Velkommen til

Oris Dental Lillehammer Torg (tidligere Torget Tannklinikk)

Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Telefontid 08:00 - 15:00
Tirsdag 08:00 - 15:30
Telefontid 08:00 - 15:00
Onsdag 08:00 - 15:30
Telefontid 08:00 - 15:00
Torsdag 08:00 - 15:30
Telefontid 08:00 - 15:00
Fredag 08:00 - 15:30
Telefontid 08:00 - 15:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Vi er et moderne tannlegesenter, lett tilgjengelig med gode parkeringsmuligheter. Våre tannleger jobber daglig med alt fra enkle fyllinger til store gjenoppbygginger, også med implantater, broer og proteser.

Er du engstelig for å gå til tannlegen skal du vite at vi har lang erfaring med dette, og er et satsningsområde for oss. Sammen kan vi løse problemene som har oppstått, ofte over tid. Vårt mål og fokus er omsorgsfull behandling av høy kvalitet, tilrettelagt dine behov.

Velkommen til god og trygg behandling hos oss.

Tannlegespesialister i Lillehammer

Hos oss hjelper vi deg med de fleste typer tannbehandling, både vanlig tannbehandling og spesialistbehandling. Uasnett behandling vil vi sørge for at behandlingen er trygg og skånsom.

Akutt tannlegehjelp på dagen

Har du akutt behov for tannlege kan du få time på dagen hos oss. Ring oss, så strekker vi oss langt for å gjøre deg smertefri så raskt som mulig.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Skulle du ha behov for akutt hjelp utenfor åpningstid kan du kontakte oss på tlf:  90 60 66 78.

Torget Tannklinikk er nå en del av Oris Dental

Torget Tannklinikk ble en del av Oris Dental høsten 2022. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og programmer for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.