Åpningstider

Mandag 08:15 - 15:30
Tirsdag 08:15 - 15:30
Onsdag 08:15 - 15:30
Torsdag 08:15 - 15:30
Fredag 08:15 - 15:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

VI HAR FÅTT NY INNGANG – FRA ØVRE LANGGATE!
Oris Dental Tønsberg er en moderne klinikk med beliggenhet midt i Tønsberg Sentrum. Vårt dyktige og blide team består av tannleger, tannpleiere, tannhelsesekretærer, samt resepsjonist og klinikkleder.

Vår samlede kompetanse og erfaring gjør at vårt totaltilbud inkluderer det meste innen tannbehandling.

Vi har et sterkt fokus på forebyggende tannhelse og personlig pasientrådgivning, og samarbeider med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet.

Hos oss blir du møtt med et smil av våre positive medarbeidere, og kan love at hver pasient blir møtt med respekt og forståelse. Hos oss kan du føle deg trygg på å få gode svar og riktig behandling.

Vi er din tannlege i Tønsberg. Velkommen til oss!

Personlig oppfølging av tannlege i Tønsberg

Som pasient hos oss vil du få din egen, faste tannlege som følger deg opp og sørger for ny innkalling etter avtale. Vi tar tannlegeskrekk på alvor, og tilrettelegger for at du kan føle deg komfortabel på vår klinikk. Hos oss får du gode svar og riktig behandling, med tannleger som ønsker å være tilgjengelige for deg som pasient.

Våre behandlere holder seg hele tiden oppdatert på fag og trygderettigheter, slik at du kan få den beste behandlingen uten å betale mer enn du behøver. Se våre veiledende priser i prisliste her.

Akutt tannlege Tønsberg

Vi tar i mot pasienter med akutt behov for tannlege i Tønsberg. Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime fortest mulig!

I tillegg til vårt sterke fokus på forebyggende tannhelse og personlig rådgivning, samarbeider vi med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet. Vi kan tilby akutt tannbehandling under anestesi, tannkrone på kun én dag, rotfylling og mye mer.

Les nyttig informasjon ved Akutt behov for tannlege her, etter du har ringt tannklinikken og fått akutt tannlegetime i Tønsberg.

Øvregate Tannhelse endret navn til Oris Dental Tønsberg

Øvregate Tannhelse ble en del av Oris Dental i februar 2020. Tannklinikken ligger i Tønsberg Sentrum og består av tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer.

Vår filosofi er enkel. Gjennom samarbeid, kompetanse, erfaring og topp utstyr for alle typer behandlinger, ønsker vi å gi pasienten et best mulig tilbud. Øvregate Tannhelse har vært her i ti år allerede, og styrker stadig staben.

Samarbeidstanken har preget hele vår historie. Dagens team bygger videre på ideene fra våre forgjengere, som grunnla en av landets første gruppepraksiser i 1970-årene. Humør og sosialt fellesskap bidrar til en stabil arbeidsstab.

Med mange under ett tak er vi fleksible og kan tilby akutthjelp på dagen. Samtidig ønsker vi at du som pasient skal føle forutsigbarhet og trygghet. Hos oss får du en personlig tannlege som følger deg.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Vilde Stabell

Tannlege

Daniel Morso

Avdelingsleder

Hauk Øyri

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Kristian Aandahl

Tannlege

Esben Sjøblom

Tannlege

Ole J. Føske Johnsen

Tannlege

Tommy Lønhøiden

Tannlege

Ellen Lambert Sundby

Tannlege

Terje Unneberg

Tannlege

Elise Meland

Tannpleier

Hanne Elisabeth Steen

Tannpleier