VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Få konsultasjon hos kjeveortoped

Lang erfaring innen kjeveortopedi

Vi  er spesialister innen kjeveortopedi og tannregulering, men tilbyr også allmenn tannbehandling.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag!

Bestill konsultasjon

Din tannlege i Bergen

Vi har tannleger, tannpleiere og spesialister, og er et av landets største tannlegesenter. Med det siste innen moderne utstyr, sørger vi for at behandlingen din er både effektiv og komfortabel.

Vi utfører alle vanlige tjenester for allmennpraktiserende tannleger, men har i tillegg spesialkompetanse innenfor flere områder. Tilbudet innbefatter lystgass, kirurgi, akutt tannbehandling, amalgamsanering og estetisk tannbehandling. I tillegg har vi kompetanse til å gjennomføre komplett rehabilitering av tannsett, samt behandling av tannkjøttsykdommer.

Og du, vi har åpent 365 dager i året – noe som gjør at vi har landets rauseste åpningstider!

Vi er din tannlege i Bergen og på Åsane. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Bergen

Ved behov for akutt tannlege er det best å ringe oss direkte. Vi har lang erfaring med å ta imot pasienter med skader og tannverk. Enten det er tannsmerte, estetikk som må rettes opp eller andre akutte tannproblemer, så vil vi gjøre vårt beste for å gi deg tannbehandling så fort som mulig.

Ring oss for akutt time hos tannlege i dag, og etter du har fått bekreftet time oppfordrer vi deg til å lese vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Meget bra og profesjonell behandling ved trekking av visdomstenner. Anbefales til alle med tannlegeskrekk»

«Anbefales! Satt fast noe mellom tennene som jeg ikke fikk ut. Dette skjedde så klart 1.juledag. Heldigvis har Oris Dental Arken Åsane åpent alle dager hele året. Jeg fikk god og rask hjelp og de ansatte er veldig hyggelig og imøtekommende. Oppstår noe akutt igjen, så vet jeg hvor jeg skal henvende meg.»

«Jeg kan anbefale alle å gå hit! Flinke og hyggelige ansatte som får deg til å føle at du er i trygge hender fra første stund.»