VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Velkommen til
Oris Dental Aker Brygge

Våre åpningstider

Mandag-Onsdag 08.00-20.00
Torsdag-Fredag 08.00-15.30
Telefonen er åpen mandag-fredag 08.00-15.30

Adresse
Grundingen 6, 6 etg, 0250 Oslo

Kampanjetilbud på tannbehandling

Gå julen i møte med et smil! Nå får du kjempegode kampanjetilbud på flere av våre klinikker i Oslo. 

Book time i dag og sikre deg behandling til rabattert pris. Timen må bookes innen 8. desember og benyttes innen 31.01.2020.

O smil med din glede!

Sjekk ut våre gode kampanjetilbud!

Kampanjer

SE ALLE KAMPANJER

Om oss

Oris Dental Aker Brygge ligger sentralt plassert på Aker Brygge med kort avstand til buss, tog og båt. På klinikken jobber det i dag 5 godt kvalifiserte tannleger, 1 tannpleier samt et kjeveortopedisk team bestående av kjerveortoped, tannlege, 2 tannpleiere og 2 tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god behandling som mulig samt gi deg den beste service og omtanke.

Vi tilbyr, i tillegg til alle former for vanlig tannbehandling, spesialtjenester som kjeveortopedi, Invisalign, implantatbehandling og narkosebehandling.

Oris Dental Aker Brygge har 6 moderne og flotte behandlingsrom samt kjeveortopedisk avdeling med 3 behandlingstoler, og vi har det siste innen nytt og moderne utstyr.

Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar ellers regelmessig på kurs og kongresser i inn- og utland.
Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde kunder

«Jeg har nylig vært til tannbehandling hos Stian Kanestrøm, og det ble en god og fin opplevelse. Jeg har slitt med tannlegeskrekk i mange år, og det problemet tok Stian på ramme alvor. Maken til omsorg og profesjonalitet skal man lete lenge etter! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg oppdaget Oris Dental Aker Brygge, og kan anbefale de på det sterkeste.»

«Veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk. Tannlegen fikk meg til å slappe av og alle som jobbet der var veldig hyggelige. Anbefaler Oris Dental Aker Brygge til alle, spesielt de som har tannlegeskrekk.»

«Kunne ikke fått bedre behandling etter fjerning av visdomstenner i dag. Tannlegen var utrolig flink og jeg følte meg godt i varetatt når jeg i utgangspunktet ikke liker å gå til tannlegen!»