VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Mangler du en eller flere tenner?

Tannimplantater kan erstatte én eller flere manglende tenner i munnen.

Tannbehandlingen gir et veldig godt langsiktig resultat, både estetisk og funksjonelt.

 

Pasienter som har mistet tenner på grunn av for eksempel tannkjøttsykdom eller ulykke, har krav på trygderefusjon ved tannbehandling.

Våre klinikker har direkteoppgjør med HELFO, noe som betyr at du som pasient slipper å forskuttere folketrygdens andel.

Les mer om implantatbehandling

10% Studentrabatt hos vår tannlege

Vi er din studenttannlege og gir deg 10% rabatt på tannbehandling.

En undersøkelse med røntgen og enkel rens koster kun 450 kroner for studenter.

Husk studentbevis!

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke tannteknikerarbeid.

Les mer om studentrabatt

Din tannlege i Sarpsborg


Oris Dental Sarpsborg tilbyr alle typer tannbehandling. I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi implantatbehandling, fjerning av kompliserte visdomstenner, rotspissamputasjoner og tannkjøttbehandling. Hos oss får du du utført alle typer tannbehandling på et sted.

Vårt varemerke er kvalitet, effektivitet og punktlighet til en riktig pris. Vi trives sammen på jobb og det vil du som pasient oppleve i form av trygge og trivelige rammer rundt behandlingssituasjonen.

Vi holder til i 3. etasje med heis. Våre lokaler er handicap-vennlige, lyse og trivelige. Parkering finnes i umiddelbar nærhet.

Vi er din tannlege i Sarpsborg. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Sarpsborg

Ved akutt behov for tannlege i Sarpsborg oppfordrer vi deg til å ringe oss direkte. Om du har akutte smerter i tenner, kjeve eller tannkjøtt, så strekker vi oss langt for å hjelpe deg!

Vi gir deg nødvendig akutt tannbehandling for å lindre smerten. Etter du har ringt oss og fått bekreftet time for akutt tannlege i Sarpsborg, så kan du lese nyttig informasjon ved akutt behov for tannlege her.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Utrolig koselig mennesker, du føler deg velkommen og trygg! Anbefaler sterkt Andrea en søt jente med god humor, blid og dyktig.»

«Utrolig god service og fantastisk personale.»

«Tannlegen Andrea Marie Andresen og assistenten Madeleine er fantastiske! Jeg har veldig tannlegeskrekk men så godt tatt imot og så fantastisk behandling skal man lete lenge etter! »