Bestill time
våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Harstad

Torvet 1B
9405  Harstad

Åpningstider

Mandag 08:15 – 15:30
Tirsdag 08:15 – 19:30
Onsdag 08:15 – 15:30
Torsdag 08:15 – 19:30
Fredag 08:15 – 15:30

Din tannlege i Harstad

Oris Dental Harstad holder til i lyse og topp moderne lokaler på Torget i Harstad. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og alt av ordinær tannbehandling, til estetisk tannbehandling.

Vi hjelper deg gjerne med skallfasetter, tannimplantat, ulike typer tannproteser, perioutredning og behandling, kirurgi, CBCT røntgen og tannregulering for voksne.

Fra klinikken har vi nydelig utsikt over Vågsfjorden. Med så nær tilknytning til fjorden har vi tilpasset oss for å ta imot turister på kort varsel.

Fokus på smertefri behandling

Vi er ekstra opptatt av at våre pasienter opplever en smertefri tannbehandling. På besøk hos oss kan du oppdage en pull-up stang i korridoren, som benyttes hver gang en pasient får vondt. Dette til våre pasienters store fornøyelse, og som påminnelse til oss om å hele tiden forbedre oss og ikke miste fokus.

Vi er din faste tannlege i Harstad. Velkommen til oss!

«Tannlegeskrekken ble kurert her for noen år siden. Rett og slett unikt! Profesjonalitet i alle ledd. Må være Norges lekreste tannklinikk, med de aller dyktigste tannlegene, tannhelsesekretærene og tannpleierne!»

Akutt tannlege Harstad

Er du i akutt behov for tannlege? Ring oss direkte, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg så fort det lar seg gjøre.

Enten det er akutte tannsmerte, knekt tann, mistet tann eller annet, oppfordrer vi deg til å ta kontakt! Etter du har ringt og fått bekreftet time kan du lese artikkelen vår Akutt behov for tannlege, for nyttige tips ved et akutt tannproblem.

Ved akutt behov tilstreber vi å gi deg hjelp på dagen!

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer