VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Velkommen til
Oris Dental Lysaker

Våre åpningstider

Mandag-Torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-15.30

Adresse
Lysaker Torg 5, 1366 Lysaker

Kampanjetilbud!

Nå får du undersøkelse, to røntgen og enkel rens til kun 495 kroner på våre klinikker på Lysaker og Aker Brygge. *Tilbudet gjelder nye pasienter. Spørsmål? Ring oss gjerne! Aker Brygge: 22 83 82 00 Lysaker: 67 12 90 00

Bestill time

Om oss

Vi holder til i lyse og moderne lokaler rett ved kollektivknutepunktet på Lysaker og E18. Det er kun 5 min med bil fra Oslo sentrum og vi har gode parkeringsmuligheter.

På klinikken vår har vi åtte godt kvalifiserte behandlere som gjør sitt ytterste for å levere den beste kvalitet, service og ekstra omtanke. Vi tilbyr i tillegg til vanlig tannbehandling, spesialtjenester som kjeveortopedi, usynlig tannregulering (Invisalign), behandling i narkose og lystgass og behandling av snorking og søvnapné.

Vi har ti moderne og flotte behandlingsrom med det siste innen nytt utstyr, og vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar regelmessig på kurs og kongresser i inn- og utland.
Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde kunder

«Perfekt for deg som er litt engstelig eller har veldig tannlegeskrekk! Behagelige ansatte i alle ledd og utstyr som gjør at tannbehandlingen ikke er ubehagelig eller vond. Det er ingen tvil om at dette er Norges beste tannklinikk!»

«Anbefales på det varmeste! Profesjonelle og hyggelige ansatte og delikate lokaler.»

«Sympatisk, blid, hyggelig, god på dialog, respekt for den enkeltes utfordringer og dyktig. En god opplevelse. Anbefales på det varmeste!»

«Behagelig atmosfære med service og kunnskapsdeling av ypperste klasse! Sentralt, mye for pengene og super oppfølging. Nå GLEDER jeg meg faktisk til å gå til tannlegen.»