Bestill time
se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Tønsberg

Øvre Langgate 50
3110  Tønsberg

Åpningstider

Mandag 08:15 – 15:30
Tirsdag 08:15 – 15:30
Onsdag 08:15 – 15:30
Torsdag 08:15 – 15:30
Fredag 08:15 – 15:00

Din tannlege i Tønsberg

Oris Dental Tønsberg er en moderne klinikk med beliggenhet midt i Tønsberg Sentrum. Vårt dyktige og blide team består i dag av 7 tannleger, 1 tannpleier, 9 tannhelsesekretærer samt resepsjonist og klinikkleder. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør at vårt totaltilbud inkluderer det meste innen tannbehandling.

Vi har et sterkt fokus på forebyggende tannhelse og personlig pasientrådgivning, og samarbeider med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet.

Hos oss blir du møtt med et smil av våre positive medarbeidere, og kan love at hver pasient blir møtt med respekt og forståelse. Hos oss kan du føle deg trygg på å få gode svar og riktig behandling.

Vi er din tannlege i Tønsberg. Velkommen til oss!

«Her er et godt miljø med smilende ansatte. De gjør alt de kan for at man skal føle seg godt ivaretatt. Anbefales

Personlig oppfølging av tannlege i Tønsberg

Som pasient hos oss vil du få din egen, faste tannlege som følger deg opp og sørger for ny innkalling etter avtale. Vi tar tannlegeskrekk på alvor, og tilrettelegger for at du kan føle deg komfortabel på vår klinikk. Hos oss får du gode svar og riktig behandling, med tannleger som ønsker å være tilgjengelige for deg som pasient.

Våre behandlere holder seg hele tiden oppdatert på fag og trygderettigheter, slik at du kan få den beste behandlingen uten å betale mer enn du behøver. Se våre veiledende priser i prisliste her.

Akutt tannlege Tønsberg

Vi tar i mot pasienter med akutt behov for tannlege i Tønsberg. Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime fortest mulig!

I tillegg til vårt sterke fokus på forebyggende tannhelse og personlig rådgivning, samarbeider vi med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet. Vi kan tilby akutt tannbehandling under anestesi, tannkrone på kun én dag, rotfylling og mye mer.

Les nyttig informasjon ved Akutt behov for tannlege her, etter du har ringt tannklinikken og fått akutt tannlegetime i Tønsberg.

Studentrabatt

Hos oss får studenter fast pris på undersøkelse og rabatt på øvrige behandlinger!

Les mer

Invisalign clear aligners

Få et rettere smil på under 12 måneder med usynlig tannregulering!

Les mer