VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Tannlegeskrekk?

Tannlegeskrekk, også kalt odontofobi eller tannbehandlingsangst, betyr sterk angst for tannbehandling. Vi i Oris Dental Tønsberg har lang erfaring med odontofobi. Sliter du med tannlegeskrekk vil vi oppfordre deg til å ta kontakt med oss for en samtale om hvordan vi sammen kan ivareta din tannhelse, på dine premisser!

Din tannlege i Tønsberg

Oris Dental Tønsberg er en moderne klinikk med beliggenhet midt i Tønsberg Sentrum. Vårt dyktige og blide team består i dag av 7 tannleger, 1 tannpleier, 9 tannhelsesekretærer samt resepsjonist og klinikkleder. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør at vårt totaltilbud inkluderer det meste innen tannbehandling.

Vi har et sterkt fokus på forebyggende tannhelse og personlig pasientrådgivning, og samarbeider med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet. Hos oss blir du møtt med et smil.

Vi er stolte av våre positive medarbeidere og kan love at hver pasient blir møtt med respekt og forståelse. Hos oss kan du føle deg trygg på å få gode svar og riktig behandling.

Vi er din tannlege i Tønsberg. Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«God kundeservice»

«Her er et godt miljø med smilende ansatte. Gjør alt for at man kan føle seg tatt vare på. Anbefales»

«Super service, forståelsesfulle tannleger og sekretærer som har kurert min tannlegeskrekk. Stor takk til Ellen og Jeanette.»