VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Din tannlege i Mo i Rana

Oris Dental Stokke holder til i Torggata 6, i samme gate som Campus Helgeland og Biblioteket. Vi er tre tannleger, en tannpleier og tre tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god behandling som mulig samt gi deg den beste service og omtanke.

Hos oss skal du alltid bli fornøyd. Vi kan tilby deg varige løsninger uten smerte og ubehag. Vi gir deg alltid kostnadsoverslag før vi starter behandlingen.

Du kan parkere gratis foran klinikken på de to P-plassene på høyre side.

Vi er din tannlege i Mo i Rana. Velkommen hos oss!

Akutt tannlege Mo i Rana

Er du i akutt behov for tannlege i Mo i Rana? Vi strekker oss langt for å hjelpe deg med akutte tannproblemer. Ring oss direkte, så finner vi en time til deg!

Etter du har fått bekreftet time for akutt tannbehandling, oppfordrer vi deg til å lese artikkelen vår, Akutt behov tannlege her. Der finner du nyttige tips til deg som har akutte tannproblemer som tannsmerte, knekt eller mistet en tann.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Jeg er like glad og takknemlig hver gang jeg har vært hos Stokke Tannhelseklinikk. Jeg vet jeg er i trygge og kompetente hender og at alle gjør alt de kan for å gi meg den hjelpen jeg trenger.»