Om klinikken

Vi er stolte av å kunne meddele at Tre Tannleger nå er blitt en integrert del av Oris Dental’s voksende familie, under navnet Oris Dental Syrtveit. Du vil fortsatt finne oss sentralt plassert i Kristiansand, i Tordenskjolds gate 16.

Siden 2004 har Oris Dental Syrtveit, tidligere kjent som Tre Tannleger, vært en familiedrevet klinikk gjennom fire generasjoner. Vi har alltid fokusert på å gi skreddersydde tannbehandlinger som ivaretar den individuelle pasients behov.

Våre tannleger streber etter å sikre at hver pasient opplever de beste mulige resultatene, både funksjonelt og estetisk, ved hjelp av moderne utstyr og vedvarende faglig oppdatering. For dem som synes det er utfordrende å besøke tannlegen, gir vårt team ekstra tid og støtte etter behov.

Som en del av Oris Dental-familien, vil Oris Dental Syrtveit opprettholde den samme høye kvalitetsstandarden i behandlinger og bevare det gode pasientforholdet vi har næret i årevis. Vi ser frem til å ønske deg velkommen for et behagelig besøk i trygge hender hos våre dyktige tannleger.

Akutt behov for tannlege?

Ved akutt behov for tannlege i Kristiansand sentrum, kan du ringe oss direkte! Er du i akutt behov for tannlege utenfor våre ordinære åpningstider, kan du ta kontakt med vår tannlegevakt i Kristiansand.

Etter du har fått time for akutt tannlege i Kristiansand sentrum, oppfordrer vi deg til å lese nyttige tips for akutt behov for tannlege her. Det er ting som kan være greit å vite i forkant av en akutt tannbehandling.

Vi er din tannlege i Kristiansand sentrum. Velkommen til oss!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.