VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Akutt kjeveortopedi?

Informasjon til foreldre og ungdom om regulering og akutt kjeveortopedi.

Mange unge har regulering, og kan oppleve utfordringer med reguleringen som kan skape irritasjon og ubehag. Vi kommer derfor med følgende tips og råd, hvis noe skulle skje med reguleringen i denne perioden.

Løs kloss/bracket: Dette er ikke farlig, men er det plagsomt kan man prøve å løsne klossen fra buen og vippe den av (dvs åpne «døra» på klossen/dra den ned slik at buen er løs).

Dersom buen stikker/gnager:
Ved ubehag pga at buen eller annet på reguleringen stikker eller det gnager kan dere prøve å klippe buen med en negletang e.l., eventuelt bruke voks der det stikker eller gnager. Ved bruk av voks er det viktig at det er så tørt som mulig der dere plasserer voksen.

Dersom du likevel må oppsøke kjeveortoped, ber vi deg kontakte vår avdeling på Bryn Senter.

Oris Dental Bryn
Østensjøveien 79, 0667 Oslo
Mail: bryn@orisdental.no
Tlf: 22 27 82 22

Om oss

Vi holder til i lyse og moderne lokaler rett ved kollektivknutepunktet på Lysaker og E18. Det er kun 5 min med bil fra Oslo sentrum, og vi har gode muligheter for parkering.

På klinikken vår har vi åtte godt kvalifiserte behandlere som gjør sitt ytterste for å levere best kvalitet, service og ekstra omtanke. I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi tjenester med spesialister innen kjeveortopedi, usynlig tannregulering (Invisalign), behandling i narkose og lystgass, og behandling av snorking og søvnapné.
Se alle våre behandlere her.

Vi har ti moderne og flotte behandlingsrom med det siste innen nytt utstyr, og jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert. Regelmessig holder vi interne kurs, og deltar på seminarer og kongresser i inn- og utland.
Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Perfekt for deg som er litt engstelig eller har veldig tannlegeskrekk! Behagelige ansatte i alle ledd og utstyr som gjør at tannbehandlingen ikke er ubehagelig eller vond. Det er ingen tvil om at dette er Norges beste tannklinikk!»

«Anbefales på det varmeste! Profesjonelle og hyggelige ansatte og delikate lokaler.»

«Sympatisk, blid, hyggelig, god på dialog, respekt for den enkeltes utfordringer og dyktig. En god opplevelse. Anbefales på det varmeste!»

«Behagelig atmosfære med service og kunnskapsdeling av ypperste klasse! Sentralt, mye for pengene og super oppfølging. Nå GLEDER jeg meg faktisk til å gå til tannlegen.»