Om klinikken

Hos oss blir du møtt av ansatte som gir deg god og skånsom tannbehandling. Vi hjelper deg med å ivareta god munnhelse ved å forebygge og behandle alt fra tannstein og dårlig ånde til tannkjøttbetennelse og skadede tenner. Gjennom tilrettelegging, omsorg, og faglig kompetanse sørger vi for at du føler deg trygg og godt ivaretatt.

Velkommen til god og trygg behandling hos oss!

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Du er også hjertelig velkommen til å stikke innom klinikken vår for en prat.

Tannlegeskrekk?

Er du engstelig for å gå til tannlegen? Da er du ikke alene. Nærmere 1 million nordmenn kvier seg for å gå til tannlegen. Tannlegeskrekk (odontofobi), er noe vi tar på største alvor, og du kan føle deg trygg på at vi har lang og god erfaring med behandling av pasienter med odontofobi, tar oss ekstra god tid til å lytte, og jobber for å finne en løsning på hvordan vi kan hjelpe deg med å gi smertefri behandling – sammen.

Har du tannlegeskrekk, anbefaler vi deg derfor å opplyse om dette ved bestilling av time, slik at vi best mulig kan tilrettelegge ditt besøk hos oss.

Les mer om hvordan vi behandler pasienter med tannlegeskrekk på Trygg.

Ta vare på tannhelsen med en forebyggende, årlig tannsjekk

Vi anbefaler at du går jevnlig til kontroll for å få sjekket tenner og tannkjøtt. På en slik undersøkelse tar vi røntgenbilder, sjekker tenner og munnhule grundig. Her kan vi avdekke skader som bør repareres, og begynnende og potensielle sykdommer og skader som kan forebygges.

Vi har blitt en del av Oris Dental

I 2023 ble i Vågsbygd tannlegesenter en del av Oris Dental.

«Som en del av Oris Dental-familien vil Oris Dental Vågsbygd forsette å sette kvalitet i forsetet av alle behandlinger, samtidig som vi opprettholder den tilliten og relasjonen vi har bygget med våre pasienter gjennom årene.»

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Behandlere

Henriette A. Eide

Tannlege