Bestill time
se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Homansbyen

Oscars gate 20
0352  Oslo

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 08:00 – 16:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 16:00

Din tannlege i Homansbyen

Oris Dental Homansbyen er en spesialistklinikk med høy kompetanse! Her har vi samlet de fleste spesialiteter under ett tak, samtidig som du får tilgang på allmenntannlege og tannpleier.

Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.

Vi er din tannlege i Oslo, sentralt beliggende på Majorstuen. Velkommen til oss!

«Vil anbefale Oris Dental Homansbyen til alle og enhver som har noe de trenger å få gjort med tennene sine. Alle som jobber her er utrolig flinke, vennlige og profesjonelle. Behandlingen var raskt overstått og helt smertefri, her kan man føle seg trygg på at man får den beste behandlingen som er å få.»

Akutt tannlege Homansbyen

Er du i akutt behov for tannlege på Homansbyen? Ring oss direkte, så skal vi gjøre vårt beste for å skaffe deg tannlegetime. Vi lindrer din akutte tannpine, smerter i munnhulen eller korrigerer estetikk ved tannskade. Ved akutt behov strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag!

Ved større tannskade kan vi også tilby tannbehandling under narkose. Få akutt time hos vår tannlege i Homansbyen i dag, og les nyttig informasjon i artikkelen, Akutt behov for tannlege her.

Vis mer Vis mindre

Homansbyen Tannlegesenter ble en del av Oris Dental

Homansbyen Tannlegesenter er nå en del av Oris Dental. Klinikken ligger nederst i Bogstadveien i Oslo og ble startet opp i 2012. Klinikken har spesialister, allmenntannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer.

«Oris Dental Homansbyen er en spesialistklinikk med høy kompetanse! Her har vi samlet de fleste spesialiteter under ett tak samtidig som vi har allmenntannlege og tannpleier. Ved akutt behov strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag! Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.»

Det betyr at du som pasient vil få tilgang på et av landets største fagmiljø innen tannhelse. Klinikken forblir den samme og du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene på tannklinikken vår.

Tannlegene Holmbek og Engebretsen er nå en del av Oris Dental Homansbyen

I september 2021 ble Tannlegene Holmbek og Engebretsen med på laget, og flyttet sin praksis inn i Oris Dental Homansbyen.

Vi er stolte av å ha de med på laget, og takknemlige for at de er med på å styrke opp tilbudet vi har i Homansbyen.

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer