Bestill time
Spesialist i kjeveortopedi Marko Scepanovic står i behandlingsrommet på Oris Dental Sandsli, hvor han behandler barn, ungdom og voksne. Han gjør avanserte tannreguleringer av tannstilling og bitt.
se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Sandsli Tannregulering

Sandslihaugen 10
5254  Sandsli

Åpningstider

Mandag 16:00 – 20:00
Tirsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 16:00

Din kjeveortoped på Sandsli

Ved Oris Dental Sandsli gir kjeveortoped Marko deg muligheten til å velge mellom konvensjonell tannregulering (synlig), usynlig tannregulering, såkalt lingval tannregulering, og aligner skinnebehandling.

Vår kjeveortoped er en av de mest erfarne behandlere i Skandinavia for lingval kjeveortopedi. Han er også veileder for andre kjeveortopeder som vil lære seg denne behandlingsmetodikken.

Marko har lang erfaring med større rehabiliteringer av tannsett, og har hjulpet mange pasienter å få smilet sitt tilbake.

En god del kjeveortopedisk behandling utløser refusjon fra Helfo, spesielt hos barn, og dette er vi behjelpelig med.

Det er ingen aldersbegrensning for å få behandling hos oss, alle er velkomne!

Akutt behov for tannlege på Sandsli?

Ved akutt behov for hjelp med din tannregulering, henvender du deg til klinikken direkte i åpningstider. Vi strekker oss langt for å gi deg akutt hjelp så raskt som mulig for å få deg smertefri.«En mer service innstilt, varm og inkluderende menneske skal du lete lenge etter. Kan anbefales på det sterkeste!»

– Andree

Tannlegevakt i Bergen

Om du ikke får tak i oss på en helligdag eller ved ferie, kan du kontakte tannlegevakten ved Oris Dental Arken Åsane i Bergen, der kan vi også bistå med kjeveortopedisk akutthjelp.

Hos vår søsterklinikk på Arken kan du også få akutthjelp ved andre problemer som gjelder dine tenner.

Vis mer Vis mindre

Toppe Tannregulering er nå en del av Oris Dental

I januar 2022 ble Toppe tannregulering en del av Oris Dental, og heter nå Oris Dental Sandsli Tannregulering.

Marko Scepanovic, vår Kjeveortoped ved Toppe Tannregulering, har jobbet ved Oris Dental Arken Åsane over lengre tid. Gleden var derfor stor når klinikken ønsket å bli en del av Oris Dental.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!