Velkommen til

Oris Dental Brosundet

Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag 08:00 - 15:30
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 15:30

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Brosundet i Ålesund har vært i drift siden 1961 og er en veletablert og anerkjent tannklinikk i Ålesund Sentrum.

Vi tilbyr generelle tannhelsetjenester og spesialistbehandling innen implanter, oral protetikk, oral kirurgi og oral medisin. I tillegg har vi også har allmennpraktiserende tannleger.

Velkommen til Oris Dental Brosundet!

Har du tannlegeangst?

Våre behandlere har god erfaring i å kartlegge og diagnostisere pasienter med tannlegeskrekk.

Vi redegjør et grundig grunnlag for behandlingsplanlegging, og senere for å vurdere behandlingseffekt. Vi vet at tannlegeskrekk kan forekomme i ulike intensiteter, med ulikt innhold for den enkelte pasient, og gjør vårt ytterste for at du skal føle deg trygg hos oss.

Har du spørsmål knyttet til din behandling?

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi svarer mer enn gjerne på dine spørsmål, og gir deg den informasjonen du behøver for å ivareta egen tannhelse.

Du er hjertelig velkommen til våre moderne og nyoppussede lokaler. Hos oss vil du møte dyktige tannleger, sekretærer og spesialister med høy faglig kompetanse.

Akutt tannlege Ålesund

Ved behov for akutt tannlege i Ålesund kan du ringe oss direkte for å kjappest mulig få time!

Sterke tannsmerter eller skader som går på bekostning av smilet kan være svært plagsomt. Vi ønsker å hjelpe deg så fort som mulig, og gjør vårt beste for å tilby akutt tannlegetime.

Les mer om hva du må huske på etter å ha bestill time for Akutt behov for tannlege her.

Brosundet Tannklinikk endret navn til Oris Dental Brosundet

Brosundet Tannklinikk ble en del av Oris Dental i januar 2020. Tannklinikken i Ålesund forblir den samme og du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene neste gang du besøker oss.

Klinikken ligger mellom Arbeideren og Kremmergaarden i Brosundet. Tannklinikken ble startet opp i 1961 og er en veletablert og anerkjent tannklinikk i Ålesund sentrum. Klinikken har tannpleiere, allmenntannleger og spesialister innen tannimplantater, oral protetikk og oral medisin.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Lana Lundberg

Avdelingsleder

Anders Skodje

Spesialist i periodonti

Paul Åsmund Vågen

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Ricarda Rossbach

Tannlege

Mary Joy Grytten

Tannlege

Anett Gjerde

Tannlege

Victor Gérard

Tannlege