Bestill time
Velkommen til

Oris Dental Lysaker

Lysaker torg 5
1366  Lysaker

Åpningstider

Mandag – Onsdag 08:00 – 20:00
Torsdag – Fredag 08:00 – 15:30
Sommertid:
Mandag – Fredag 08:00 – 15:30
5. juli – 6. august

Din tannlege på Lysaker

Ved vår tannklinikk på Lysaker Torg har vi flere godt kvalifiserte tannleger og tannpleiere. De gjør sitt ytterst beste for å levere kvalitet, service og ekstra omtanke.

Vi har ti moderne og flotte rom for tannbehandling, med det siste innen nytt utstyr. Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert, med regelmessig interne kurs, og deltakelse på seminarer og kongresser i inn- og utland.

Våre pasienter kommer primært fra Oslo og viken, men vi ønsker alle velkommen. Vi er din faste og trygge tannlege på Lysaker!

Våre tannbehandlinger og estetikk

I tillegg til normal tannbehandling tilbyr vi tjenester med usynlig tannregulering (Invisalign), behandling i narkose og lystgass, og behandling av snorking og søvnapné.

Vi er dyktige på estetisk tannbehandling, og er en av de tannklinikkene som har lengst erfaring med usynlig tannregulering i Norge.

«Perfekt for deg som er litt engstelig eller har veldig tannlegeskrekk! Behagelige ansatte i alle ledd og utstyr som gjør at tannbehandlingen ikke er ubehagelig eller vond. Det er ingen tvil om at dette er Norges beste tannklinikk!»

Akutt tannlege Lysaker

Akutt behov for tannlege på Lysaker? Ring oss direkte, vi hjelper deg så fort vi kan!

Om du har en løs-, utslått eller knekt tann, akutt tannpine eller andre problemer, så hjelper vi deg gjerne. Vi strekker oss langt for at du skal få nødvendig akutt tannbehandling.

Ring oss i dag for å bestill time for akutt tannlege på Lysaker. Etter du har ringt klinikken anbefaler vi at du leser nyttig tips i artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Vis mer Vis mindre

Finn frem til tannklinikken på Lysaker Torg

Når du skal besøke en tannlege hos oss, får du tilgang på lyse og moderne lokaler rett ved knutepunktet for kollektiv transport på Lysaker og E18. Det er kun 5 min med bil fra Oslo sentrum, og vi har gode muligheter for parkering.

Invisalign clear aligners

Få et rettere smil på under 12 måneder med usynlig tannregulering!

Les mer

Studentrabatt

Hos oss får studenter fast pris på undersøkelse og rabatt på øvrige behandlinger!

Les mer