Bestill time
Tannpleier, tannlege og personalet ved Oris Dental Kristiansand, tidligere Ribe Tannlegesenter.

Ribe Tannlegesenter er nå
Oris Dental Kristiansand

se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Kristiansand

Festningsgata 39
4611  Kristiansand S

Åpningstider

Mandag 08:00 – 15:30
Tirsdag 08:00 – 15:30
Onsdag 08:00 – 15:30
Torsdag 08:00 – 15:30
Fredag 08:00 – 15:30

Din tannlege i Kristiansand

Oris Dental Kristiansand er en moderne klinikk som tilbyr alle former for tannbehandling innen allmennpraksis.

Hos oss får du tilgang på tannleger og tannpleier, samt våre tannhelsesekretærer og resepsjonist. Personalet holder seg faglig oppdaterte, og bruker moderne utstyr for å gi deg best mulig behandling ut ifra dine behov og dine ønsker.

Hos oss står pasienten høyt i fokus. Vi jobber alle for å tilby kvalitetssikret og profesjonell behandling – i et hyggelig miljø midt i Kristiansand sentrum.

Vi ønsker både nye og gamle pasienter velkommen til vår klinikk!

Tannlegespesialister i Kristiansand

Vi har et nært samarbeid med flinke spesialister i Kristiansand og omegn slik at du som pasient vil få den beste behandlingen.

Tannlege Ane Ribe har tilleggskompetanse med behandling av pasienter med tannlegeskrekk(odontofobi), og er sertifisert behandler i Invisalign for usynlig regulering. 

Tannlege Erlend Ribe er spesialistkandidat i Oral Protetikk og bittfunksjon, og tilbyr store rehabiliteringer av tannsett. Han utfører blant annet implantater, broer, kroner og proteser, med tilleggskompetanse innen implantatprotetikk.

Akutt tannlege Kristiansand

Vi ønsker å kunne tilby akutthjelp umiddelbart ved sterke tannsmerter. Bruk bestill time eller ring oss for å sjekke ledige timer i Kristiansand.

Tannsmerter bør ofte behandles så snart som mulig. Jo lengre du venter med tannlegebesøket, desto mer alvorlig, kostbart og omfattende kan problemet bli.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Tannpleier utføres tannundersøkelse og tannrens med Airflow ved Oris Dental.«Veldig dyktig tannlege – Flink faglig og håndtverksmessig – Hyggelig i sin fremtoning og får deg til å føle seg trygg og ivaretatt i stolen! – Det samme gjelde det øvrig personalet – alle sammen en hyggelig gjeng»

Hentet fra legelisten.no

Finn frem til Oris Dental Kristiansand

Oris Dental Kristiansand ligger sentralt plassert midt Kristiansand sentrum, i Kvadraturen. Du finner oss på hjørnet av Festningsgata og Henrik Wergelandsgate i 2.etg.

Klinikken er lett synlig med skilting. Hovedinngang ligger på hjørnet, mens inngang med heis ligger på langsiden ved Festningsgata.

Klinikken er lett tilgjengelig fra alle Kristiansandsregioner og det er kort vei til kollektivtransport. Dersom du tar buss til oss er nærmeste busstopp «Henrik Wergelandsgate».

Parkering ved tannklinikken

Hos oss er det enkelt å finne parkeringsplass! Vi foreslår parkering i Gyldengården og i Henrik Wergelands gate.

Vis mer Vis mindre

Ribe Tannlegesenter er nå en del av Oris Dental

Ribe Tannlegesenter ble en del av Oris Dental sommeren 2022. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og programmer for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Direkte oppgjør med HELFO

Alle behandlere ved Oris Dental ristiansand har direkteoppgjør med Helfo, slik at du som pasient kun må betale egenandel. For nøyaktig kostnadsoverslag, bør man ha time hos tannlege eller tannpleier.

Som hovedregel må personer over 20 år betale tannlegeregningen sin selv, men det finnes 15 tilstander/tilfeller som kan gi rett til stønad til dekning av utgifter til tannbehandling etter folketrygdlovens regler. Alle tannlegene ved Oris Dental Kristiansand er godt kjent med folketrygdlovens regler, og vil gi tilbakemelding dersom du som pasient har krav på støtte.

Studentrabatt

Hos oss får studenter 20% rabatt på tannundersøkelse!

Les mer