Om klinikken

Vi er glade for å kunngjøre at Stray Tannlegesenter nå er offisielt en del av Oris Dental, under det nye navnet Oris Dental Stray. Vår lokasjon forblir i hjertet av Kristiansand, i Skippergata 47.

Siden oppstarten i 1975 har Oris Dental Stray, tidligere kjent som Stray Tannlegesenter, vært dedikert til å gi pasientene omfattende og skreddersydde tannbehandlinger som ivaretar den enkelte pasients unike behov. Med et erfarent team, streber vi etter å tilby den høyeste kvaliteten i tannpleie.

Våre tannleger ved Oris Dental Stray er lidenskapelig opptatt av å sørge for at alle pasienter opplever de beste mulige resultatene. De benytter de nyeste og mest effektive behandlingsmetodene for å oppnå både funksjonelle og estetiske resultater.

Som medlem av Oris Dental-familien vil Oris Dental Stray videreføre vår tradisjon for fremragende kvalitet i behandlinger og bevare de sterke pasientforholdene vi har etablert over flere tiår. Vi inviterer deg hjertelig til et behagelig og trygt besøk hos våre dyktige tannleger.

Akutt behov for tannlege?

Ved akutt behov for tannlege i Kristiansand sentrum, kan du ringe oss direkte! Er du i akutt behov for tannlege utenfor våre ordinære åpningstider, kan du ta kontakt med vår tannlegevakt i Kristiansand.

Etter du har fått time for akutt tannlege i Kristiansand sentrum, oppfordrer vi deg til å lese nyttige tips for akutt behov for tannlege her. Det er ting som kan være greit å vite i forkant av en akutt tannbehandling.

Vi er din tannlege i Kristiansand sentrum. Velkommen til oss!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Behandlere

Karl Morgan Hegelstad

Tannlege

Vivian Stray

Tannlege