VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Erstatt tapte tenner

Lang erfaring med tannimplant

Våre tannleger har lang erfaring med tannimplantater.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag!

Bestill konsultasjon

Din tannlege i Oslo sentrum

Oris Dental Galleri Oslo har erfarne tannleger og tannlegespesialister med stort fokus på kvalitet og service. Vårt faglige og sosiale miljø gjør alt for at du skal føle deg trygg og ivaretatt.

Vi setter pris på å få lov til å hjelpe deg, og ønsker alle velkommen til oss på Oris Dental Galleri Oslo. Om du har spørsmål oppfordrer vi deg til å ringe.

Galleri Oslo Klinikken ble Oris Dental

November 2020 ble Galleri Oslo Klinikken en del av Oris Dental. I nærmere 30 år har vi tilbudt kvalitativ allmenn og spesialisert tannbehandling midt i Oslo, og det skal vi fortsette med som Oris Dental Galleri Oslo.

Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Tannleger og behandlere som snakker flere språk

Våre tannleger og personell snakker flere språk. Dersom du ønsker å bli behandlet av en som snakker et spesifikt språk, vennligst oppgi hvilket språk du ønsker i forbindelse med at du booker time.

Alle våre behandlere snakker norsk, engelsk, svensk og dansk. I tillegg kan vi tilby behandlere innen følgende språk:

 • Tysk
 • Dari
 • Farsi
 • Pashto
 • Spansk
 • Thai
 • Urdu
 • Kurdisk

Tannlegespesialister i Oslo sentrum

Vårt team av tannlegespesialister fokuserer på metodisk og smertefri behandling. Vi jobber tett sammen med din henvisende tannlege for å fremme din helse. Dersom du ikke har fast tannlege som kan sende henvisning kan du ta direkte kontakt med oss.

 • Oralkirurgi og medisin
 • Tannkirurgi
 • Endodonti
 • Periodonti
 • Slimhinnekirurgi
 • Kjevekirurgi
 • Kjeveleddlidelser og tyggemuskler
 • Munn-, tunge- og tannkjøttproblemer
 • Protetikk og tannerstatning
 • Implantatbehandling
 • Rotfylling
 • Tannregulering
 • Radiologi / Røntgen

Akutt behov for tannlege i Oslo

Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll. Akutte problemer må behandles så fort som mulig.

Hvis du har en tannbyll og feber må du kontakte tannlegevakten raskt. Store infeksjoner kan spre seg hurtig og kan i sjeldne tilfeller være livstruende, derfor tilbyr vår Tannlegevakt i Oslo deg time på dagen.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Tannlegevakt Oslo

Vår tannlegevakt i Oslo har åpent dag, kveld og helg for å hjelpe deg som har tannverk eller akutte tannproblem. Vi tilbyr deg en rimelig og smertefri akutt tannbehandling ved Oris Dental Galleri Oslo.

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Du har muligheten for rentefri oppdeling av betaling i flere avdrag hos vår tannlege. Vi har direkteoppgjør med HELFO, og du vil kun betale egenandel dersom du har krav på refusjon. Tannlegen vil avgjøre om du har krav på refusjon og støtte ved første besøk.

Om du har stort behandlingsbehov tilbyr vi gratis og uforpliktende konsultasjon. Dersom du har begrenset økonomi kan NAV i noen tilfeller dekke nødvendig tannbehandling. Kontakt oss for mer informasjon om dette.

Finn frem til Oris Dental Galleri Oslo

Bussterminalen er i samme bygg og vi er nært lokalisert Oslo S. Det er enkelt for deg å komme til oss via kollektiv transport.

T-bane / Tog / Trikk – Ta trikk til Storgata eller Jernbanetorget. T-bane til Jernbanetorget eller tog til Oslo Sentralstasjon.
Buss – Hopp av på Jernbanetorget som er rett ved klinikken, alternativt ligger Oslo Bussterminal to minutter unna klinikken.
Parkering – Det er døgnåpen parkering i Galleri Vest Parkeringshus. Ta heisen opp til klinikken i 4 etasje.
Sykkel – Nærmeste bysykkelstativ er rett utenfor Oslo Galleri, ved Oslo Plaza.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Følte at jeg for første gang på mange år fikk en grundig sjekk av helsetilstanden på mine tenner. Tannlegen forklarte meg at årsaken til ising i mine tenner skyldtes manglende emalje. Dette ble rettet opp og jeg føler meg mye bedre. Opplevde god service og vennlighet.»

