Bestill time
Tannlege ved Oris Dental Stokke tar på seg smittevernutstyr før tannbehandling.
våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Stokke

Torggata 6
8622  Mo i Rana

Åpningstider

Mandag 08:00 – 15:30
Tirsdag 08:00 – 15:30
Onsdag 08:00 – 15:30
Torsdag 08:00 – 15:30
Fredag 08:00 – 14:00

Din tannlege i Mo i Rana

Oris Dental Stokke holder til i Torggata 6, i samme gate som Campus Helgeland og Biblioteket.

Hos får du hjelp fra hele vårt team, som består av tannleger, tannpleiere og tannlegesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god behandling som mulig, samt gi deg den beste service og omtanke.

Hos oss skal du alltid bli fornøyd. Vi kan tilby deg varige løsninger uten smerte og ubehag. Vi gir deg alltid kostnadsoverslag før vi starter behandlingen.

Vi tar smittevern på alvor

Det er trygt å besøke vårt tannlegekontor. I henhold til våre smitteverntiltak, så er vi nødt til å dekke oss til. Bak alt av masker og smittevernutstyr finner du en blid og imøtekommende tannlege!

Vi er din tannlege i Mo i Rana. Velkommen hos oss!

«Jeg er like glad og takknemlig hver gang jeg har vært hos Stokke Tannhelseklinikk. Jeg vet jeg er i trygge og kompetente hender, og at alle gjør alt de kan for å gi meg den hjelpen jeg trenger.»

Akutt tannlege Mo i Rana

Er du i akutt behov for tannlege i Mo i Rana? Vi strekker oss langt for å hjelpe deg med akutte tannproblemer. Ring oss direkte, så finner vi en time til deg!

Etter du har fått bekreftet time for akutt tannbehandling, oppfordrer vi deg til å lese artikkelen vår, Akutt behov tannlege. Der finner du nyttige tips til deg som har akutte tannproblemer som tannsmerte, knekt eller mistet en tann.

Vis mer Vis mindre

Tannleger i Mo i Rana som er dyktige på tannlegeskrekk

Vi har lang og god erfaring med pasienter som er redd for tannbehandling. Det er vel ikke mange som synes det er spesielt behagelig å sitte i tannlegestolen. Dette vet vi, og vi tar hensyn til det.Er du redd eller har spesielle ønsker? La oss få vite om det slik at vi kan legge til rette for et mest mulig behagelig tannlegebesøk.

Parkering ved tannklinikken

Du kan parkere gratis foran klinikken på de to P-plassene på høyre side.

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, spesialistbehandlinger, hygienetillegg og tannteknikerarbeid.

Les mer