Bestill time

Torget Tannklinikk
heter nå
Oris Dental Lillehammer

se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Lillehammer

Kirkegata 55
2609  Lillehammer

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16.00
Tirsdag 08:00 – 18.00
Onsdag 08:00 – 16.00
Torsdag 08:00 – 19.00
Fredag 08:00 – 16.00

Din tannlege midt i Lillehammer

Vi er et moderne tannlegesenter, lett tilgjengelig med gode parkeringsmuligheter. Våre tannleger jobber daglig med alt fra enkle fyllinger til store gjenoppbygginger, med implantater, broer og proteser.

Er du engstelig for å gå til tannlegen skal du vite at vi har lang erfaring behandling av pasienter med såkalt odontofobi. Sammen kan vi løse problemene som har oppstått. Alle våre behandlere har spesialkompetanse innen smertefri bedøvelse, fra lystgass til narkose.

Velkommen til god og trygg behandling hos oss.

Tannlegespesialister i Lillehammer

Hos oss hjelper vi deg med de fleste typer tannbehandling, både vanlig tannbehandling og spesialistbehandling. Uasnett behandling vil vi sørge for at behandlingen er trygg og skånsom.

Tannpleier utføres tannundersøkelse og tannrens med Airflow ved Oris Dental.«Jeg hadde tannlegeskrekk. Men her blir jeg godt tatt vare på og behandlingen er smertefri. Dette er nå min faste tannlege😊.»

Trinh Nguyen

Akutt tannlegehjelp på dagen

Har du akutt behov for tannlege kan du få time på dagen hos oss. Ring oss, så strekker vi oss langt for å gjøre deg smertefri så raskt som mulig.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Vis mer Vis mindre

Torget Tannklinikk er nå en del av Oris Dental

Torget Tannklinikk ble en del av Oris Dental høsten 2022. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og programmer for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Bakgrunnsbilde for behandlinger

Velg behandling