Om klinikken

Når du er i behov for tannlege i Drammen kan du besøke oss! Oris Dental Drammen er et av Drammen-regionens største tannlegesenter med allmenntannleger, rotfyllingsspesialist, oralkirurg, periospesialist og tannpleiere. I tillegg har vi dyktige tannhelsesekretærer.

Vi setter vår stolthet i å følge med på utviklingen i utstyr og teknikker. Både behandlere og assistenter kurses jevnlig for å ivareta deg som pasient på best mulig måte.

Ved tannklinikken er det tilknyttet en anestesilege, slik at vi kan tilby engstelige pasienter alle typer behandlinger mens de «sover» (sedasjon, lett narkose).

Vår målsetting er å gi våre pasienter behagelig og effektiv behandling av god kvalitet med høyt faglig nivå.

Velkommen til oss i Drammen sentrum!

Akutt behov for tannlege i Drammen?

Vi hjelper deg ved akutt tannverk eller akutte tannproblemer. Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll. Akutte problemer må behandles så fort som mulig.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Er du redd for å gå til tannlegen?

Vi er opptatt av å gi pasienter som er redd for å gå til tannlegen en tilpasset behandling. Om du trenger mer informasjon og ikke vil utføre behandling ved første besøk, setter vi gjerne opp en time for å bli kjent. Da er det opp til deg når behandling starter, og du blir kjent med en behandler her på huset. 

Som oftest er en stor del av frykten for tannbehandling at man bekymrer seg for smerte. Derfor bruker vi «smertefri» bedøvelse, så om du ønsker dette er det bare å si ifra når du bestiller time eller når du snakker med tannlegen. 

Tannlegespesialister i Drammen

Vi har en hel avdeling med spesialister, som tilbyr behandlinger av høy kvalitet og faglig tyngde. Med dette kan man blant annet få hjelp dersom man er i behov for:

  • Oralkirurgi
  • Behandling i narkose
  • Tannimplantater
  • Proteser
  • Tannkjøttsykdommer
  • Endodonti

Vårt team av tannlegespesialister fokuserer på metodisk og smertefri behandling. Vi jobber tett sammen med din henvisende tannlege for å fremme din helse. Dersom du ikke har fast tannlege som kan sende henvisning kan du ta direkte kontakt med oss.

Få krone på dagen

Vi tilbyr helkeramisk krone på dagen, slik at du slipper å gå med en midlertidig løsning. På denne måten reduserer vi også antall besøk du må foreta deg, og du får et fint og naturlig smil som resultat!

Drammen Tannlegesenter ble en del av Oris Dental

November 2021 ble Drammen Tannlegesenter en del av Oris Dental. Klinikken har over 20 år bak seg med både allmenn og spesialisert tannbehandling i Drammen sentrum, og det skal vi fortsette med som Oris Dental Drammen.

Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Finn frem til Oris Dental Drammen

I kun 200 meters gåavstand fra torvet mot byparken, finner du klinikken mellom Drammen teater og Kino City.

Tog – Tannklinikken ligger i kort avstand av togstasjon, rundt 10 minutters gange.
Buss – Alle bussene stopper på Torvet, som er 1 minutt unna.
Parkering – Rundt klinikken finner du gateparkering, og nærmeste parkeringshus er Kino City.

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Du har muligheten for rentefri oppdeling av betaling i flere avdrag hos vår tannlege. Vi har direkteoppgjør med HELFO, og du vil kun betale egenandel dersom du har krav på refusjon. Tannlegen vil avgjøre om du har krav på refusjon og støtte ved første besøk.

Om du har stort behandlingsbehov tilbyr vi gratis og uforpliktende konsultasjon. Dersom du har begrenset økonomi kan NAV i noen tilfeller dekke nødvendig tannbehandling. Kontakt oss for mer informasjon om dette.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.