VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

 

 

 

10% Studentrabatt hos vår tannlege

Vi er din studenttannlege og gir deg 10% rabatt på tannbehandling.

En undersøkelse med røntgen og enkel rens koster kun 450 kroner for studenter.

Husk studentbevis!

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke tannteknikerarbeid.

Les mer om studentrabatt

Din tannlege på Stovner

Oris Dental Rommen er et moderne tannlegesenter som utfører alle typer tannbehandling. Med en tannlege hos oss på Rommen er du sikret omsorgsfull tannbehandling i trygge omgivelser.

Vi utfører alle typer behandlinger og konsentrerer oss på kvalitet, service, smertefri- og behagelig behandling. Vi har kompetanse og erfaring med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Spør oss om du er nysgjerrig, vil bytte tannlege eller ønsker mer kunnskap om tenner og munnhule. Vi svarer på alle spørsmål du har om tannhelse. Vårt mål er å forebygge sykdommer og fremme en god munnhelse.

Vi er din tannlege på Stovner. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Rommen

Om du er i akutt behov for tannlege på Rommen kan du ringe oss direkte. Er du engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye tenner, er det vare å ta kontakt. Vi kan hjelpe deg! Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg akutt tannbehandling så fort det lar seg gjøre, som oftest på samme dag!

Når du har fått bekreftet time hos vår tannlege, så anbefaler vi å lese artikkelen Akutt behov for tannlege.

Tannlegesenter på Grorud og Stovner

Tannlegesenteret er lett tilgjengelig på østsiden av Oslo. Om du kjører hit med bil er det muligheter for gratis parkering. Om du benytter kollektiv transport finner du oss i nær tilknytning til t-bane og buss.

Få time hos vår tannlege kjapt

Klinikken er utstyrt med 5 behandlingsrom som dekker alle behov innen profesjonen, skreddersydd på best mulig måte for å kunne hjelpe deg! Dette gjør at vi kan tilby time hos tannlege på kort varsel, og i mange tilfeller på samme dag.

Her får du alt fra rutinekontroller og tannrens, til fullstendig gjenoppbygging av tannløse kjever. Alt dette med deg som pasient i sentrum, hvor vi vil gjøre vårt absolutt beste for at du skal få en smertefri behandling.

Vi ser frem til å høre fra deg.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Jeg har alltid slitt med tannlegeskrekk, og har stort sett besvimt hver gang jeg har vært hos tannlegen. Men etter jeg begynte å gå til Rommen klarer jeg å endelig gå til tannlegen igjen! Super hyggelige folk»

«Dyktige tannleger og tannpleiere. De er flinke til å forklare hva som skal skje under behandlingen. En blir veldig godt ivaretatt.»

«Har brukt dette tannlegesenteret i mange år og er alltid veldig fornøyd. Blir alltid ønsket velkommen med et smil og gode ord, det samme når jeg går. Flinke tannleger og tannpleiere. Her fortsetter jeg i mange år.»