Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag 08:00 - 15:30
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 15:30

Andre åpningstider

Tirsdag 23. juli Stengt
Onsdag 24. juli Stengt
Torsdag 25. juli Stengt
Fredag 26. juli Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Stord Heiane er din tannlege i Sunnhordland, midt mellom Bergen og Stavanger. Tannklinikken har alle fasiliteter, og våre ansatte gjør sitt ypperste for at du som pasient skal få det beste i møte med oss.

Vi legger stor vekt på at du skal trivdes, og gjør vårt beste for å ta vare på deg og din tannhelse. Våre ansatte har lang og bred erfaring. Teamet består av både tannleger og imøtekommende tannhelsesekretærer.

Velkommen til oss!

Bredt tilbud av tannbehandling i Heiane på Stord

Her får du et bredt tilbud av behandlingsformer. Vi tilbyr blant annet årlig undersøkelse, fyllingsterapi, tannbleking, behandling av tannkjøttsykdommer, krone, tannbro, implantat, rotfylling, fjerning av visdomstenner og hjelp med odontoforbi.

For at du som pasient skal få det best mulig, holder vi oss oppdaterte på det siste innen tannhelsetjenester, materialer og behandlingsformer.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege på Stord

Kontakt oss øyeblikkelig om du har akutte tannsmerter, skadet estetikken ved smilet eller er i akutt behov for tannlege.

Ring oss direkte og forklar oss situasjonen din, så vil vi gjøre vårt beste for at du får nødvendig tannbehandling.

Vi anbefaler å lese artikkelen vår, Akutt behov for tannlege, for nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Hvor finner du oss?

Vi åpnet i nybygde lokaler på Heiane i Stord 1. juli 2013. Lokala våre er moderne og svært tilgjengelige – midt i hjertet av Sunnhordland.

Handlebyen Heiane ligger like utenfor døra vår, med kort vei til shoppingsenter og kollektivtransport.

Fra toppen av Stjerneblokka har vi panoramautsikt over store deler av Sunnhordlandsområdet, og like nedenfor oss pulserer E39 i krysningspunktet mellom Stord, Fitjar og Bømlo.

Om du kommer reisende med båt fra Fjelberg til kaien på Leirvik, kan vi være behjelpsomme med å henta deg.

Parkering er gratis og lett tilgjengelig.

Tanndan er nå del av Oris Dental

I 2021 vil Tanndan bli gjenkjent som Oris Dental Stord. Vi ble del av Norges største fagmiljø innen tannhelse, som gjør det mulig for oss å styrke vårt tilbud til deg som pasient.

Du møter fortsatt de samme fine menneskene ved klinikken.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Stine Kjellsen

Avdelingsleder

Kathleen Ulrich

Tannlege

Piotr Pominkiewicz

Tannlege

Malene Myhre Vaage

Tannlege

Morten Danmo

Tannlege

Signe Rydland

Tannlege

Aurora Lyngvær

Tannpleier