VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

 

 

 

Kun 490,- for Tannundersøkelse med røntgen og enkel rens

Om det er mer enn ett år siden sist du fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen.

Nå har vi tilbud på tannlegeundersøkelse med røntgen og enkel rens til kun 490 kroner!

 

Les mer om tilbudet

10% Studentrabatt hos vår tannlege

Vi er din studenttannlege og gir deg 10% rabatt på tannbehandling.

En undersøkelse med røntgen og enkel rens koster kun 450 kroner for studenter.

Husk studentbevis!

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke tannteknikerarbeid.

Les mer om studentrabatt

Din tannlege på Stovner

Oris Dental Rommen er et moderne tannlegesenter som utfører alle typer tannbehandling. Vårt mål er å forebygge sykdommer og fremme en god munnhelse. Vi utfører alle typer behandlinger og konsentrerer oss på kvalitet, service, smertefri- og behagelig behandling. Vi har kompetanse og erfaring med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Vi er din tannlege på Stovner. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Rommen

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg! Tannlegesenteret er lett tilgjengelig på østsiden av Oslo. Om du kjører hit med bil er det muligheter for gratis parkering. Om du benytter kollektiv transport finner du oss i nær tilknytning til t-bane og buss.

Klinikken er utstyrt med 5 behandlingsrom som dekker alle behov innen profesjonen, skreddersydd for på best mulig måte å kunne hjelpe deg! Alt fra rutinekontroller og vanlig tannrens, til fullstendig gjenoppbygging av tannløse kjever. Alt dette med pasienten i sentrum og fokus på smertefri behandling.

Vi ser frem til å høre fra deg.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Jeg har alltid slitt med tannlegeskrekk, og har stort sett besvimt hver gang jeg har vært hos tannlegen. Men etter jeg begynte å gå til Rommen klarer jeg å endelig gå til tannlegen igjen! Super hyggelige folk»

«Dyktige tannleger og tannpleiere. De er flinke til å forklare hva som skal skje under behandlingen. En blir veldig godt ivaretatt.»

«Har brukt dette tannlegesenteret i mange år og er alltid veldig fornøyd. Blir alltid ønsket velkommen med et smil og gode ord, det samme når jeg går. Flinke tannleger og tannpleiere. Her fortsetter jeg i mange år.»