Om klinikken

Ved Oris Dental Sandsli gir kjeveortoped Marko deg muligheten til å velge mellom konvensjonell tannregulering (synlig), usynlig tannregulering, såkalt lingval tannregulering, og aligner skinnebehandling.

Vår kjeveortoped er en av de mest erfarne behandlere i Skandinavia for lingval kjeveortopedi. Han er også veileder for andre kjeveortopeder som vil lære seg denne behandlingsmetodikken.

Marko har lang erfaring med større rehabiliteringer av tannsett, og har hjulpet mange pasienter å få smilet sitt tilbake.

En god del kjeveortopedisk behandling utløser refusjon fra Helfo, spesielt hos barn, og dette er vi behjelpelig med.

Det er ingen aldersbegrensning for å få behandling hos oss, alle er velkomne!

Akutt behov for tannlege på Sandsli?

Ved akutt behov for hjelp med din tannregulering, henvender du deg til klinikken direkte i åpningstider. Vi strekker oss langt for å gi deg akutt hjelp så raskt som mulig for å få deg smertefri.

Tannlegevakt i Bergen

Om du ikke får tak i oss på en helligdag eller ved ferie, kan du kontakte tannlegevakten ved Oris Dental Arken Åsane i Bergen, der kan vi også bistå med kjeveortopedisk akutthjelp.

Hos vår søsterklinikk på Arken kan du også få akutthjelp ved andre problemer som gjelder dine tenner.

Toppe Tannregulering er nå en del av Oris Dental

I januar 2022 ble Toppe tannregulering en del av Oris Dental, og heter nå Oris Dental Sandsli Tannregulering.

Marko Scepanovic, vår Kjeveortoped ved Toppe Tannregulering, har jobbet ved Oris Dental Arken Åsane over lengre tid. Gleden var derfor stor når klinikken ønsket å bli en del av Oris Dental.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du første tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Marko Scepanovic

Specialist in Orthodontics

Katja Karpova

Dental hygienist

Zukhra Medova

Dental hygienist