Bestill time
Tannlege og tannpleier ved tannlegekontoret på Raufoss ved Oris Dental.
se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Raufoss

Storgata 13
2830  Raufoss

Åpningstider

Mandag 08:00 – 15:15
Tirsdag 08:00 – 15:15
Onsdag 08:00 – 15:15
Torsdag 08:00 – 15:15
Fredag 08:00 – 15:15

Din tannlege i Rausfoss

Oris Dental Raufoss (tidligere Raufoss Tannlegesenter) ligger lett tilgjengelig tett ved Raufoss sentrum og togstasjon.

Våre behandlere og personell er opptatt av faglig dyktighet og fokuserer på å skape trygge og gode opplevelser for våre pasienter. Vi har tilknyttet spesialist i oral protetikk, oralkirurg, radiolog og CBCT.

Vi følger til enhver tid Helsedirektoratet sine retningslinjer for smittevern og tannbehandling. Med god kapasitet tar vi imot nye pasienter og henvisninger til våre spesialister.

Velkommen til oss!

«Holder timeplanen, flink tannlege faglig. Alltid munter tone. Har ikke mistet en eneste fylling som har vært satt inn. Tar hensyn hvis det er ubehagelig. Fortjener topp score!»

Bli fast pasient ved vår tannklinikk i Raufoss

Vår tannklinikk på Raufoss tar imot alle som ønsker å besøke oss. Om du ønsker årlig innkalling, setter vi deg opp og sender deg en påminnelse. Du blir godt ivaretatt av både tannpleier og tannleger.

Med fast timeinnkallelse hos oss får du tilgang på kompetanse og omsorg. Vi ønsker at tennene dine skal vare livet ut, og hjelper deg med å ivareta en sunn munnhelse!

Akutt tannlege i Raufoss

Om du er i akutt behov for en tannlege i Raufoss vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg så fort det lar seg gjøre!

Ring oss direkte og forklar oss situasjonen din, så skal vi sette av tid for å lindre smerter og korrigere tannskader.

Vi anbefaler å lese artikkelen vår, Akutt behov for tannlege, for nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Vis mer Vis mindre

Har du tannlegeskrekk?

Det er mange som har angst for å besøke tannlegen, og vi møter pasienter med tannlegeskrekk hver eneste dag. Vi har erfart at tid og tålmodighet, i kombinasjon med informativ forklaring før-, under- og etter behandling kan lette på angsten. I tillegg til dette har vi innsikt i metoder og teknikker som gjør det bedre for deg som pasient.

Om du har tannlegeskrekk kan du ringe og gi oss beskjed. Vi vil tilrettelegge en personlig plan som passer for deg. Målet er at du med tannlegeskrekk skal kunne føle deg trygg og godt ivaretatt i tannlegestolen. Ved behov kan vi også henvise deg videre til tannlege eller spesialist som kan utføre behandling under narkose.

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Raufoss sentrum. Tannlegesenteret er i 200 meters gangavstand fra Raufoss jernbanestasjon, som ligger på andre siden av veien.

Det er enkelt å finne frem til oss med kollektiv transport, og vi har pasienter som reiser fra Vestre Toten, Østre Toten, Søndre Land, Nordre Land og Gjøvik for å nevne noen.

Raufoss Tannlegesenter AS er nå del av Oris Dental

I 2021 ble vi en del av Oris Dental, Norges største fagmiljø innen tannhelse. Dette styrker vårt tilbud til deg som pasient, og du møter fortsatt de samme fine menneskene ved tannklinikken vår.

Studentrabatt

Hos oss får studenter 20% rabatt på tannundersøkelse!

Les mer