VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Skal du til kjeveortoped? 

Tannregulering er en behandlingsmåte som benyttes for å korrigere bittfeil eller tenner som vokser skjevt. Vårt mål er alltid å skape et godt bitt og et flott smil! Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål.

Få mer informasjon om tannregulering for barn

10% Studentrabatt hos vår tannlege

Vi er din studenttannlege og gir deg 10% rabatt på tannbehandling.

En undersøkelse med røntgen og enkel rens koster kun 450 kroner for studenter.

Husk studentbevis!

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke tannteknikerarbeid.

Les mer om studentrabatt

Din tannlege på Aker Brygge

Oris Dental Aker Brygge ligger plassert sentralt på Aker Brygge med kort avstand til buss, tog og båt. På klinikken jobber det i dag 5 godt kvalifiserte tannleger og 1 tannpleier. Vi har også et kjeveortopedisk team bestående av kjerveortoped, tannlege, 2 tannpleiere og 2 tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god tannbehandling som mulig, samt gi deg den beste service og omtanke.

I tillegg til alle former for vanlig tannbehandling, tilbyr vi spesialisttjenester innen kjeveortopedi, Invisalign, tannimplantat og tannbehandling under narkose.

Oris Dental Aker Brygge har 6 moderne og flotte behandlingsrom, samt kjeveortopedisk avdeling med 3 behandlingstoler. Vi har det siste innen nytt og moderne utstyr.

Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar ellers på kurs og kongresser i inn- og utland.

Vi er din tannlege i Oslo sentrum. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Aker brygge

Ved akutt behov for tannlege på Aker Brygge kan du ringe oss! Vi har tannlegevakt 365 dager i året.

Typiske årsaker til behov for akutt tannlege:

  • Løs tann
  • Knekt tann
  • Utslått tann
  • Misten en tannfylling
  • Tannpine og tannsmerter
  • Mistet tannkrone eller tannbro
  • Noe sitter fast mellom tennene

Etter du har fått time for akutt tannlege på Aker Brygge, så oppfordrer vi deg til å lese nyttig tips for akutt behov for tannlege her. Det er ting som kan være greit å vite i forkant av en akutt tannbehandling.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Veldig bra tannlege! Kristian var svært nøyaktig, faglig god og stødig på handen. Plus for fleksible tider og godt pris på behandlingen. Anbefales»

«Dyktige tannleger og helsepersonell. Tar godt imot deg, informerer godt. Veldig fornøyd, blir å bruke Oris Dental i fremtiden»

«Veldig fornøyd med egne behandlinger hos tannlegen, samt for to barn som går til kjeveortoped. Grundige undersøkelser, god informasjon og hyggelige folk. God behandling. Fine lokaler og atmosfære. Har vært kunde lenge.»