanundersøkelse danner grunnlaget for å følge din tannhelse og avdekke eventuelle behandlingsbehov.  Vi har bred erfaring med å diagnostisere og løse behandlingsbehov – akutt eller langsiktig.

Ønsker du å bli minnet på din årlige tannundersøkelse, kan vi hjelpe deg med det. Bare gi beskjed til oss.

Vi direkteoppgjør mot HELFO. Dette betyr at du som pasient kun betaler egenandelen, og slipper utlegg ved refusjonsberettiget behandling.

Tannklinikken God Tannhelse – en del av Oris Dental

På tampen av 2022 ble God Tannhelse en del av Oris Dental.

Litt om klinikkens historie:
Einar Bjørnaas startet klinikken i 1989, og drev den som solopraksis frem til 2011. Da startet Ida Brenne Lundh som tannlege i praksisen og klinikken endret navn til Tannlegene Bjørnaas & Brenne Lundh AS. Fra 2015 har Tannlege Kyrre Aas Hustad jobbet ved klinikken, og siden har Tannlege Benedicte Bjørnestad og Silje Slåttelid kommet til. I 2021 endret klinikken navn til God Tannhelse AS – I 2022 ble vi en del av Oris Dental og byttet navn fra God Tannhelse til Oris Dental Levanger. For oss medfører dette at vi er del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse. Du vil fortsatt møte de samme menneskene ved klinikken vår.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.