VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

 

 

 

Om oss

Oris Dental Rommen er et moderne tannlegesenter som utfører alle typer tannbehandling. Vårt mål er å forebygge sykdommer og fremme en god munnhelse. Vi utfører alle typer behandlinger og konsentrerer oss på kvalitet, service, smertefri- og behagelig behandling. Vi har kompetanse og erfaring med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg! Tannlegesenteret er lett tilgjengelig med bil (gratis parkeringsmuligheter) og tbane/buss.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Jeg har alltid slitt med tannlegeskrekk, og har stort sett besvimt hver gang jeg har vært hos tannlegen. Men etter jeg begynte å gå til Rommen klarer jeg å endelig gå til tannlegen igjen! Super hyggelige folk»

«Dyktige tannleger og tannpleiere. De er flinke til å forklare hva som skal skje under behandlingen. En blir veldig godt ivaretatt.»

«Har brukt dette tannlegesenteret i mange år og er alltid veldig fornøyd. Blir alltid ønsket velkommen med et smil og gode ord, det samme når jeg går. Flinke tannleger og tannpleiere. Her fortsetter jeg i mange år.»