VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Akutt kjeveortopedi?

Informasjon til foreldre og ungdom om regulering og akutt kjeveortopedi.

Mange unge har regulering, og kan oppleve utfordringer med reguleringen som kan skape irritasjon og ubehag. Vi kommer derfor med følgende tips og råd, hvis noe skulle skje med reguleringen i denne perioden.

Løs kloss/bracket: Dette er ikke farlig, men er det plagsomt kan man prøve å løsne klossen fra buen og vippe den av (dvs åpne «døra» på klossen/dra den ned slik at buen er løs).
Dersom buen stikker/gnager: Ved ubehag pga at buen eller annet på reguleringen stikker eller det gnager kan dere prøve å klippe buen med en negletang e.l., eventuelt bruke voks der det stikker eller gnager. Ved bruk av voks er det viktig at det er så tørt som mulig der dere plasserer voksen.

Om oss

Vi har tannleger, tannpleiere og spesialister og er et av landets største tannlegesenter. Med det siste innen moderne utstyr, sørger vi for at behandlingen din er både effektiv og komfortabel.

Vi utfører alle vanlige tjenester for allmennpraktiserende tannleger, men har i tillegg spesialkompetanse innenfor flere områder. Tilbudet innbefatter lystgass, kirurgi, akutt tannbehandling, amalgamsanering og estetisk tannbehandling. I tillegg har vi kompetanse til å gjennomføre komplett rehabilitering av tannsett, samt behandling av tannkjøttsykdommer.

Vi er din tannlege i Bergen og du finner oss i 4. etg på Åsane Storsenter.
Og du, vi har åpent 365 dager i året!

Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Meget bra og profesjonell behandling ved trekking av visdomstenner. Anbefales til alle med tannlegeskrekk»

«Anbefales! Satt fast noe mellom tennene som jeg ikke fikk ut. Dette skjedde så klart 1.juledag. Heldigvis har Oris Dental Arken Åsane åpent alle dager hele året. Jeg fikk god og rask hjelp og de ansatte er veldig hyggelig og imøtekommende. Oppstår noe akutt igjen, så vet jeg hvor jeg skal henvende meg.»

«Jeg kan anbefale alle å gå hit! Flinke og hyggelige ansatte som får deg til å føle at du er i trygge hender fra første stund.»