Åpningstider

Mandag 08:15 - 20:00
Tirsdag 08:15 - 20:00
Onsdag 08:15 - 20:00
Torsdag 08:15 - 20:00
Fredag 08:15 - 16:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Stengt
Telefontid 11:00 - 14:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Ved Oris Dental Leutenhaven tilbyr vi kirurgi, implantat, usynlig tannregulering, estetisk- og ordinær tannbehandling. Kort sagt tannlegetjenester som dekker alle behov.

Vi har behandlet tenner i Trondheim i over 20 år, og har lang erfaring med å hjelpe pasienter som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi).

Vår viktigste oppgave er å få deg til å føle deg trygg, slik at ditt neste tannlegebesøk blir noe du gleder deg til.

Hos oss får du hjelp 365 dager i året, og vi yter akutt hjelp på dagen.

Vi er din tannlege i Trondheim sentrum. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Trondheim sentrum

Ettersom vi har åpent 365 dager i året, så vil det alltid være mulig å få akutt tannlegetime her! Vi ønsker å hjelpe deg fortest mulig med akutte tannproblemer.

Ved akutt behov for tannlege i Trondheim sentrum kan du ringe oss direkte. Når du har fått bekreftet time hos vår tannlegevakt, så anbefaler vi å lese artikkelen Akutt behov for tannlege.

Mangler du en eller flere tenner?

Mangler du en eller flere tenner og vegrer deg for å smile i sosiale sammenkomster, så kan vi hjelpe deg med dette. Du får alltid gode råd og veiledning hos oss, og sammen finner vi en skreddersydd løsning for deg og ditt smil.

Er du TOBB-medlem?

Som TOBB-medlemm får du 10 % rabatt og 3 % bonus hos oss. Les mer om dine fordeler i medlemsbrosjyren til TOBB.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du første tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Renate Jannie Eidesmo

Clinic manager

Nikola Petronijevic

Spesialist innen endodonti

Tamas Hasulyo

Maksillofacial kirurg

Beroz Omid

Tannlege

Synne Marie Tønne Waagenes

Tannlege

Ola Mørkved

Tannlege

Ghavam Naghavi

Tannlege

Veysel Akbina

Tannlege

Sissel Sæther

Tannpleier

Johanna Gardastovu

Tannpleier

Gulsen Kara

Tannpleier