VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Invisalign® - Usynlig tannregulering

Få en helt uforpliktende konsultasjon for Invisalign ® 
En komfortabel, avtagbar og gjennomsiktig tannregulering.

 

• Få ny Invisalign®-skinne hver 14. dag

• Bruk skinnen 22 timer hvert døgn

• Opplev at tennene beveger seg mot ønsket tannstillingen

• Betal kun ved hver behandlingstime

Les mer om Invisalign her

10% Studentrabatt hos vår tannlege

Vi er din studenttannlege og gir deg 10% rabatt på tannbehandling.

En undersøkelse med røntgen og enkel rens koster kun 450 kroner for studenter.

Husk studentbevis!

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke tannteknikerarbeid.

Les mer om studentrabatt

Din tannlege på Lysaker

På vår tannklinikk ved Lysaker Torg har vi flere godt kvalifiserte tannleger og tannpleiere. De gjør sitt ytterst beste for å levere kvalitet, service og ekstra omtanke. I tillegg til normal tannbehandling tilbyr vi tjenester med tannlegespesialister innen kjeveortopedi, usynlig tannregulering (Invisalign), behandling i narkose og lystgass, og behandling av snorking og søvnapné.

Vi tar imot pasienter fra både Oslo og viken. Når du skal besøke tannlege hos oss, får du tilgang på lyse og moderne lokaler rett ved kollektivknutepunktet på Lysaker og E18. Det er kun 5 min med bil fra Oslo sentrum, og vi har gode muligheter for parkering.

Vi har ti moderne og flotte rom for tannbehandling, med det siste innen nytt utstyr. Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert, med regelmessig interne kurs, og deltakelse på seminarer og kongresser i inn- og utland.

Vi er din faste og trygge tannlege på Lysaker. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Lysaker

Akutt behov for tannlege på Lysaker? Ring oss direkte, vi hjelper deg så fort vi kan!

De fleste tilfellene hvor det er behov for akutt tannlegetime er gjerne ved smertefulle skader, men også situasjoner som har påvirket det estetiske smilet. Om du har en løs-, utslått eller knekt tann, akutt tannpine eller andre problemer, så hjelper vi deg gjerne. Vi strekker oss langt for at du skal få nødvendig akutt tannbehandling.

Ring oss i dag for å bestill time for akutt tannlege på Lysaker. Etter du har ringt klinikken anbefaler vi at du leser nyttig tips i artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Skal du til kjeveortoped?

Vi kan endelig hjelpe alle våre pasienter igjen, og vi vil fortløpende kalle inn alle pasienter som har startet behandling, og pasienter som har vært til konsultasjon og er klare for behandlingsstart.

Det kan være noe ventetid for pasienter som skal til konsultasjon. I mellomtiden er du hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål. Du kan også lese mer om tannregulering for barn, tannregulering for voksne og usynlig tannregulering her. 

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Perfekt for deg som er litt engstelig eller har veldig tannlegeskrekk! Behagelige ansatte i alle ledd og utstyr som gjør at tannbehandlingen ikke er ubehagelig eller vond. Det er ingen tvil om at dette er Norges beste tannklinikk!»

«Anbefales på det varmeste! Profesjonelle og hyggelige ansatte og delikate lokaler.»

«Sympatisk, blid, hyggelig, god på dialog, respekt for den enkeltes utfordringer og dyktig. En god opplevelse. Anbefales på det varmeste!»

«Behagelig atmosfære med service og kunnskapsdeling av ypperste klasse! Sentralt, mye for pengene og super oppfølging. Nå GLEDER jeg meg faktisk til å gå til tannlegen.»