VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Skal du til kjeveortoped?

Vi kan endelig hjelpe alle våre pasienter igjen, og vi vil fortløpende kalle inn alle pasienter som har startet behandling, og pasienter som har vært til konsultasjon og er klare for behandlingsstart.

Det kan være noe ventetid for pasienter som skal til konsultasjon. I mellomtiden er du hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål. Du kan også lese mer om tannregulering for barn, tannregulering for voksne og usynlig tannregulering her. 

Din tannlege på Lysaker

Vi holder til i lyse og moderne lokaler rett ved kollektivknutepunktet på Lysaker og E18. Det er kun 5 min med bil fra Oslo sentrum, og vi har gode muligheter for parkering.

På klinikken vår har vi åtte godt kvalifiserte behandlere som gjør sitt ytterste for å levere best kvalitet, service og ekstra omtanke. I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi tjenester med spesialister innen kjeveortopedi, usynlig tannregulering (Invisalign), behandling i narkose og lystgass, og behandling av snorking og søvnapné.
Se alle våre behandlere her.

Vi har ti moderne og flotte behandlingsrom med det siste innen nytt utstyr, og jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert. Regelmessig holder vi interne kurs, og deltar på seminarer og kongresser i inn- og utland.

Vi er din faste og trygge tannlege i Oslo. Velkommen til oss!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Perfekt for deg som er litt engstelig eller har veldig tannlegeskrekk! Behagelige ansatte i alle ledd og utstyr som gjør at tannbehandlingen ikke er ubehagelig eller vond. Det er ingen tvil om at dette er Norges beste tannklinikk!»

«Anbefales på det varmeste! Profesjonelle og hyggelige ansatte og delikate lokaler.»

«Sympatisk, blid, hyggelig, god på dialog, respekt for den enkeltes utfordringer og dyktig. En god opplevelse. Anbefales på det varmeste!»

«Behagelig atmosfære med service og kunnskapsdeling av ypperste klasse! Sentralt, mye for pengene og super oppfølging. Nå GLEDER jeg meg faktisk til å gå til tannlegen.»