Åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Nord Tannklinikk har slått seg sammen med Oris Dental Mo i Rana

Nord Tannklinkk er nå slått sammen med Oris Dental Mo i Rana! Oris Dental Mo i Rana har med dette fått økt kapasitet og flere ressurser. Klinikken kan nå tilby det meste innen allmenn tannbehandling – for hele familien. Det er vårt mål at alle våre pasienter skal ha sunt og godt smil!

Med lokaler midt i byen finner du enkelt frem til klinikken.

Velkommen til oss!

Tannlegevakt uten kveld- og helgetillegg

Ved akutt behov for tannlege kan du ringe oss, og få time samme dag – uten ekstra kostnad.

Vi har telefonvakt frem til kl. 20.00 hver ukedag.

Akutt tannlege Mo i Rana

Vi tar imot akutte pasienter på dagen om mulig, og utenom kontortid i den grad vi har anledning til det. Ring oss direkte om du har akutte smerter!

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg, skriver ut resept eller henviser deg videre. Hos oss skal du få hjelp når du trenger det mest.

Tannleger i Mo i Rana som er dyktige på tannlegeskrekk

Vi har lang og god erfaring med pasienter som er redd for tannbehandling. Det er vel ikke mange som synes det er spesielt behagelig å sitte i tannlegestolen. Dette vet vi og tar hensyn til.

Er du redd eller har spesielle ønsker? La oss få vite om det slik at vi kan legge til rette for et mest mulig behagelig tannlegebesøk.

Parkering ved tannklinikken

Du finner parkeringsplasser rett utenfor klinikken, i Nordahl Griegs gate.

Tannboden Mo i Rana ble en del av Oris Dental

Januar 2022 ble Tannboden Mo i Rana en del av Oris Dental, og byttet navn til Oris Dental Mo i Rana. Med dette er klinikken styrket faglig og på det administrative, slik at behandlerne kan gjøre det de liker best – Yte god service til våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme flotte menneskene ved klinikken, men nå som del av Nordens sterke fagmiljø innen tannhelse!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Birgit Hanssen

Avdelingsleder

Anders Skodje

Spesialist i periodonti

Jin Salim

Tannlege

Maren S. Kulseng

Tannlege

Marius Moldovanu

Tannlege

Fredrik Skodje

Tannlege

Colin Eriksen

Tannlege

Jill Rakel Hjartøy

Tannpleier

Nora Westgaard Salamonsen

Tannpleier