VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Trenger ditt barn tannregulering?

Tannregulering er en behandlingsmåte som benyttes for å korrigere bittfeil eller tenner som vokser skjevt. Vårt mål er alltid å skape et godt bitt og et flott smil! Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål.

Få mer informasjon om tannregulering for barn

Din tannlege på Madla

Vi tilbyr alt innen moderne tannbehandling på Madla. Hos oss finner du allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering. I tillegg har vi spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med lystgass og intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin). Vi tilbyr tannbehandling i narkose ved behov.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege Madla

Vi strekker oss langt for å hjelpe deg om du er i behov for akutt tannlege på Madla. Ringer du oss direkte vil vi prøve å gi deg time så fort som mulig. Akutt time hos tannlege er gjerne typisk ved sterke tannsmerter, estetiske tannproblemer eller ved uhell som har ledet til skade på munn og tenner.

Les artikkelen vår, Akutt behov for tannlege etter du har fått bekreftet time. Der finner du informasjon og nyttig tips som kan være med på å redde smilet din.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Alltid hyggelig i resepsjonen og ellers flinke tannleger og personale! Kasper»

«Jeg gir full score! Har hatt en del behandlinger her over tid og her bryr de seg om hele mennesket. Jeg har bare godt å si om de som jobber her og kan anbefales til alle som gruer seg til tannlegebesøk.»

«Blide mennesker, fantastisk service og flotte lokaler!»