VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

10% Studentrabatt hos vår tannlege

Vi er din studenttannlege og gir deg 10% rabatt på tannbehandling.

En undersøkelse med røntgen og enkel rens koster kun 450 kroner for studenter.

Husk studentbevis!

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke tannteknikerarbeid.

Les mer om studentrabatt

Din tannlege i Tønsberg

Oris Dental Tønsberg er en moderne klinikk med beliggenhet midt i Tønsberg Sentrum. Vårt dyktige og blide team består i dag av 7 tannleger, 1 tannpleier, 9 tannhelsesekretærer samt resepsjonist og klinikkleder. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør at vårt totaltilbud inkluderer det meste innen tannbehandling.

Vi har et sterkt fokus på forebyggende tannhelse og personlig pasientrådgivning, og samarbeider med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet. Hos oss blir du møtt med et smil.

Vi er stolte av våre positive medarbeidere og kan love at hver pasient blir møtt med respekt og forståelse. Hos oss kan du føle deg trygg på å få gode svar og riktig behandling.

Vi er din tannlege i Tønsberg. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Tønsberg

Vi tar i mot pasienter med akutt behov for tannlege i Tønsberg. Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime fortest mulig!

I tillegg til vårt sterke fokus på forebyggende tannhelse og personlig rådgivning, samarbeider vi med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet. Vi kan tilby akutt tannbehandling under anestesi, tannkrone på kun én dag, rotfylling og mye mer.

Les nyttig informasjon ved Akutt behov for tannlege her, etter du har ringt tannklinikken og fått akutt tannlegetime i Tønsberg.

Personlig oppfølging av tannlege i Tønsberg

Som pasient hos oss vil du få din egen, faste tannlege som følger deg opp og sørger for ny innkalling etter avtale. Vi tar tannlegeskrekk på alvor, og tilrettelegger for at du kan føle deg komfortabel på vår klinikk. Hos oss får du gode svar og riktig behandling, med tannleger som ønsker å være tilgjengelige for deg som pasient.

Våre behandlere holder seg hele tiden oppdatert på fag og trygderettigheter, slik at du kan få den beste behandlingen uten å betale mer enn du behøver. Se våre veiledende priser i prisliste her.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«God kundeservice»

«Her er et godt miljø med smilende ansatte. Gjør alt for at man kan føle seg tatt vare på. Anbefales»

«Super service, forståelsesfulle tannleger og sekretærer som har kurert min tannlegeskrekk. Stor takk til Ellen og Jeanette.»