Trygghetssamtale

Videokonsultasjon

Kom i gang

En trygg start på ditt tannlegebesøk – med videokonultasjon

Kvier du deg for å gå til tannlegen? Ønsker du kontroll og forutsigbarhet når det kommer til behandling av munn og tenner?

Oris Dental lanserer nå en helt ny tjeneste, for deg som synes det å bestille en tannundersøkelse eller behandling kan være vanskelig.Over én million nordmenn sliter med varierende grad av tannlegeskrekk, og når frykten for hva som venter tar overhånd er det lett å utsette eller droppe turen til tannlegen.

Nå kan du ta den første, viktige dialogen med tannlegen, trygt i ditt eget hjem, via videokonsultasjon. Bestill en Trygghetssamtale og prat med våre erfarne Trygg-konsulenter, med spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk).

En Trygghetssamtale koster 990,-, og varer i 30 min.

Kom i gang på 1, 2, 3

  • 1 Last ned appen

    Last ned appen «Oris Dental – Trygghetssamtale» her for Apple, eller her for Android. Eventuelt besøk nettsiden her. Vi anbefaler å benytte appen, da det er en enklere løsning – med alt samlet enkelt og oversiktlig på én plass. Her vil et univers av artikler, spørsmål og svar, og pasienthistorier åpne seg, og en digital  Trygghetssamtale er bare et par tastetrykk unna. Enkelt, og helt trygt.

  • 2 Bestill time i appen

    Bestill time i app ved bruk av Bank-ID for trygg informasjonsdeling. Du vil enkelt ledes gjennom et bestillingsskjema, der du selv kan velge tidspunkt for samtale. Både bestilling og samtale anbefales å gjennomføres med en smarttelefon.

  • 3 Motta bekreftelse

    Du mottar en SMS med tid og lenke til møtet. Når det er tid for din samtale benytter du lenken du mottok i SMS. Samtalen gjennomføres der du selv ønsker. Samtalen er en videokonsultasjon, og du trenger derfor tilgang til både kamera og mikrofon. Vi anbefaler derfor å benytte en smarttelefon. Etter gjennomført Trygghetssamtale vil du motta en faktura på 990,- på e-post eller i posten.

Sikkerhet og personvern

Ønsker du å benytte våre digitale tjenester garanterer vi for ditt personvern.

For å sikre trygg overføring av persondata krever våre digitale tilbud innlogging med BankID.

All informasjon som oppgis overføres trygt i henhold til gjeldende personvern-reglement (GDPR). Samtaler blir ikke tatt opp, eller lagret.

Møt våre Tryggkonsulenter

Inger-Johanne Nyland

Tannlege

Utdannet tannlege med spesialisering innen odontofobi (tannlegeskrekk) og bedøvelse. Har jobbet med engstelige pasienter i over 30 år. Inger-Johanne er redd for bratte skrenter og stup. «Jeg er opptatt av å skape trygghet rundt behandlingssituasjonen ved å gi pasienten reell kontroll, smertefri tannbehandling og skånsom bedøvelse.»

Stian Kanestrøm

Tannlege

Utdannet tannlege, med over 20 års erfaring med behandling av odontofobipasienter. Stian er redd for slanger. «Det at pasienter med tannlegeskrekk får en mulighet til en prat uten å komme til klinikken vil nok senke terskelen for å ta kontakt. Her kan pasienten møte oss på sin trygge hjemmebane.»

Shoresh Afnan

Oralkirurg

Utdannet tannlege, med spesialisering i kirurgi. Shoresh er redd edderkopper og høyder. «Jeg møter daglig pasienter som er engstelig for behandlingen de skal gjennom. Derfor har jeg stor tro på å kunne møte disse med en uforpliktende prat, via skjermen, i trygge omgivelser.»

Bestill Trygghetssamtale

Vi anbefaler å benytte mobiltelefon til både bestilling og gjennomføring av Trygghetssamtale på grunn av enkel tilgang på både kamera og mikrofon.

Viktig informasjon

Enkelt og trygt i bruk

Bestiller du en Trygghetssamtale vil du bli veiledet gjennom en enkel prosess for å fylle ut den informasjonen vi trenger for best å kunne hjelpe deg. Betaling av tjenesten vil skje via faktura, tilsendt etter gjennomført Trygghetssamtale, enten til din e-post eller hjemmeadresse. I Oris Dental har vi strenge regler for oppbevaring og behandling av pasientdata, informasjon om dette finner du i vår personvernerklæring.

 

Ønsker du å lære mer om våre tjenester og tilbud? Meld deg opp til vårt nyhetsbrev.