Er du vår nye tannlege?

Ønsker du å jobbe med landets fremste kompetansemiljø innen tannhelse?

I Oris Dental blir du en del av et stort faglig og kollegialt nettverk. Hos oss knyttes fagmiljø fra små og store klinikker sammen, slik at alle blir en del av et utviklende og stimulerende tannhelseteam. Vi tar vare på fagfolkene så de kan ta vare på pasientene våre.

Ved Oris Dental AS avdeling Sirkus søker vi nå etter en hyggelig tannlege som vil bli en del av teamet vårt. Vår fine og moderne klinikk tilbyr alle typer tannbehandling. Teamet består av både allmenntannleger, tannpleiere og spesialister. Vi er en klinikk i stadig vekst og trenger behandlere som ønsker å bli med på vår reise. Hos oss spiller alle på lag for at pasientene skal få den beste hjelpen og en positiv opplevelse, og vi ser etter deg som er lagspiller og vil bidra til vårt gode arbeidsmiljø. Du må kunne jobbe godt i team, men også være selvstendig og trives med høyt tempo.


Vi ser etter deg som: 

  • har norsk autorisasjon som tannlege
  • har pasienten i fokus
  • har god og allsidig erfaring
  • behersker norsk godt, muntlig og skriftlig
  • er positiv og god til å kommunisere
  • er en lagspiller som vil bidra til vårt gode arbeidsmiljø


Vi kan tilby deg:

  • en trygg og god arbeidsplass
  • fokus på faglig og teknologisk utvikling
  • et stort og utviklende fagmiljø med eget Academy som tilbyr: Spennende kurs i samarbeid med de største leverandørene, digitale kurs og webinarer som sparer reisetid og produksjonstid, mentoring-program for faglig spesialisering, kasusmøter og behandlingsplanlegging via digitale plattformer.


Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss CV og søknad i dag, eller ta kontakt for en uforpliktende tannlegeprat.

Om arbeidsgiveren

Oris Dental representerer et sterkt fagmiljø innen tannhelse. Det er menneskene som er vår suksessfaktor, og gjennom kontinuerlig kompetanseheving i form av kurs og mentorprogram for alle yrkesgrupper oppnår vi vårt ultimate mål; å skape en god arbeidsplass hvor pasienten føler seg trygg og ivaretatt. Hos oss står opplæring og faglig utvikling sentralt. Vi tror at faglig oppdaterte, trygge og fornøyde medarbeidere skaper et godt arbeidsmiljø. Det igjen skaper smil. og smil smitter. Sånt merker pasientene!

Virksomheten teller i dag over 90 klinikker i Norge og Sverige med rundt 1200 medarbeidere, og vi vokser stadig. Vårt mål er å være landets faglig ledende tannlegekjede, og vi er stolte av å ha fått så mange dyktige mennesker med på laget.
Oris Dental ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.