Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 18:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00

Andre åpningstider

Mandag 20. mai Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Hos oss utfører vi alt innen tannbehandling. Vi holder til i lyse, moderne lokaler. Klinikken ligger praktisk til med gratis parkering og kort avstand til bussholdeplass og T-banestopp.

Vi gjør vårt beste for å yte service av beste kvalitet, og har alltid pasienten i fokus. Med lang erfaring og gode rutiner er vi godt rustet for å hjelpe deg med det du trenger, også deg med tannlegeskrekk.

Har du spørsmål svarer du har om tannhelse. Vårt mål er å forebygge sykdommer og fremme en god munnhelse.

Velkommen til oss!

Tannbehandlere som snakker flere språk

Vi har ansatte som snakker følgende språk i tillegg til norsk:

  • Arabisk
  • Bosnisk
  • Kroatisk
  • Serbisk
  • Svensk
  • Urdu
  • Vietnamesisk

Spør oss om du er nysgjerrig eller ønsker å bytte fasttannlege.

Tannbehandling utenfor åpningstid

Vi strekker oss langt for å gi deg tannbehandling når du trenger det mest. Spør oss ved behov for tannlegetime utenfor for ordinære åpningstider, så legger vi til rette for det.

Finn frem til Oris Dental Rommen

Du finner oss på baksiden av Nedre Rommen næringspark, inngang C.

T-bane – 350 meter til T-banestopp Rommen
Buss – 200 meter til busstopp: Rommen
Parkering – Gratis parkering på plasser merket med Oris Dental.

Husk gyldig parkeringsbevis synlig i frontruten når du parkerer på en av våre Oris Dental-parkeringsplasser for å unngå parkeringsbot. Parkeringsbevis kan hentes i resepsjonen.

Om alle våre parkeringsplasser er opptatt kan du parkere på parkeringsplassen i Nedre Rommen gaten. Her gjelder dessverre ikke parkeringsbeviset, så her må du betale. Parkeringsautomaten finner du nær inngang C.

Akutt behov for tannlege?

Klinikken har i langåpent to dager i uken. Har du likevel behov for tannlegetime utenfor våre ordinære åpningstider, strekker vi oss langt for å imøtekomme deg på dette.

Har du akutt behov for tannlegehjelp garanterer vi deg time på dagen. Ta kontakt med oss per telefon dersom du ikke finner ledig time i vår online-booking.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.