VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Vi tilbyr nå tannregulering for barn og voksne!

Kjeveortoped Yngvil Zachrisson og hennes team har blitt en del av Oris Dental Aker Brygge. Vi har ingen ventetid for konsultasjon, ta kontakt for timebestilling (NB! Stengt grunnet COVID-19!)

Informasjon til foreldre og ungdom om regulering og akutt kjeveortopedi.

Mange unge har regulering, og kan oppleve utfordringer med reguleringen som kan skape irritasjon og ubehag. Vi kommer derfor med følgende tips og råd, hvis noe skulle skje med reguleringen i denne perioden.

Løs kloss/bracket: Dette er ikke farlig, men er det plagsomt kan man prøve å løsne klossen fra buen og vippe den av (dvs åpne «døra» på klossen/dra den ned slik at buen er løs).

Dersom buen stikker/gnager:
Ved ubehag pga at buen eller annet på reguleringen stikker eller det gnager kan dere prøve å klippe buen med en negletang e.l., eventuelt bruke voks der det stikker eller gnager. Ved bruk av voks er det viktig at det er så tørt som mulig der dere plasserer voksen.

Dersom du likevel må oppsøke kjeveortoped, ber vi deg kontakte vår avdeling på Bryn Senter.

Oris Dental Bryn
Østensjøveien 79, 0667 Oslo
Mail: bryn@orisdental.no
Tlf: 22 27 82 22

Om oss

Oris Dental Aker Brygge ligger sentralt plassert på Aker Brygge med kort avstand til buss, tog og båt. På klinikken jobber det i dag 5 godt kvalifiserte tannleger, 1 tannpleier samt et kjeveortopedisk team bestående av kjerveortoped, tannlege, 2 tannpleiere og 2 tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god behandling som mulig samt gi deg den beste service og omtanke.

Vi tilbyr, i tillegg til alle former for vanlig tannbehandling, spesialtjenester som kjeveortopedi, Invisalign, implantatbehandling og narkosebehandling.

Oris Dental Aker Brygge har 6 moderne og flotte behandlingsrom samt kjeveortopedisk avdeling med 3 behandlingstoler, og vi har det siste innen nytt og moderne utstyr.

Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar ellers regelmessig på kurs og kongresser i inn- og utland.
Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Veldig bra tannlege! Kristian var svært nøyaktig, faglig god og stødig på handen. Plus for fleksible tider og godt pris på behandlingen. Anbefales»

«Dyktige tannleger og helsepersonell. Tar godt imot deg, informerer godt. Veldig fornøyd, blir å bruke Oris Dental i fremtiden»

«Veldig fornøyd med egne behandlinger hos tannlegen, samt for to barn som går til kjeveortoped. Grundige undersøkelser, god informasjon og hyggelige folk. God behandling. Fine lokaler og atmosfære. Har vært kunde lenge.»