Velkommen til

Oris Dental Farmannsgate (Fredrikstad sentrum)

Åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Farmannsgate er en klinikk for hele familien – med både allmenntannlege og reguleringstannlege, midt i hjertet av Fredrikstad!

Hos oss blir du møtt av ansatte som gir deg skånsom og god tannpleie. Vi gjør vårt ytterste for at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt under tannlegebesøket.

Allmenntannlege Olav Grønstad og kjeveortoped (reguleringstannlege) Marie Grønstad kan hjelpe deg med å ivareta god munnhelse, og behandle alt fra tannstein og dårlig ånde til tannkjøttbetennelse, usynlig tannregulering (Invisalign) og tradisjonell tannregulering.

Kjeveortoped i Fredrikstad

Kjeveortoped Marie Grønstad tilbyr det meste innen kjeveortopedi (tannregulering) fra usynlig tannregulering til tradisjonell tannregulering for både barn, unge og voksne. Du kan komme til oss med eller uten henvisning.

Velkommen til oss!

Tannlegeskrekk?

Er du engstelig for å gå til tannlegen? Hos Oris Dental Farmannsgate skal du føle deg trygg på at vi har god erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk (odontofobi), tar oss ekstra god tid til å lytte til dine behov, og ønsker å finne en løsning på hvordan vi kan hjelpe deg med å gi deg smertefri behandling – sammen.

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi svarer gjerne på dine spørsmål, og gir deg den informasjonen du behøver for å ivareta egen tannhelse. Du er også hjertelig velkommen til å stikke innom klinikken vår for en prat.

Akutt behov for tannlege i Fredrikstad

Har du akutte tannsmerter som tannverk, en knekt tann, en fylling som har falt ut, eller en tannbyll? Da bør du oppsøke hjelp så snart som mulig. Vi har som mål å hjelpe akutte pasienter samme dag. Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime fortest mulig.

Les mer om akutt tannbehandling her. Her finner du nyttig informasjon og gode tips ved akutte tannsmerter.

Ta regelmessig tannsjekk hos oss

Vi anbefaler at en tannsjekk foretas regelmessig. Ved en slik undersøkelse blir det tatt røntgenbilder og tenner og munnhule blir undersøkt for skade og sykdom. Ved regelmessige undersøkelser vil skade og sykdom kunne oppdages på et tidlig tidspunkt, noe som kan spare både helse og lommebok.

Ønsker du at vi skal minne deg på når det er på tide men en ny tannsjekk? Gi beskjed til din behandler, så sender vi deg en sms når det er tid for å besøke oss igjen.

Hvor ofte du blir kalt inn til undersøkelse avgjør du selv – i samråd med din behandler.

Slik finner du frem til Oris Dental Farmannsgate

Klinikken ligger sentralt til i  Farmannsgate 2, men har inngang på baksiden av bygget. 3. etg

Bil: Parkering på DNB-taket i samme bygg med inngang til klinikken

Buss: Fredrikstad bussterminal er 100 m unna

En del av Norges største tannlegekjede, Oris Dental – Tidligere Tannlegene Grønstad

I begynnelsen av 2023 ble Tannlegene Grønstad og Reguleringsklinikken slått sammen til Oris Dental Farmannsgate.

Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Del opp, eller få hjelp med betalingen

Hos oss kan du betale med Vipps, kort, kontanter eller motta faktura. Du har også mulighet til å dele opp betalingen, rentefritt. Dersom du har betalingsutfordringer, kan NAV i noen tilfeller dekke nødvendig tannbehandling. Kontakt oss for mer informasjon.

Les mer om betalingsmuligheter og HELFO under.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Olav Grønstad

Avdelingsleder/ Tannlege

Janne Martinsen

Klinikkkoordinator

Marie Grønstad

Spesialist i ortodonti

Gry Jeanette Jacobsen

Kjeveortopedisk assistent

Julie Alstrup Barth

Kjeveortopedisk assistent

Sara Engset

Tannpleier