Bestill time

Det betyr at du som pasient vil få tilgang på et av landets største fagmiljø innen tannhelse. Klinikken forblir den samme og du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene på tannklinikken vår.

Det er en glede å informere om at Homansbyen Tannlegesenter nå er en del av Oris Dental. Klinikken ligger nederst i Bogstadveien i Oslo og ble startet opp i 2012. Klinikken teller 5 spesialister, 3 allmenntannleger, 1 tannpleier og 4 tannhelsesekretærer!

«Oris Dental Homansbyen er en spesialistklinikk med høy kompetanse! Her har vi samlet de fleste spesialiteter under ett tak samtidig som vi har allmenntannlege og tannpleier. Ved akutt behov strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag! Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.»

Vi ønsker alle nye og eksisterende pasienter varmt velkommen til den samme klinikken, som kun har endret navn.

Ønsker du å vite mer eller bare bestille time?

Homansbyen Tannlegesenter heter nå Oris Dental Homansbyen.

Om Oris Dental

Oris Dental er Norges nest største tannlegekjede med flere klinikker fordelt rundt om i hele landet – og vi vokser stadig. Vårt mål er å bli landets ledende tannlegekjede og vi er stolte av å ha fått så mange dyktige mennesker med på laget. Det er nettopp menneskene som er vår suksessfaktor.

Vi utgjør et av landets største fagmiljø innen tannhelse og investerer mye tid i å videreutvikle og etterutdanne våre ansatte. Hos oss vil du derfor alltid ha god tilgang på kompetanse og spesialisttjenester. 

Som tilbyder av tannhelsetjenester er vi ekstremt opptatt av kvalitet og fag. Våre klinikker er fremtidsrettede og har stort fokus på å hjelpe mennesker som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi). Med oppdatert teknologi og de nyeste behandlingsmetodene får du som pasient en trygg opplevelse.

Når du besøker oss skal du føle deg sikker på at du får den beste behandlingen tilpasset ditt behov. Fra det øyeblikket du kommer inn døren, og til det øyeblikket du forlater klinikken, skal du føle deg ivaretatt.

Vi er detaljorientert og systematisk i vårt virke.  Derfor skal du sitte igjen med en helhetlig og positiv opplevelse etter et besøk. Vårt mål er å tilby deg deilig tannbehandling.

Vi har klinikker i alle de største byene og holder åpent hele året rundt – flere av våre klinikker har også åpent på kveldstid. 

Adresse: Oscarsgate 20, 0353 Oslo

Telefon: 23 32 66 60

Velkommen!

Homansbyen Tannlegesenter sine gamle nettsider kan du besøke her!