VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Velkommen til
Oris Dental Rommen

Våre åpningstider

Mandag-fredag 07.00-20.00
Lørdag 10.00-15.00

Adresse
Nedre Rommen 5c, 0988 Oslo
(Oppgang B & C, 3. etg.)

Tannlegeskrekk? Vi kan hjelpe deg!

Tannlegeskrekk er noe mange sliter med og som fører til at man unngår å oppsøke tannlege. Det er viktig for våre tannleger at du føler deg trygg hos oss. På Rommen Tannlegesenter har du som pasient alltid full kontroll over tannbehandlingen. Våre behandlere har lang erfaring når det gjelder å behandle pasienter som lider av […]

Bestill time

Om oss

Oris Dental Rommen er et moderne tannlegesenter som utfører alle typer tannbehandling. Vårt mål er å forebygge sykdommer og fremme en god munnhelse. Vi utfører alle typer behandlinger og konsentrerer oss på kvalitet, service, smertefri- og behagelig behandling. Vi har kompetanse og erfaring med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg! Tannlegesenteret er lett tilgjengelig med bil (gratis parkeringsmuligheter) og tbane/buss.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde kunder

«Fantastisk opplevelse etter at vi var her en fredags ettermiddag/ kveld. Vi måtte dra hit etter at sønnen vår slo seg i bhg og måtte ha akutt tannlegehjelp. Amir var rolig, flink og vant vår fulle tillit. Anbefales på det varmeste.»