VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Velkommen til
Oris Dental Aker Brygge

Våre åpningstider

Mandag-Torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-15.30
Lørdag 10.00-14.00
Søndag 10.00-13.00 (Tannlegevakt på telefon)

Akutt hjelp?
Vi tilbyr tannlegevakt 365 dager i året.
Ta kontakt på tlf 22 83 82 00.

Les mer om tannlegevakt i Oslo

Adresse
Grundingen 6, 6 etg, 0250 Oslo

 

Vi tilbyr nå tannregulering for barn og voksne!

Kjeveortoped Yngvil Zachrisson og hennes team har blitt en del av Oris Dental Aker Brygge. Vi har ingen ventetid for konsultasjon, ta kontakt for timebestilling!

Les mer om tannregulering her!

Om oss

Oris Dental Aker Brygge ligger sentralt plassert på Aker Brygge med kort avstand til buss, tog og båt. På klinikken jobber det i dag 5 godt kvalifiserte tannleger, 1 tannpleier samt et kjeveortopedisk team bestående av kjerveortoped, tannlege, 2 tannpleiere og 2 tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god behandling som mulig samt gi deg den beste service og omtanke.

Vi tilbyr, i tillegg til alle former for vanlig tannbehandling, spesialtjenester som kjeveortopedi, Invisalign, implantatbehandling og narkosebehandling.

Oris Dental Aker Brygge har 6 moderne og flotte behandlingsrom samt kjeveortopedisk avdeling med 3 behandlingstoler, og vi har det siste innen nytt og moderne utstyr.

Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar ellers regelmessig på kurs og kongresser i inn- og utland.
Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter