Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00

Andre åpningstider

Mandag 22. juli Stengt
Tirsdag 23. juli Stengt
Onsdag 24. juli Stengt
Torsdag 25. juli Stengt
Fredag 26. juli Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Hos oss kan du få hjelp til å utføre alle typer behandlinger og vi har spesielt god erfaring med engstelige pasienter (tannlegeskrekk). Vi er opptatt av at våre pasienter skal føle seg trygge og vel ivaretatt hos oss.

Våre ansatte kan kommunisere på flere språk, inkludert Urdu, Vietnamesisk og Svensk. Vi er også stolte av å tilby tydelig tegnspråk, noe vi mener er unikt for en tannklinikk.

For spesielle behandlinger som krever spesialistkompetanse har vi et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere.

Vi holder til på Ryen i moderne og hyggelige lokaler.

Ryentannlegene er nå en del av Oris Dental. Klikk Vis mer, for å lese mer om dette.

Ryentannlegene – en del av Oris Dental

Høsten 2022 ble Ryentannlegene en del av Oris Dental.

Menneskene ved klinikken er de samme, men nå med tilgang til et sterkt fagmiljø med spesialister og ekspertise innen alt av tannbehandling.

Akutt behov for tannlege?

Akutte tannproblemer må behandles så fort som mulig. Hos oss garanterer vi time på dagen for akutt-pasienter.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Helhetlig tannhelsetilbud for deg og familien

På våre klinikker finner du et vennlig og serviceinnstilt helseteam, som er opptatt av at du skal oppleve å bli lyttet til og føle deg trygg når du besøker tannlegen.

Finn frem til Oris Dental Ryen

Vi ligger praktisk til, med gratis parkering rett utenfor klinikken, og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

Gratis parkering for våre pasienter!

Vi ønsker å gjøre besøket hos Oris Dental Ryen så praktisk som mulig for deg. Derfor tilbyr vi gratis parkering i garasjen i opptil 2 timer. For å benytte deg av tilbudet, vennligst registrer bilen din i resepsjonen ved ankomst.

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Hos oss kan du betale med Vipps, kort, kontanter eller motta faktura. Du har også mulighet til å dele opp betalingen, rentefritt.

Om du mottar Helfo-støtte for din behandling har vi direkteoppgjør, slik at du slipper å legge ut, og betaler kun egenandelen.

Dersom du har betalingsutfordringer kan NAV i noen tilfeller dekke nødvendig tannbehandling. Kontakt oss for mer informasjon.

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Hos oss kan du betale med Vipps, kort eller kontanter. Du har også mulighet til å dele opp betalingen, rentefritt.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.