«Etter å ha slitet med en manglende tann i et par år og med tannskrekk var det svært betryggende å komme til denne klinikken! Jeg ble så godt tatt vare på å,for en service! Vil gi en stor takk til Naweed og Soresh Afnan for all hjelp og oppfølging! Dette stedet kan jeg anbefale på det ALLER STERKESTE! Alle på klinikken er helt supre nå kan jeg endelig smile meg frem til nye høyder i livet!! Takk.»

«Hvis du vil ha en nøye og hyggelig tannlege anbefales Galleri Oslo Klinikken, kjempefornøyd!»

«Jeg har hatt tannlegeskrekk i hele mitt liv - før jeg fikk time på Galleri Klinikken. Personen som skal ha skryt for det er Shoresh Afnan som er en fantastisk oralkirurg. Han er dyktig, rolig, han lytter og forklarer. Operasjonen gikk fint, og jeg ble fulgt godt opp hele veien, t.o.m under corona krisen- etter beste mulig evne. Takk til dyktige tannlegen Kåre Jan Attramadal og blideste jenta Belinda som assisterte operasjonen og samtidig tok vare på meg. Galleri Oslo er det hyggeligste og mest imøtekommende tannklinikk! Jeg anbefaler dem på det varmeste»

«Does his job excellently, explains the procedure thoroughly and treatment is very satisfactory.»

«Dette stedet anbefaler jeg på det varmeste! Her blir du møt av meget profesjonelle og hyggelige mennesker fra første stund! Jeg har alltid vært litt redd for tannlegen, men her blir du møtt med ett smil og det er ingen grunn til å være nervøs! Det er første gang jeg har følt meg vell på ett tannlegekontor! Så tusen takk alle sammen! Mvh Ole Martin Holtop!‼️»

«I am a bit of a dentist-phobic and the Dr was able to make me feel safe. He explained the procedures, answered my questions and respected my fears.»

«Jeg er veldig imponert over tannlegen. Han forteller om hva som er problemet, henviser til bildene og det får meg til å føle meg rolig når jeg er inne hos han. Han er forsiktig og nøye med hva han gjør. Tusen takk!»

«Møtte en vennlig og flink tannlege. Fikk utført en grundig sjekk og rens av mine tenner. Han fant et mindre hull som han anbefalte å behandle før det ble verre. Dette ordnet han. Veldig fornøyd.»

«Veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos dere idag. Ble godt tatt imot av en blid Tannhelsesekretær og fikk så komme inn til Tannlege Spesialist Andy Chen. Jeg hadde gruet meg en del til dette. Jeg ble positivt overrasket og plutselig var tannen ute. Sitter igjen med et meget profesjonelt inntrykk av klinikken deres. Tusen takk! Endelig er alle visdomstenner ute.»

«Dyktig, hjelpsom og veldig hyggelig personell! Ville bare takke dere for en FANTASTISK jobb dere har gjort!»

«Jeg fikk veldig bra service og ble ivaretatt på alle måter og jeg bestemte hvor ofte jeg kunne gå til min time som er veldig viktig for meg siden jeg hadde dårlig erfaring med den tidligere tannlegen jeg gikk i før at det ble time en gang i blant ell 1 gang hver andre måned.Så tommel opp på alle måter tannlegen som Tokk meg imot og gjorde jobben han heter Naweed Faizi han anbefaler jeg til folk der ute som trenger en dyktig tannlege. Mvh Alessandro»

«Utrolig fine folk, følte meg ivaretatt av hver enkelt som jobba der fra jeg kom til jeg dro. Sjeldent at et tannlegebesøk er dét som gjør dagen din!»

«Jeg slet lenge med en knukket tann på venstre side,og det sliter på selvtilitten,det var gledens dag å komme til Shoresh Afnan! Han tok godt vare på meg,og jeg følte meg trygg! Resten av Galleri oslo var svært imøtekomende å fine med meg,i en så vansklig tid! Smilet ditt har mer å si enn man tenker over! Men nå kan jeg endelig smile meg til en bedre fremtid! TAKK. Anbefaler dere på det STERKESTE!»

«Veldig fornøyd. En tannlege som tar seg tid til å gjøre jobben skikkelig.»