Åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:30

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Ved Oris Dental Melhus har vi som mål å være en moderne og til enhver tid, faglig og utstyrsmessig oppdatert klinikk – til det beste for deg og dine tenner.

Vi tilbyr alle former for tannbehandling, hvor våre erfarne tannleger har ulike kompetansefelt. Ut fra dette kan vi samarbeide om kompliserte problemer, før behandling bestemmes i samråd med pasient.

Teamet består i dag av allmennpraktiserende tannleger, tannpleiere, spesialister (periodonti, endodonti og kjeve- og ansiktsradiologi), samt tannhelsesekretærer. Vi jobber tverrfaglig, har kontinuerlig kasusmøter og kurs, for å hjelpe våre pasienter best mulig.

Hos oss får du trygg og god tannpleie. Vi legger stor vekt på å informere om mulige behandlingsalternativer. Det er ønskelig å gi best mulig behandling og veiledning ut fra dine behov.

Velkommen til oss!

Tannklinikk i Melhus sentrum ved Gaula

Du finner oss i 2.etasje over Sportshuset Melhus, midt i Melhus sentrum. Rett ved siden av klinikken renner Gaula-elven.

Velkommen til oss!

Akutt behov for tannlege på Melhus

Oris Dental Melhus har som mål å kunne hjelpe akutte pasienter samme dag. Med akutte pasienter mener vi pasienter som har problemer i forhold til smerter og skader som må løses samme dag.

Ved akutt behov for tannlege i Melhus sentrum kan du ringe oss direkte. Når du har fått bekreftet time hos oss, så anbefaler vi å lese artikkelen Akutt behov for tannlege.

Utenfor våre ordinære åpningstider, kan du kontakte tannlegevakten på Oris Dental Leutenhaven.

Har du tannlegeskrekk?

Det er tilknyttet narkoseteam til tannklinikken som kommer ved behov, som gjør at vi kan tilby behandling under narkose for de med alvorlig angst for å gå til tannlegen.

Informer oss gjerne før avtalt time om du har tannlegeskrekk.

Tannhelse Melhus blir Oris Dental Melhus

I 2021 ble vi en del av Oris Dental og byttet navn fra Tannhelse Melhus til Oris Dental Melhus. For oss medfører dette at vi er del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse. Du vil fortsatt møte de samme fine menneskene ved klinikken vår.

Historien bak Oris Dental Melhus

Erling Oterholm startet klinikken i 1981, og drev den som solopraksis frem til 2002. Da startet Bjørn Gunnar Benjaminsen som tannlege i praksisen. I 2006 endret klinikken navn til Tannhelse Melhus.

I 2007 startet Kai Åge Årseth og i 2011 Knut Roger Eidshaug. Vi åpnet i april 2010 dørene til en helt ny, og topp moderne klinikk i Melhusveien 451. Her har det blitt en godt tilpasset klinikk på 300 kvm., 6 store behandlingsrom, hvorav ett av disse er et stort kirurgirom.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-26 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.
Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.