VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Skal du til kjeveortoped?

Vi kan endelig hjelpe alle våre pasienter igjen, og vi vil fortløpende kalle inn alle pasienter som har startet behandling, og pasienter som har vært til konsultasjon og er klare for behandlingsstart.

Det kan være noe ventetid for pasienter som skal til konsultasjon. I mellomtiden er du hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål. Du kan også lese mer om tannregulering for barn, tannregulering for voksne og usynlig tannregulering her. 

Din tannlege i Stavanger

Vi tilbyr alt innen moderne tannbehandling: Allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering. I tillegg har vi spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med lystgass og med intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin).

Vi tilbyr også tannbehandling i narkose.

Hver lørdag har vi Tannlegevakt på en av våre klinikker i Stavanger.
Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Alltid hyggelig i resepsjonen og ellers flinke tannleger og personale! Kasper»

«Jeg gir full score! Har hatt en del behandlinger her over tid og her bryr de seg om hele mennesket. Jeg har bare godt å si om de som jobber her og kan anbefales til alle som gruer seg til tannlegebesøk.»

«Blide mennesker, fantastisk service og flotte lokaler!»