Bestill time
Se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Lillehammer Tannregulering

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 08:00 – 16:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00

Din kjeveortoped i Lillehammer

Ved Oris Dental Lillehammer Tannregulering tilbyr Parandosh Afnan og hennes assistentteam et bredt utvalg av ulike typer tannregulering for kjeveortopedisk behandling. Vi har i flere tiår hjulpet barn, unge og voksne med å få bedre tannstilling og mer estetiske tannrekker.

For pasienter som har problemer med snorking eller andre puskevansker om natten kan vi fremstille søvnapné- og snorkeskinner.

Ved klinikken er det god kapasitet til å ta imot pasienter fra Lillehammer og omegn. Våre pasienter bestiller konsultasjon på eget initiativ, eller via henvisning fra annen tannbehandler. Hos oss er døren åpen for alle.

Velkommen til oss for en hyggelig konsultasjon!

«Profesjonell og god tjeneste, med hyggelige medarbeidere!»

– Kari

Ved første besøk hos kjeveortoped

Ved første besøk hos oss tar vi et røntgenbilde av tannstilling, med et såkalt panoramarøntgen, som viser alle tenner i kjeven, samt kjeveledd, bihuler osv.

Pasienten blir undersøkt av kjeveortopeden, eventuelt sammen med den voksne foresatte. Vi tar også vanligvis et par digitale fotos. Her blir en foreløpig diagnose gitt. Kjeveortopeden gir så veiledning om behandlingsbehov med eventuelt kostnadsoverslag og info om refusjonsordninger.

Moderne tannregulering

Klossene vi bruker i tannreguleringene produseres i Canada, av et firma som utrolig nok også lager flydeler. Klossene er av mindre størrelse, og derfor også til mindre sjenanse.

Vi benytter digitalt avtrykk, og våre pasienter gir uttrykk for at dette oppleves som mer behagelig en konvensjonelle avtrykk.

Finn frem til vår kjeveortopedisk tannklinikk

Klinikken ligger nord i Storgata på Lillehammer.

Takket være vår gunstige beliggenhet i Lillehammer kan du enkelt reise til vår klinikk med både bil og buss.

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken.

Flere typer tannregulering

Vi tilbyr flere ulike apparaturer, og oppfordrer alle som vurdere tannregulering å kontakte oss direkte for å høre hvilke muligheter som finnes.

Av våre pasienter er det barn og voksne i alle aldre. Dersom man føler på at tannstillingen ikke er helt slik som man ønsker at den skal være, så er det kjekt å vite at det aldri er for sent til å gjøre noe med det.

Vis mer Vis mindre

Lillehammer Tannregulering AS ble en del av Oris Dental

Lillehammer Tannregulering ble en del av Oris Dental i november 2021, og byttet navn til Oris Dental Lillehammer Tannregulering. Med dette fikk vi et større kollegialt nettverk, og tilgang på et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse. Du møter fortsatt de samme fine menneskene ved klinikken.

Bakgrunnsbilde for behandlinger

Velg behandling