Bestill time

Tannlegesenteret Fredrikstad heter nå
Oris Dental Fredrikstad

se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Fredrikstad

Jens Wilhelmsens gate 1
1671  Fredrikstad

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 08:00 – 16:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 16:00

Din tannlege midt i Fredrikstad

Vi er et moderne tannlegesenter, lett tilgjengelig med gode parkeringsmuligheter midt i hjertet av Fredrikstad. Våre tannleger jobber daglig med alt fra enkle fyllinger til store gjenoppbygginger, også med implantater, broer og proteser.

Er du engstelig for å gå til tannlegen skal du vite at vi har lang erfaring med dette, og er et satsningsområde for oss. Sammen kan vi løse problemene som har oppstått, ofte over tid. Alle våre behandlere har spesialkompetanse innen smertefri bedøvelse, fra lystgass til narkose.

Som en av få steder i landet, tilbyr vi behandling for snorking og søvnapné.

Velkommen til god og trygg behandling hos oss.

Tannlegespesialister i Fredrikstad

Hos oss hjelper vi deg med de fleste typer tannbehandling, både vanlig tannbehandling og spesialistbehandling. Uasnett behandling vil vi sørge for at behandlingen er trygg og skånsom.

Tannpleier utføres tannundersøkelse og tannrens med Airflow ved Oris Dental.«Er kjempefornøyd! Trengte akutt hjelp. Ble tatt raskt imot og fikk time på dagen. Er flinke til å forklare hva de gjør og tilbyr smertefri behandling. Jeg har veldig tannlegeskrekk og føler meg godt ivaretatt.»

Anita Kvalvik

Akutt-tannlege i Fredrikstad

Har du akutt behov for tannlege kan du få time på dagen hos oss. Ring oss, så strekker vi oss langt for å gjøre deg smertefri så raskt som mulig.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Vis mer Vis mindre

Tannlegesenteret Fredrikstad er nå en del av Oris Dental

Tannlegesenteret Fredrikstad ble en del av Oris Dental høsten 2022. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og programmer for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!