Bestill time
Velkommen til

Oris Dental Melhus

Melhusvegen 451
7224  Melhus

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 08:00 – 16:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 15:30

Din tannlege i Melhus sentrum

Ved Oris Dental Melhus har vi som mål å være en moderne og til enhver tid, faglig og utstyrsmessig oppdatert klinikk – til det beste for deg og dine tenner.

Vi tilbyr alle former for tannbehandling, hvor våre erfarne tannleger har ulike kompetansefelt. Ut fra dette kan vi samarbeide om kompliserte problemer, før behandling bestemmes i samråd med pasient.

Teamet består i dag av allmennpraktiserende tannleger, tannpleiere, spesialister (periodonti, endodonti og kjeve- og ansiktsradiologi), samt tannhelsesekretærer. Vi jobber tverrfaglig, har kontinuerlig kasusmøter og kurs, for å hjelpe våre pasienter best mulig.

Hos oss får du trygg og god tannpleie. Vi legger stor vekt på å informere om mulige behandlingsalternativer. Det er ønskelig å gi best mulig behandling og veiledning ut fra dine behov.

Tannklinikk i Melhus sentrum ved Gaula

Du finner oss i 2.etasje over Sportshuset Melhus, midt i Melhus sentrum. Rett ved siden av klinikken renner Gaula-elven.

Velkommen til oss!

«Flinke folk! Tar godt i mot deg og du føler deg velkommen.»

Akutt behov for tannlege på Melhus

Oris Dental Melhus har som mål å kunne hjelpe akutte pasienter samme dag. Med akutte pasienter mener vi pasienter som har problemer i forhold til smerter og skader som må løses samme dag.

Ved akutt behov for tannlege i Melhus sentrum kan du ringe oss direkte. Når du har fått bekreftet time hos oss, så anbefaler vi å lese artikkelen Akutt behov for tannlege.

Utenfor våre ordinære åpningstider, kan du kontakte tannlegevakten på Oris Dental Leutenhaven.

Har du tannlegeskrekk?

Det er tilknyttet narkoseteam til tannklinikken som kommer ved behov, som gjør at vi kan tilby behandling under narkose for de med alvorlig angst for å gå til tannlegen.

Informer oss gjerne før avtalt time om du har tannlegeskrekk.

Vis mer Vis mindre

Tannhelse Melhus blir Oris Dental Melhus

I 2021 ble vi en del av Oris Dental og byttet navn fra Tannhelse Melhus til Oris Dental Melhus. For oss medfører dette at vi er del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse. Du vil fortsatt møte de samme fine menneskene ved klinikken vår.

Historien bak Oris Dental Melhus

Erling Oterholm startet klinikken i 1981, og drev den som solopraksis frem til 2002. Da startet Bjørn Gunnar Benjaminsen som tannlege i praksisen. I 2006 endret klinikken navn til Tannhelse Melhus.

I 2007 startet Kai Åge Årseth og i 2011 Knut Roger Eidshaug. Vi åpnet i april 2010 dørene til en helt ny, og topp moderne klinikk i Melhusveien 451. Her har det blitt en godt tilpasset klinikk på 300 kvm., 6 store behandlingsrom, hvorav ett av disse er et stort kirurgirom.