Bestill time
se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Sarpsborg

Kirkegata 63
1721  Sarpsborg

Åpningstider

Mandag 07:00 – 15:00
Tirsdag 07:00 – 15:00
Onsdag 07:00 – 15:00
Torsdag 07:00 – 15:00
Fredag 07:00 – 15:00

Din tannlege i Sarpsborg

Hos oss ved Oris Dental Sarpsborg får du du utført alle typer tannbehandling på et sted.

I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi implantatbehandling, fjerning av kompliserte visdomstenner, rotspissamputasjoner og tannkjøttbehandling.

Vi er opptatt av å effektivt levere behandlinger med punktlighet, av høy og tilfredsstillende kvalitet, til en riktig og forutsigbar pris.

Teamet trives sammen på jobb, og det vil du som pasient oppleve i form av trygge og trivelige rammer ved tannbehandlingen.

Vi er din tannlege i Sarpsborg. Velkommen til oss!

«Utrolig koselig mennesker, du føler deg velkommen og trygg! Anbefaler sterkt Andrea, en søt jente med god humor, blid og dyktig.»

Finn frem til oss

Fra hjørnet på bygget ser man Sarpsborg kirke rett over gaten.

Våre lokaler i 3. etasje er tilgjengelig med heis, slik at de med nedsatt bevegelse også får adkomst.

Parkering finnes i umiddelbar nærhet.

Akutt tannlege Sarpsborg

Ved akutt behov for tannlege i Sarpsborg oppfordrer vi deg til å ringe oss direkte. Om du har akutte smerter i tenner, kjeve eller tannkjøtt, så strekker vi oss langt for å hjelpe deg!

Vi gir deg nødvendig akutt tannbehandling for å lindre smerten.

Etter du har ringt oss og fått bekreftet time for akutt tannlege i Sarpsborg, så kan du lese nyttig informasjon ved akutt behov for tannlege her.

Vis mer Vis mindre

Trygg Tannbehandling endret navn til Oris Dental Sarpsborg

Tannklinikken i Sarpsborg har eksistert siden 50-tallet og har blitt drevet av tannlege Svein Thomas Halvorsen, som overtok praksisen i 1994. I mai 2019 ble praksisen videresolgt til tannlegekjeden Oris Dental, som er en av landets største tannlegekjeder.

Halvorsen og hans team ønsker alle nye og eksisterende pasienter varmt velkommen til den samme klinikken, som kun endrer navn. Klinikken forblir den samme og du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene på tannklinikken i Sarpsborg og tannklinikken på Hvaler.

Oris Dental Sarpsborg tilbyr alle typer tannbehandling, alt fra enkle fyllinger til mer avanserte restaureringer av spesielt behandlingskrevende tannsett. Ingen behandling er for liten, og ingen behandling er for stor. Her tilbys avanserte kirurgiske behandlinger som å fjerne kompliserte visdomstenner, oppbygning av kjevebein, sinuslift samt implantatbehandling.

Studentrabatt

Hos oss får studenter fast pris på undersøkelse og rabatt på øvrige behandlinger!

Les mer

Har du angst for å besøke tannlegen?

Vi tilbyr gratis og uforpliktende samtale.

Les mer