VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Skal du til kjeveortoped?

Vi kan endelig hjelpe alle våre pasienter igjen, og vi vil fortløpende kalle inn alle pasienter som har startet behandling, og pasienter som har vært til konsultasjon og er klare for behandlingsstart.

Det kan være noe ventetid for pasienter som skal til konsultasjon. I mellomtiden er du hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål. Du kan også lese mer om tannregulering for barn, tannregulering for voksne og usynlig tannregulering her. 

Din tannlege på Madla

Vi tilbyr alt innen moderne tannbehandling på Madla. Hos oss finner du allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering. I tillegg har vi spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med lystgass og intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin). Vi tilbyr tannbehandling i narkose ved behov.

Hver lørdag har vi Tannlegevakt på en av våre klinikker i Stavanger.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege Madla

Vi strekker oss langt for å hjelpe deg om du er i behov for akutt tannlege på Madla. Ringer du oss direkte vil vi prøve å gi deg time så fort som mulig. Akutt time hos tannlege er gjerne typisk ved sterke tannsmerter, estetiske tannproblemer eller ved uhell som har ledet til skade på munn og tenner.

Les artikkelen vår, Akutt behov for tannlege etter du har fått bekreftet time. Der finner du informasjon og nyttig tips som kan være med på å redde smilet din.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Alltid hyggelig i resepsjonen og ellers flinke tannleger og personale! Kasper»

«Jeg gir full score! Har hatt en del behandlinger her over tid og her bryr de seg om hele mennesket. Jeg har bare godt å si om de som jobber her og kan anbefales til alle som gruer seg til tannlegebesøk.»

«Blide mennesker, fantastisk service og flotte lokaler!»