VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Skal du til kjeveortoped? 

Vi kan endelig hjelpe alle våre pasienter igjen, og vi vil fortløpende kalle inn alle pasienter som har startet behandling, og pasienter som har vært til konsultasjon og er klare for behandlingsstart.

Det kan være noe ventetid for pasienter som skal til konsultasjon. I mellomtiden er du hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål. Du kan også lese mer om tannregulering for barn, tannregulering for voksne og usynlig tannregulering her. 

Din tannlege i Tromsø

Grønnegata Tannlegesenter Oris Dental er en moderne klinikk som ligger i hjertet av Tromsø sentrum. Vårt team har høy faglig kompetanse og vi kan tilby alt av tannbehandling. Blant annet implantatbehandling, kirurgisk fjerning av visdomstenner, tannregulering, estetisk tannbehandling, bleking m.m.

Vi garanterer alltid akutthjelp på dagen innenfor vår åpningstid. Vi tilbyr også 20% studentrabatt. Husk å ta med studentbevis.

Jevnlig sjekk og rens av tenner anbefales for å opprettholde en god og frisk tannhelse. Hos oss kan du bli satt opp på innkallingsliste slik at du slipper å tenke på timebestilling selv.

Vi er din trygge tannlege i Tromsø. Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Fantastisk tannlege. Nesten så man glede sæ til man får hull igjen!»

«Veldig hyggelig plass med omgjengelig personell.»

«Hyggelig, raskt og dyktig personal.»