Åpningstider

Mandag 07:30 - 20:00
Telefontid 08:00 - 20:00
Tirsdag 07:30 - 20:00
Telefontid 08:00 - 20:00
Onsdag 07:30 - 15:30
Telefontid 08:00 - 15:15
Torsdag 07:30 - 19:00
Telefontid 08:00 - 15:15
Fredag 08:00 - 15:30
Telefontid 08:00 - 15:15

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken


Oris Dental Sandnes er byens største, mest moderne tannklinikk, med et totaltilbud innen tannhelse. Her finner du både allmenntannleger og spesialister, som kan tilby deg alt innen tannbehandling. Vi ligger praktisk til i Øglændhuset i Langgata, midt i Sandnes sentrum. Klinikken blir byens største og består av fire lokale klinikker som har flyttet all sin kompetanse inn under samme tak.

  • Oris Dental Nygårdstunet
  • Oris Dental Vågen
  • Sandnes Tann og implantatklinikk
  • Målfrid Bjerkeli

Bli med inn på klinikken i den spennende og hektiske perioden rett før åpning.
EPISODE 1EPISODE 2EPISODE 3EPISODE 4

Akutt behov for tannlege?

Vi hjelper deg ved akutt tannverk eller akutte tannproblemer. Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll. Akutte problemer må behandles så fort som mulig.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Helhetlig tannhelsetilbud for deg og familien

På klinikken vår vil vi at pasientene skal slappe av og få en ny opplevelse av tannlegebesøket.

Vi har topp moderne utstyr for å kunne tilby den beste og mest smertefrie behandlingen. Om du er en av de mange som kvier seg for bedøvelses-sprøyta, så anbefaler vi The Wand – digital bedøvelse som gjør bedøvelse nærmest umerkelig.

På våre klinikker finner du et vennlig og serviceinnstilt helseteam, som er opptatt av at du skal oppleve å bli lyttet til og føle deg trygg når du besøker tannlegen.

Engster du deg for å gå til tannlegen?

Finn nyttig informasjon på vår nye informasjonsplattform; TRYGG.

Finn frem til Oris Dental Sandnes

Vi ligger sentralt til i Sandnes sentrum, i det velkjente Øglændhuset i Langgata. Du finner parkering rett utenfor, og både buss og tog stopper i gangavstand fra klinikken (250 m). Det finnes mange butikker og andre helsetilbud i umiddelbar nærhet.

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Hos oss kan du betale med Vipps, kort, kontanter eller motta faktura. Du har også mulighet til å dele opp betalingen, rentefritt.

Om du mottar Helfo-støtte for din behandling har vi direkteoppgjør, slik at du slipper å legge ut, og betaler kun egenandelen.

Dersom du har betalingsutfordringer kan NAV i noen tilfeller dekke nødvendig tannbehandling. Kontakt oss for mer informasjon.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-26 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.
Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.