Om klinikken

Oris Dental Harstadtannlegene har en tannlege for ethvert behandlingsbehov. Vi er din tannlege i Harstad, og vil alltid gjøre vårt beste for å møte dine forventninger.

Ved vår tannklinikk får du tett oppfølging fra dedikerte, faglig oppdaterte tannleger og tannpleiere.

Etter dine ønsker setter vi gjerne opp avtale om årlig tannsjekk, med kontroll og forebyggende tannpleie.

I samarbeid med Oris Dental Harstad kan vi gi deg tannlegetime i Harstad på kort varsel.

Akutt behov for tannlege?

Er du i akutt behov for tannlege? Vi jobber hardt for å kunne tilby time på dagen. Kontakt oss så tidlig som mulig i åpningstiden for mulighet for time samme dag.

Tannleger med spesialisering

Våre tannleger og personell har alle lang erfaring innen tannestetikk, og har spesialistkompetanse innen flere felt. Vi tilbyr også enkelte tjenester som skiller oss fra andre tannklinikker:

  • Godkjent av HELFO for implantatprotetikk
  • Spesialkompetanse i behandling av odontofobi
  • Spesialistkompetanse til å behandle pasienter ved bruk av lystgass
  • Kroner og broer, i helkeramikk eller metall og keramikk
  • Computerstyrt bedøvelse (Wand)
  • Samarbeid med kjeveortoped
  • Mindre stråledose ved bruk av digital røntgen

Tidligere Harstadtannlegene

November 2020 ble Harstadtannlegene en del av Oris Dental. Klinikken i Storgata 9 i Harstad har både historie og sjarm, som helt går tilbake til 1982, da Haug og Skogekker holdt praksisen. Praksisen ble tidligere overtatt fra tannlege Krane Svendsen, som hadde overtatt den fra tannlege Øyvann.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Elin Nilsen

Avdelingsleder

Paula Frid

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Lasse Johansen

Tannlege

Ninni Haug

Tannlege

Vegard Haug Skogekker

Tannlege

Tone-Lise Karlsen

Tannlege

Sofie Regine Nilsen

Tannpleier

Ingvild Svendsås-Hermansen

Tannpleier