Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 20:00
Tirsdag 08:00 - 20:00
Onsdag 08:00 - 20:00
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 15:30

Andre åpningstider

Mandag 8. juli 08:00 - 15:30
Tirsdag 9. juli 08:00 - 15:30
Onsdag 10. juli 08:00 - 15:30
Torsdag 11. juli 08:00 - 15:30
Fredag 12. juli 08:00 - 15:30
Mandag 15. juli 08:00 - 15:30
Tirsdag 16. juli 08:00 - 15:30
Onsdag 17. juli 08:00 - 15:30
Torsdag 18. juli 08:00 - 15:30
Fredag 19. juli 08:00 - 15:30

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Aker Brygge ligger plassert sentralt på Aker Brygge med kort avstand til buss, tog og båt. På klinikken jobber det godt kvalifiserte tannleger og tannpleiere.

Vi tilbyr alle former for tannbehandling, med spesialisttjenester for usynlig tannregulering, tannimplantat og tannbehandling under narkose. Det er også en egen kjeveortopedisk avdeling ved tannklinikken.

Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved å regelmessig holde interne kurs, samt deltar på kurs og kongresser i både inn- og utland.

Akutt behov for tannlege?

Ved akutt behov for tannlege på Aker Brygge kan du ringe oss direkte! Er du i akutt behov for tannlege utenfor våre ordinære åpningstider kan du ta kontakt med vår tannlegevakt i Oslo.

Etter du har fått time for akutt tannlege på Aker Brygge, så oppfordrer vi deg til å lese nyttig tips for akutt behov for tannlege her. Det er ting som kan være greit å vite i forkant av en akutt tannbehandling.

Vi er din tannlege i Oslo sentrum. Velkommen til oss!

Kjeveortoped på Aker Brygge

Vi har et kjeveortopedisk team på Aker Brygge, bestående av kjerveortoped, tannlege, tannpleiere og tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god tannbehandling som mulig, samt gi deg den beste service og omtanke.

Ved kjeveortopedisk behandling får hver pasient en fast tannpleier, som instruerer pasient og eventuelt foresatte. Våre tannpleiere har lang erfaring med tannregulering, og bistår kjeveortoped med montering av reguleringsapparat.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Tina Skjøld

Avdelingsleder

Yngvil Zachrisson

Spesialist i kjeveortopedi

Stian Solli Kanestrøm

Tannlege

Gunvor Askjem Barstad

Spesialist i kjeveortopedi

Kjersti Anfinnsen

Tannlege

Kristian Lunde

Tannlege

Karoline Rebne

Tannlege

Heidi Strøm

Tannpleier

Inger Øverland Martinsen

Tannpleier