Åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Telefontid 08:00 - 15:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Telefontid 08:00 - 15:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Telefontid 08:00 - 15:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Telefontid 08:00 - 15:00
Fredag Stengt
Telefontid 08:00 - 15:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Ved Oris Dental Lillehammer Tannregulering tilbyr Parandosh Afnan og hennes assistentteam et bredt utvalg av ulike typer tannregulering for kjeveortopedisk behandling. Vi har i flere tiår hjulpet barn, unge og voksne med å få bedre tannstilling og mer estetiske tannrekker.

For pasienter som har problemer med snorking eller andre puskevansker om natten kan vi fremstille søvnapné- og snorkeskinner.

Ved klinikken er det god kapasitet til å ta imot pasienter fra Lillehammer og omegn. Våre pasienter bestiller konsultasjon på eget initiativ, eller via henvisning fra annen tannbehandler. Hos oss er døren åpen for alle.

Velkommen til oss for en hyggelig konsultasjon!

Ved første besøk hos kjeveortoped

Ved første besøk hos oss tar vi et røntgenbilde av tannstilling, med et såkalt panoramarøntgen, som viser alle tenner i kjeven, samt kjeveledd, bihuler osv.

Pasienten blir undersøkt av kjeveortopeden, eventuelt sammen med den voksne foresatte. Vi tar også vanligvis et par digitale fotos. Her blir en foreløpig diagnose gitt. Kjeveortopeden gir så veiledning om behandlingsbehov med eventuelt kostnadsoverslag og info om refusjonsordninger.

Moderne tannregulering

Klossene vi bruker i tannreguleringene produseres i Canada, av et firma som utrolig nok også lager flydeler. Klossene er av mindre størrelse, og derfor også til mindre sjenanse.

Vi benytter digitalt avtrykk, og våre pasienter gir uttrykk for at dette oppleves som mer behagelig en konvensjonelle avtrykk.

Finn frem til vår kjeveortopedisk tannklinikk

Klinikken ligger nord i Storgata på Lillehammer.

Takket være vår gunstige beliggenhet i Lillehammer kan du enkelt reise til vår klinikk med både bil og buss.

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken.

Flere typer tannregulering

Vi tilbyr flere ulike apparaturer, og oppfordrer alle som vurdere tannregulering å kontakte oss direkte for å høre hvilke muligheter som finnes.

Av våre pasienter er det barn og voksne i alle aldre. Dersom man føler på at tannstillingen ikke er helt slik som man ønsker at den skal være, så er det kjekt å vite at det aldri er for sent til å gjøre noe med det.

Lillehammer Tannregulering AS ble en del av Oris Dental

Lillehammer Tannregulering ble en del av Oris Dental i november 2021, og byttet navn til Oris Dental Lillehammer Tannregulering. Med dette fikk vi et større kollegialt nettverk, og tilgang på et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse. Du møter fortsatt de samme fine menneskene ved klinikken.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Behandlere

Camilla Baksetersveen

Avdelingsleder

Parandosh Afnan

Spesialist i kjeveortopedi

Inge Slette

Spesialist i kjeveortopedi

Berit Holmbakken

Kjeveortopedisk assistent

Kari Syversen

Kjeveortopedisk assistent