Vanlige åpningstider

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 15:00

Andre åpningstider

Tirsdag 16. juli Stengt
Onsdag 17. juli Stengt
Torsdag 18. juli Stengt
Fredag 19. juli Stengt
Mandag 22. juli Stengt
Tirsdag 23. juli Stengt
Onsdag 24. juli Stengt
Torsdag 25. juli Stengt
Fredag 26. juli Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Hos oss ved Oris Dental Sarpsborg får du tilgang på alle typer tannbehandling på et sted.

I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi usynlig tannregulering, endospesialist, implantatbehandling, fjerning av kompliserte visdomstenner, rotspissamputasjoner og behandling av tannkjøttsykdommer.

Vi tilbyr også porselenskroner/innlegg på dagen, samt er NAV-godkjent for implantatbehandling.

Vi er opptatt av å effektivt levere behandlinger med punktlighet, av høy og tilfredsstillende kvalitet, til en riktig og forutsigbar pris.

Vi er din tannlege i Sarpsborg. Velkommen skal du være!

Tannbehandlere i Sarpsborg med lang erfaring

Teamet ved klinikk består av dyktige tannleger og tannpleier med lang fartstid i Sarpsborg. Behandlere har stort fokus på kvalitet og jobber kontinuerlig for å holde seg faglig oppdatert, og flere av våre tannleger har spesialkompetanse.

Vi trives sammen på jobb, og det vil du som pasient oppleve i form av trygge og trivelige rammer ved tannbehandlingen.

Finn frem til oss

Oris Dental Sarpsborg er lokalisert i sentrum av Sarpsborg, med kort avstand til bussterminalen. Sarpsborg kirke ligger rett over gaten.

Våre lokaler i 3. etasje er tilgjengelig med heis. Parkering finnes i umiddelbar nærhet.

Akutt tannlege Sarpsborg

Ta kontakt med oss dersom et akutt behov for tannlege oppstår, så prioriterer vi deg raskt inn. Vi er her for å hjelpe deg.

Etter du har ringt oss og fått bekreftet time for akutt tannlege i Sarpsborg, så kan du lese nyttig informasjon ved akutt behov for tannlege her.

Tannlegene Indrevær

Tannlegene Indrevær ble en del av og flyttet sin praksis til Oris Dental Sarpsborg, sommeren 2022.

Tannlegene Prestegaard og Ådalen

Tannlegene Prestegaard og Ådalen ble en del av og flyttet sin praksis til Oris Dental Sarpsborg i juni 2022.

Trygg Tannbehandling endret navn til Oris Dental Sarpsborg

Tannklinikken i Sarpsborg har eksistert siden 50-tallet og har blitt drevet av tannlege Svein Thomas Halvorsen, som overtok praksisen i 1994. I mai 2019 ble praksisen videresolgt til tannlegekjeden Oris Dental, som er en av landets største tannlegekjeder.

Vi ønsker alle nye og eksisterende pasienter varmt velkommen til den samme klinikken, som kun endret navn. Klinikken forblir den samme og du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene på tannklinikken i Sarpsborg og tannklinikken på Hvaler.

Oris Dental Sarpsborg tilbyr alle typer tannbehandling, alt fra enkle fyllinger til mer avanserte restaureringer av spesielt behandlingskrevende tannsett. Ingen behandling er for liten, og ingen behandling er for stor. Her tilbys avanserte kirurgiske behandlinger som å fjerne kompliserte visdomstenner, oppbygning av kjevebein, sinuslift samt implantatbehandling.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Caroline Winther

Avdelingsleder

Harald Prestegaard

Spesialist i endodonti

Andrea Marie Andersen

Tannlege

Svein Thomas Halvorsen

Tannlege

Anne-Sophie Indrevær

Tannlege

Sondre Ådalen

Tannlege

Tore Indrevær

Tannlege

Elin Rypdal

Tannpleier