Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:15
Tirsdag 08:00 - 15:15
Onsdag 08:00 - 15:15
Torsdag 08:00 - 15:15
Fredag 08:00 - 15:15

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Raufoss (tidligere Raufoss Tannlegesenter) ligger lett tilgjengelig tett ved Raufoss sentrum og togstasjon.

Våre behandlere og personell er opptatt av faglig dyktighet og fokuserer på å skape trygge og gode opplevelser for våre pasienter. Vi har tilknyttet spesialist i oral protetikk, oralkirurg, radiolog og CBCT.

Vi følger til enhver tid Helsedirektoratet sine retningslinjer for smittevern og tannbehandling. Med god kapasitet tar vi imot nye pasienter og henvisninger til våre spesialister.

Velkommen til oss!

Bli fast pasient ved vår tannklinikk i Raufoss

Vår tannklinikk på Raufoss tar imot alle som ønsker å besøke oss. Om du ønsker årlig innkalling, setter vi deg opp og sender deg en påminnelse. Du blir godt ivaretatt av både tannpleier og tannleger.

Med fast timeinnkallelse hos oss får du tilgang på kompetanse og omsorg. Vi ønsker at tennene dine skal vare livet ut, og hjelper deg med å ivareta en sunn munnhelse!

Akutt tannlege i Raufoss

Om du er i akutt behov for en tannlege i Raufoss vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg så fort det lar seg gjøre!

Ring oss direkte og forklar oss situasjonen din, så skal vi sette av tid for å lindre smerter og korrigere tannskader.

Vi anbefaler å lese artikkelen vår, Akutt behov for tannlege, for nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Har du tannlegeskrekk?

Det er mange som har angst for å besøke tannlegen, og vi møter pasienter med tannlegeskrekk hver eneste dag. Vi har erfart at tid og tålmodighet, i kombinasjon med informativ forklaring før-, under- og etter behandling kan lette på angsten. I tillegg til dette har vi innsikt i metoder og teknikker som gjør det bedre for deg som pasient.

Om du har tannlegeskrekk kan du ringe og gi oss beskjed. Vi vil tilrettelegge en personlig plan som passer for deg. Målet er at du med tannlegeskrekk skal kunne føle deg trygg og godt ivaretatt i tannlegestolen. Ved behov kan vi også henvise deg videre til tannlege eller spesialist som kan utføre behandling under narkose.

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Raufoss sentrum. Tannlegesenteret er i 200 meters gangavstand fra Raufoss jernbanestasjon, som ligger på andre siden av veien.

Det er enkelt å finne frem til oss med kollektiv transport, og vi har pasienter som reiser fra Vestre Toten, Østre Toten, Søndre Land, Nordre Land og Gjøvik for å nevne noen.

Raufoss Tannlegesenter AS er nå del av Oris Dental

I 2021 ble vi en del av Oris Dental, Norges største fagmiljø innen tannhelse. Dette styrker vårt tilbud til deg som pasient, og du møter fortsatt de samme fine menneskene ved tannklinikken vår.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Camilla Baksetersveen

Avdelingsleder

Kristi Løkken

Klinikkkoordinator

Johanna Berstad

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Pia Selmer-Hansen

Spesialist i oral protetikk

Øyvind Saur

Tannlege

Stig Morten Nereng

Tannlege

Semira Tomas

Tannlege

Karl Iver Hanvold

Tannlege

Sofia Resander

Tannpleier

Maritza Stensrud

Tannpleier