Bestill time
Se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Aker Brygge

Grundingen 6
0250  Oslo

Åpningstider

Mandag 08:00 – 20:00
Tirsdag 08:00 – 20:00
Onsdag 08:00 – 20:00
Torsdag 08:00 – 15:30
Fredag 08:00 – 15:30

Din tannlege på Aker Brygge

Oris Dental Aker Brygge ligger plassert sentralt på Aker Brygge med kort avstand til buss, tog og båt. På klinikken jobber det godt kvalifiserte tannleger og tannpleiere.

Vi tilbyr alle former for tannbehandling, med spesialisttjenester for usynlig tannregulering, tannimplantat og tannbehandling under narkose. Det er også en egen kjeveortopedisk avdeling ved tannklinikken.

Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved å regelmessig holde interne kurs, samt deltar på kurs og kongresser i både inn- og utland.

«Veldig fornøyd med egne behandlinger hos tannlegen, samt for to barn som går til kjeveortoped. Grundige undersøkelser, god informasjon og hyggelige folk. God behandling. Fine lokaler og atmosfære. Har vært kunde lenge.»

Akutt behov for tannlege?

Ved akutt behov for tannlege på Aker Brygge kan du ringe oss direkte! Er du i akutt behov for tannlege utenfor våre ordinære åpningstider kan du ta kontakt med vår tannlegevakt i Oslo.

Etter du har fått time for akutt tannlege på Aker Brygge, så oppfordrer vi deg til å lese nyttig tips for akutt behov for tannlege her. Det er ting som kan være greit å vite i forkant av en akutt tannbehandling.

Vi er din tannlege i Oslo sentrum. Velkommen til oss!

Kjeveortoped på Aker Brygge

Vi har et kjeveortopedisk team på Aker Brygge, bestående av kjerveortoped, tannlege, tannpleiere og tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god tannbehandling som mulig, samt gi deg den beste service og omtanke.

Ved kjeveortopedisk behandling får hver pasient en fast tannpleier, som instruerer pasient og eventuelt foresatte. Våre tannpleiere har lang erfaring med tannregulering, og bistår kjeveortoped med montering av reguleringsapparat.

Vis mer Vis mindre

Kristian Lunde flyttet sin praksis til Oris Dental Aker Brygge

Tannlege Kristian Lunde har blitt en del av Oris Dental og flyttet sin praksis til våre flotte og moderne lokaler på Aker Brygge den 08.04.19. Tannhelsesekretær Felicia Oxåker og tannlege Caroline Lemtun Hall fulgte også med.

Gratis konsultasjon for usynlig tannregulering

Få rettere smil på under 12 mnd.
Med tannlege Sebastian
Invisalign Diamond Provider

Les mer

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer