Bestill time

Tannlegene Prestegaard & Ådalen
+
Tannlegene Indrevær
flytter inn

Vi ønsker nye og tidligere pasienter velkommen!

se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Sarpsborg

Kirkegata 63
1721  Sarpsborg

Åpningstider

Mandag 07:00 – 15:00
Tirsdag 07:00 – 15:00
Onsdag 07:00 – 15:00
Torsdag 07:00 – 15:00
Fredag 07:00 – 15:00

Din tannlege i Sarpsborg

Hos oss ved Oris Dental Sarpsborg får du tilgang på alle typer tannbehandling på et sted.

I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi usynlig tannregulering, endospesialist, implantatbehandling, fjerning av kompliserte visdomstenner, rotspissamputasjoner og behandling av tannkjøttsykdommer.

Vi tilbyr også porselenskroner/innlegg på dagen, samt er NAV-godkjent for implantatbehandling.

Vi er opptatt av å effektivt levere behandlinger med punktlighet, av høy og tilfredsstillende kvalitet, til en riktig og forutsigbar pris.

Vi er din tannlege i Sarpsborg. Velkommen skal du være!

«Utrolig koselig mennesker, du føler deg velkommen og trygg! Anbefaler sterkt Andrea, en søt jente med god humor, blid og dyktig.»

Tannbehandlere i Sarpsborg med lang erfaring

Teamet ved klinikk består av dyktige tannleger og tannpleier med lang fartstid i Sarpsborg. Behandlere har stort fokus på kvalitet og jobber kontinuerlig for å holde seg faglig oppdatert, og flere av våre tannleger har spesialkompetanse.

Vi trives sammen på jobb, og det vil du som pasient oppleve i form av trygge og trivelige rammer ved tannbehandlingen.

Finn frem til oss

Oris Dental Sarpsborg er lokalisert i sentrum av Sarpsborg, med kort avstand til bussterminalen. Sarpsborg kirke ligger rett over gaten.

Våre lokaler i 3. etasje er tilgjengelig med heis. Parkering finnes i umiddelbar nærhet.

Akutt tannlege Sarpsborg

Ta kontakt med oss dersom et akutt behov for tannlege oppstår, så prioriterer vi deg raskt inn. Vi er her for å hjelpe deg.

Etter du har ringt oss og fått bekreftet time for akutt tannlege i Sarpsborg, så kan du lese nyttig informasjon ved akutt behov for tannlege her.

Tett samarbeid med Hvaler

Vi samarbeider tett på Oris Dental Hvaler, med gode løsninger for å innfri pasienters behov for behandling og behandlere på tvers av klinikkene.

Dersom du er i behov for en akutt time og klinikken på Hvaler har begrenset kapasitet, er vi behjelpelig med å ta deg imot på klinikken i Sarpsborg. Oris Dental Sarpsborg og Oris Dental Sarpsborg henviser til hverandre.

Vis mer Vis mindre

Tannlegene Indrevær

Tannlegene Indrevær ble en del av og flyttet sin praksis til Oris Dental Sarpsborg, sommeren 2022.

Tannlegene Prestegaard og Ådalen

Tannlegene Prestegaard og Ådalen ble en del av og flyttet sin praksis til Oris Dental Sarpsborg i juni 2022.

Trygg Tannbehandling endret navn til Oris Dental Sarpsborg

Tannklinikken i Sarpsborg har eksistert siden 50-tallet og har blitt drevet av tannlege Svein Thomas Halvorsen, som overtok praksisen i 1994. I mai 2019 ble praksisen videresolgt til tannlegekjeden Oris Dental, som er en av landets største tannlegekjeder.

Vi ønsker alle nye og eksisterende pasienter varmt velkommen til den samme klinikken, som kun endret navn. Klinikken forblir den samme og du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene på tannklinikken i Sarpsborg og tannklinikken på Hvaler.

Oris Dental Sarpsborg tilbyr alle typer tannbehandling, alt fra enkle fyllinger til mer avanserte restaureringer av spesielt behandlingskrevende tannsett. Ingen behandling er for liten, og ingen behandling er for stor. Her tilbys avanserte kirurgiske behandlinger som å fjerne kompliserte visdomstenner, oppbygning av kjevebein, sinuslift samt implantatbehandling.

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer