Kjenner du deg igjen i å heller ville hoppe i strikk enn opp i tannlegestolen?
Assosierer du tannlegen med en tittel eller to som nødvendigvis ikke er så trivelig?
Eller synes du det å besøke klinikk er akkurat overkommelig nok?
Uansett hvilken kategori du faller innenfor, forstår vi deg godt.

Hvilepuls hos tannlegen

Munn- og tannhelsen er kanskje den delen av helsa det snakkes minst om jevnt over, derfor blir den raskt litt fremmed, mytisk og skummel. I likhet med alt annet vi skal ta vare på ved kroppen, er munn- og tenner helt vesentlig. Å kunne tygge riktig og å ha et smil man gladelig viser til verden kan være avgjørende for livskvaliteten – fysisk som psykisk. Derfor er det en del av vårt samfunnsansvar å tilrettelegge for at alle skal kunne gjennomføre den årlige tannsjekken og nødvendig behandling uten vonde følelser.

Rasjonell eller ei, vi tar frykten på største alvor

Tenker du på oss som monstre, mareritt eller kanskje uhyrer? Som tannhelsepersonell vet vi at omtalen av oss kan variere stort blant de som ikke er så begeistret for å besøke klinikk. Vi forstår det også godt, men blir veldig glade når vi får muligheten til å motbevise inntrykket. I Oris Dental kurses alle medarbeidere kontinuerlig i alle ledd av kunde- og pasientreisen, fra blant annet kommunikasjon og psykologi til å sette smertefri bedøvelse. Det er helt normalt å bekymre seg for både det ene og det andre når man er i det som kan oppleves som en sårbar situasjon. Vi kan ikke få gjentatt nok at det ikke finnes dumme spørsmål når den viktige munn- og tannhelsen skal ivaretas. Husk at vi tross alt ble tannhelsepersonell fordi vi synes kombinasjonen av klinisk fag og det å jobbe med mennesker er verdens kuleste kombinasjon. Oss kan du spørre om alt.

Fortell oss hva du trenger

Vil du at tannpleier eller tannlege skal møte deg utenfor klinikken? Har du behov for å starte med en samtale uten at vi rører munnen din? Slapper du bedre av hvis radioen står på i rommet eller av å ha favorittsangen på fullt volum i headset mens vi undersøker deg? Eller vil du kanskje ha med deg en venn? Fortell oss hvordan du vil ha det og hva som skal til for at du skal føle deg trygg, så tilrettelegger vi for en god opplevelse sammen.

Velkommen skal du være!