VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Skal du til kjeveortoped?

Vår kjeveortoped Yngvil Zachrisson og hennes dyktige team kan endelig hjelpe alle våre pasienter igjen. Vi vil fortløpende kalle inn alle pasienter som har startet behandling, og pasienter som har vært til konsultasjon og er klare for behandlingsstart.

Det kan være noe ventetid for pasienter som skal til konsultasjon. I mellomtiden er du hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål. Du kan også lese mer om tannregulering for barn, tannregulering for voksne og usynlig tannregulering her. 

Din tannlege på Aker Brygge

Oris Dental Aker Brygge ligger sentralt plassert på Aker Brygge med kort avstand til buss, tog og båt. På klinikken jobber det i dag 5 godt kvalifiserte tannleger, 1 tannpleier samt et kjeveortopedisk team bestående av kjerveortoped, tannlege, 2 tannpleiere og 2 tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god behandling som mulig samt gi deg den beste service og omtanke.

Vi tilbyr, i tillegg til alle former for vanlig tannbehandling, spesialtjenester som kjeveortopedi, Invisalign, implantatbehandling og narkosebehandling.

Oris Dental Aker Brygge har 6 moderne og flotte behandlingsrom samt kjeveortopedisk avdeling med 3 behandlingstoler, og vi har det siste innen nytt og moderne utstyr.

Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar ellers på kurs og kongresser i inn- og utland.

Vi er din tannlege i Oslo sentrum. Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Veldig bra tannlege! Kristian var svært nøyaktig, faglig god og stødig på handen. Plus for fleksible tider og godt pris på behandlingen. Anbefales»

«Dyktige tannleger og helsepersonell. Tar godt imot deg, informerer godt. Veldig fornøyd, blir å bruke Oris Dental i fremtiden»

«Veldig fornøyd med egne behandlinger hos tannlegen, samt for to barn som går til kjeveortoped. Grundige undersøkelser, god informasjon og hyggelige folk. God behandling. Fine lokaler og atmosfære. Har vært kunde lenge.»