Åpningstider

Mandag 08:30 - 20:00
Tirsdag 08:30 - 20:00
Onsdag 08:30 - 20:00
Torsdag 08:30 - 20:00
Fredag 08:30 - 15:30

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Vestkanten er en moderne tannklinikk med rolig atmosfære. Her finner du både allmenntannleger, spesialister og tannpleier som utfører de fleste typer behandlinger på ett sted. Vi har kveldsåpent mandag-torsdag, og strekker oss langt for å hjelpe deg med det du trenger. Med over 30 års erfaring og med fokus på det siste innen tannbehandling kan vi trygt tilby trygg og god tannbehandling.

Er du engstelig for tannlegen? Vi har spesialisert oss innen behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Kom innom eller ring oss, så tar vi en prat og hører hva vi kan hjelpe deg med.

Velkommen til oss!

Akutt behov for tannlege?

Vi hjelper deg ved akutt tannverk eller akutte tannproblemer. Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll. Akutte problemer må behandles så fort som mulig.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Helhetlig tannhelsetilbud for deg og familien

Vi forsøker å skape en helt ny tannlegeopplevelse! På våre klinikker vil vi at pasientene våre skal føle at de er på besøk, og ikke til behandling. Dette merker du som pasient – både på hvordan vi tar imot deg, og på hvordan vi jobber.

På våre klinikker finner du et vennlig og serviceinnstilt helseteam, som er opptatt av at du skal oppleve å bli lyttet til og føle deg trygg når du besøker tannlegen.

Finn frem til Vestkanten

Vi ligger praktisk til i Loddefjord, med parkering rett utenfor klinikken. Det er trappefri adkomst til klinikk.

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Hos oss kan du betale med Vipps, kort, kontanter eller motta faktura. Du har også mulighet til å dele opp betalingen, rentefritt.

Om du mottar Helfo-støtte for din behandling har vi direkteoppgjør, slik at du slipper å legge ut, og betaler kun egenandelen.

Dersom du har betalingsutfordringer kan NAV i noen tilfeller dekke nødvendig tannbehandling. Kontakt oss for mer informasjon.

Vestkanten Tannlegesenter – en del av Oris Dental

Vinteren 2022 ble Vestkanten Tannlegesenter en del av Oris Dental.

Menneskene ved klinikken er de samme, men nå med tilgang til et sterkt fagmiljø med spesialister og ekspertise innen alt av tannbehandling.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Ellen Berggren

Spesialist i endodonti

Elisabeth Jacobsen

Tannlege

Gunnar Moland

Tannlege

Kristin Moland

Tannlege

Line Omland

Tannlege

Malin R. Haukaas

Tannpleier

Rebekka Kirketeig

Tannpleier