Bestill time
våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Madla

Madlagården, Madlamarkveien 2A
4041  Hafrsfjord

Tannregulering

Åpningstider

Mandag 08:00 – 20:00
Tirsdag 08:00 – 20:00
Onsdag 08:00 – 20:00
Torsdag 08:00 – 20:00
Fredag 08:00 – 15:00

Din tannlege på Madla

Ved Oris Dental Madla tilbyr vi alt av moderne tannbehandling. Hos oss får du tilgang på allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering.

Har du angst for å gå til tannlegen?

Flere av våre ansatte har spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med lystgass og intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin). Ved behov kan vi også utføre tannbehandling under narkose.

«Jeg gir full score! Har hatt en del behandlinger her over tid, og her bryr de seg om hele mennesket. Jeg har bare godt å si om de som jobber her, og kan anbefales til alle som gruer seg til tannlegebesøk.»

Kveldsåpen tannklinikk i Stavanger

Vi har åpent nesten alle hverdager hele året. For å gjøre det lettere for deg som pasient har vi også kveldsåpent flere kvelder i uken.

Få tannlegetime når du trenger det mest!

I samarbeid med våre søsterklinikker på Hinna Park og i Løkkeveien, skal vi alltid klare å gi deg tannbehandling! Gi oss beskjed om det haster.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege Madla

Vi strekker oss langt for å hjelpe deg om du er i behov for akutt tannlege på Madla. Ringer du oss direkte vil vi prøve å gi deg time så fort som mulig.

Akutt time hos tannlege er gjerne typisk ved sterke tannsmerter, estetiske tannproblemer eller ved uhell som har ledet til skade på munn og tenner.

Les artikkelen vår, Akutt behov for tannlege etter du har fått bekreftet time. Der finner du informasjon og nyttig tips som kan være med på å redde smilet din.