Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag 08:00 - 15:30
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 15:30

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Kristiansand er en moderne klinikk som tilbyr alle former for tannbehandling innen allmennpraksis.

Hos oss får du tilgang på tannleger og tannpleier, samt våre tannhelsesekretærer og resepsjonist. Personalet holder seg faglig oppdaterte, og bruker moderne utstyr for å gi deg best mulig behandling ut ifra dine behov og dine ønsker.

Hos oss står pasienten høyt i fokus. Vi jobber alle for å tilby kvalitetssikret og profesjonell behandling – i et hyggelig miljø midt i Kristiansand sentrum.

Vi ønsker både nye og gamle pasienter velkommen til vår klinikk!

Tannlegespesialister i Kristiansand

Vi har et nært samarbeid med flinke spesialister i Kristiansand og omegn slik at du som pasient vil få den beste behandlingen.

Tannlege Ane Ribe har tilleggskompetanse med behandling av pasienter med tannlegeskrekk(odontofobi), og er sertifisert behandler i Invisalign for usynlig regulering. 

Tannlege Erlend Ribe er spesialistkandidat i Oral Protetikk og bittfunksjon, og tilbyr store rehabiliteringer av tannsett. Han utfører blant annet implantater, broer, kroner og proteser, med tilleggskompetanse innen implantatprotetikk.

Akutt tannlege Kristiansand

Vi ønsker å kunne tilby akutthjelp umiddelbart ved sterke tannsmerter. Bruk bestill time eller ring oss for å sjekke ledige timer i Kristiansand.

Tannsmerter bør ofte behandles så snart som mulig. Jo lengre du venter med tannlegebesøket, desto mer alvorlig, kostbart og omfattende kan problemet bli.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Finn frem til Oris Dental Kristiansand

Oris Dental Kristiansand ligger sentralt plassert midt Kristiansand sentrum, i Kvadraturen. Du finner oss på hjørnet av Festningsgata og Henrik Wergelandsgate i 2.etg.

Klinikken er lett synlig med skilting. Hovedinngang ligger på hjørnet, mens inngang med heis ligger på langsiden ved Festningsgata.

Klinikken er lett tilgjengelig fra alle Kristiansandsregioner og det er kort vei til kollektivtransport. Dersom du tar buss til oss er nærmeste busstopp «Henrik Wergelandsgate».

Parkering ved tannklinikken

Hos oss er det enkelt å finne parkeringsplass! Vi foreslår parkering i Gyldengården og i Henrik Wergelands gate.

Ribe Tannlegesenter er nå en del av Oris Dental

Ribe Tannlegesenter ble en del av Oris Dental sommeren 2022. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og programmer for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Direkte oppgjør med HELFO

Alle behandlere ved Oris Dental ristiansand har direkteoppgjør med Helfo, slik at du som pasient kun må betale egenandel. For nøyaktig kostnadsoverslag, bør man ha time hos tannlege eller tannpleier.

Som hovedregel må personer over 20 år betale tannlegeregningen sin selv, men det finnes 15 tilstander/tilfeller som kan gi rett til stønad til dekning av utgifter til tannbehandling etter folketrygdlovens regler. Alle tannlegene ved Oris Dental Kristiansand er godt kjent med folketrygdlovens regler, og vil gi tilbakemelding dersom du som pasient har krav på støtte.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.